Un virusolog chinez susține că soțul ei a încercat să o otrăvească după ce a dezvăluit originea covid-19

Virusologul chinez Li Meng Yan a declarat că originea virusului este Wuhan. Yan spune că virusul este o armă biologică chineză care a scăpat de sub control. Experții OMS au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea Chinei.

Li Meng Yan, medic și virusolog chinez, a declarat într-un interviu acordat la Tucker Carlson Today, pe FoxNews, că soțul ei ajută partidul comunist chinez să o anihileze pentru că a dezvăluit public originea covid-19.

În tentativa de a scăpa din China în aprilie 2020, Yan a povestit cum soțul ei a urmărit chiar să o otrăvească pentru a o opri să iasă din țară. Aceasta lucra la Organizația Mondială a Sănătății, în Hong Kong, la o investigație secretă care studia pneumonia din Wuhan. Femeia a fost avertizată să nu treacă linia roșie, ca să nu aibă probleme cu guvernul chinez.

Li Meng Yan a observat că guvernul chinez „ascunde” foarte multe persoane infectate cu covid-19 și că marea majoritate a oamenilor care au lucrat în piața de fructe de mare, de unde se crede că a izbucnit virusul, au fost diagnosticate cu „pneumonie” și ascunse.

Ce zice Yan despre originea virusului covid-19?

În opinia ei, virusul este o armă biologică care a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceștia au aflat de periculozitatea coronavirusului în timpul primului focar de SARS. Guvernul chinez l-ar fi testat pe un grup mic de oameni, ca să știe cum să-l folosească mai bine împotriva lumii. Șocul lui Yan a fost când și-a dat seama că locul de testare era Wuhan și că, în mod criminal, specialiștii din China ar fi testat virusul pe propriii oameni. Partea mai șocantă este că aceștia i-ar fi lăsat să călătorească pe mai mulți oameni în diferite părți ale lumii pentru a răspândi mai ușor infecția.

Pentru a limita răspândirea virusului, China a adoptat un lockdown de tip militar, în care oamenii erau închiși în casă, cu sau fără covid. În urma acestei măsuri, mulți chinezi au murit de foame. Yan a mai spus că experții OMS din laboratorul ei au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Yan a susținut că cercetătorii cu care era în contact au ajutat la organizarea marii acoperiri în lumea științifică internațională.

Citiți și:
Informator din China: Ca să ascundă faptul că virusul covid-19 provine din laboratorul din Wuhan, China încearcă să producă variante, sugerând că virusul ar proveni de la lilieci
Armata chineză a finanțat Laboratorul din Wuhan ‒ „Femeia liliac”, Shi Zhengli, a colaborat din 2018 cu oamenii de știință militari

 

yogaesoteric
8 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More