În atenția administratorilor diferitelor grupuri de Telegram ale cursanților

Îi rugăm pe toți cei care administrează diferitele grupuri de Telegram care s-au creat în ultimiii ani să fie responsabili și să respecte solicitarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, în calitate de autor al numeroaselor conferințe care se transmit la evenimentele organizate în cadrul școlii noastre. Conferințele care sunt destinate doar participanților la anumite evenimente (tabere, congrese, inițieri, Ziua Internațională Yoga etc) nu au fost realizate pentru a fi distribuite fără discernământ pe diferitele grupuri, unde nici măcar nu se știe cine sunt membrii acestora.

Conferințele realizate spre a fi audiate de publicul larg, cu alte cuvinte de absolut oricine dorește, sunt cele difuzate – chiar de mai multe ori – în cadrul programului obișnuit al postului MISA Senzațional TV. Chiar și dacă ar asculta doar aceste conferințe, cei care din diferite motive aleg să nu participe la evenimentele școlii ar descoperi suficient de multe informații valoroase și transformatoare.

Vă rugăm deci să vă luați în serios rolul de administratori ai acestor grupuri și să nu permiteți, să nu încurajați distribuirea conferințelor înregistrate pe ascuns de unii colegi la aceste evenimente, mai ales că acest aspect este solicitat expres, prin mesajul referitor la copyrightul acestor conferințe. Iar dacă cei care sunt administratori nu dau dovadă de responsabilitate și discernământ, membrii grupului respectiv sunt rugați să le semnaleze nerespectarea acestei solicitări venite din partea autorului conferințelor.

Vă mulțumim.

 

yogaesoteric
23 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More