În aceste vremuri criminale, unde este Justiția?

Mona Petruț, jurist din Deva, avertizor de integritate:

Fiți inteligenți, demni și curajoși!

Nu semnați că refuzați injectarea cu serurile experimentale!

Înţelegeţi ceea ce am tot repetat aici şi am scris în PETIȚIA referitoare la OPRIREA ABUZURILOR ASUPRA PERSOANELOR care NU VOR INJECTAREA cu VAKCINURI sau SERURI EXPERIMENTALE:

În mod abuziv, unor salariați și unor elevi ori studenți li se spune informația falsă că sunt obligaţi să semneze în tabele, inclusiv atunci când refuză injectarea experimentală anti-covid, ceea ce nu este legal, deoarece un cetăţean nu poate fi obligat să menţioneze în vreun act că refuză să facă ceva anume și nici nu poate fi obligat să semneze în tabele, pentru orice motiv i s-ar cere.

În spiritul respectării literei şi spiritului legii şi în sensul atingerii scopului protejat de lege, şi nu în sensul contrar, al împiedicării exercitării drepturilor și libertăților cetățenești, fiecare persoană are dreptul să refuze orice, fără justificare și fără să își menționeze refuzul în scris și fără să semneze în tabele sau în declarații pe propria răspundere. Fiecare persoană are dreptul la tăcere pentru orice și nu este necesar să îşi justifice vreun refuz sau nedeclararea în scris a vreunei acţiuni sau inacţiuni personale!!!

Rezistați şi nu cedați.

Citiţi şi:
Nu semnați nicio declarație de refuz a vaccinării!
„Vaccinurile” genetice au fost impuse prin Conspirația Terorii. Urmează bomboana pe colivă: Vaccinul Frankenstein
În atenția medicilor și cadrelor medicale care refuză vaccinarea sau testarea, acest document vă vine în ajutor pentru a scăpa de condiționarea și presiunile din partea sistemului!

 

yogaesoteric
8 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More