În curând mulţi americani vor avea creierul atât de afectat încât nu vor mai putea nici măcar să pună în discuţie substanţele chimice din alimente

 

Nu numai că FDA refuză să testeze toxicitatea alimentelor, dar în realitate nu studiază niciodată nici modul în care combinarea diferitelor substanţe toxice cu alimentele afectează abilitatea americanilor de a gândi. Medicii merg la cursuri pentru cel puţin nouă ani şi învaţă cum diferitele medicamente prescrise pot sau nu pot fi combinate, datorită pericolului de toxicitate sanguină, organică sau afectare a creierului, dar în schimb FDA nu studiază niciodată substanţele chimice din alimente.

De fapt, autoritățile americane nu cercetează nici măcar cum interacţionează substanţele chimice din alimente cu medicamentele care sunt prescrise în mod obișnuit cetățenilor. Închipuiţi-vă! Unele substanţe chimice din alimente sunt mult mai periculoase decât substanţele chimice din medicamente şi vaccinuri! Aspartamul şi monoglutamatul de sodiu sunt ambele neurotoxine modificate genetic şi ar trebui clasificate ca narcotice, dar nu sunt. Aceste toxine alimentare determină gândire neclară, dureri de cap, anxietate şi depresie. Totuși, doctorii nici măcar nu le menţionează pacienților pentru ca aceștia să le evite din alimentație atunci când prescriu periculoasele SSRI (inhibitori ai recuperării selective de serotonină) pentru anxietate şi depresie.

Deci, ce se petrece când toate aceste neurotoxine sunt consumate în acelaşi timp? Mulţi oameni iau medicamente pentru depresie şi/sau anxietate, beau băuturi dietetice carbogazoase, mestecă gumă fără zahăr şi mănâncă supe instant, chips-uri şi mâncare chinezească care sunt deseori încărcate cu excitotoxine – amestec ce conduce la distrugerea stării generale de sănătate, la afectarea creierului şi la multe reacţii adverse serioase. Asta ca să nu mai vorbim de fluorura de sodiu din apa potabilă a americanilor, care scade IQ-ul şi abilitatea de a realiza consideraţii cognitive despre alimentele şi medicamentele toxice.

Ce alt mod mai bun de a ţine populaţia slabă, prostită şi servilă pentru un guvern tiranic, decât otrăvirea alimentelor? Hitler punea fluor în apa de băut pentru evrei pentru ca aceştia să fie slabi şi să nu se răzvrătească. Aceasta este aceeaşi substanţă care se pune astăzi în apa potabilă din America. Iar această substanţă scade IQ-ul, aşa cum s-a dovedit în multe studii realizate pe termen lung.

Structura de învăţare din şcolile publice americane a eliminat cu totul dezvoltarea abilităţii de a gândi critic, discuţiile şi eseurile, înlocuindu-le cu teste grilă uşor de trecut şi cu învăţarea papagalicească. Majoritatea şcolilor predau memorarea pe de rost a diverselor „fapte” distorsionate despre istorie, economie şi chiar alimente şi medicamente. Şcolile din SUA servesc elevilor un mic dejun şi un prânz care sunt alcătuite 95% din organisme modificate genetic, alimente toxice şi procesate. Schemele de vaccinare ale CDC cer ca toţi copiii să fie injectaţi cu toxine care afectează creierul (49 de injecţii până la vârsta de 6 ani) mereu şi mereu, iar acum 1 din 68 de copii are autism.

Ce se petrece când combini alimentele de la şcoală, vaccinurile toxice, vaccinările antigripale, apa de băut cu fluor şi medicamentele care conţin substanţe chimice periculoase? Nimeni nu ştie. Nu a fost testat niciodată. Şi probabil nici nu se va testa vreodată.

Care este soluţia? Cum ne recuperăm sănătatea și funcționarea optimă a creierului nostru şi a creierului copiilor noştri? Este necesar să fie eliminate din consum și să evităm expunerea la toate toxinele care afectează creierul.

În continuare vă prezentăm o listă cu substanțe toxice pe care ar fi foarte bine să le eliminaţi din consum, acum cât încă mai înţelegeţi diferenţa dintre aliment şi otravă.

Apa potabilă cu fluor – căutaţi un filtru de apă care să reţină fluorul şi alte substanţe nocive (clor, metale grele, toxine etc.) care se pot găsi în apă.


Glutamatul monosodic
– nu mâncaţi niciodată această neurotoxină, care este un stimulator de gust extrem de nociv pentru creier (omoară neuronii din anumite zone corticale – în special din talamus, inhibând centrul saţietăţii din creier şi făcând astfel ca fiinţa să consume foarte mult din alimentul ce conţine această toxină). Determină afectări ale creierului la copii, migrene şi dureri de cap de nesuportat la copii, adolescenţi şi adulţi.

Aspartam, sucraloză, sorbitol, zaharină, acesulfam – acestea sunt substanţe chimice folosite ca îndulcitori artificiali, dar sunt neurotoxine puternice şi fac persoanele să devină grase şi bolnave.

Diacetil – acest aromatizant artificial sintetic pentru unt este deseori adăugat la floricelele de porumb care se fac la cuptorul cu microunde. Acest aditiv alimentar poate trece bariera hemato-encefalică (adică poate ajunge foarte uşor în creier) şi determină formarea de plăci de amiloid beta care sunt asociate cu boala Alzheimer. Puteţi să nu găsiţi cuvântul „diacetil” pe ambalaj; căutaţi „aromă artificială de unt” şi veţi şti ce este.

Aluminiu – se găseşte în oale, tigăi, medicamente antiacide, vaccinuri, apa de băut, praful de copt, deodorante şi antiperspirante, precum şi în majoritatea alimentelor importate din China, fie ele organice sau nu. Acesta determină Alzheimer, Parkinson şi alte probleme grave ale creierului, printre care şi demenţă. Fluorura de aluminiu este un compus care este deseori găsit în creierul pacienţilor cu Alzheimer.

Mercurul (sub numele de timerosal sau mertiolat), aluminiul, formaldehida şi glutamatul monosodic sunt toate ingrediente obişnuite ale vaccinurilor.

Organismele modificate genetic – aceste alimente conţin pesticide şi erbicide care afectează creierul!

SSRIselective serotonin reuptake inhibitors (inhibitori ai recuperării selective de serotonină) – aceste medicamente periculoase, experimentale, netestate blochează/modifică producţia de serotonină şi tind să o controleze într-un mod nenatural. Aceste medicamente pot conduce la gânduri nocive cum ar fi crima sau suicidul şi, în cele din urmă, chiar la acţiunile respective.

De asemenea, toxine periculoase se găsesc și în lumânările ornamentale, în împrospătătoarele de aer, în șpreiurile antibacteriene, în substanţele antiparazitare de covor. Nu uitați de toxinele generate de substanţele plastice când intraţi prima dată într-un vehicul cald.

Vestea bună este că puteţi reversa majoritatea tipurilor de afectare, puteţi să vă îmbunătăţiţi funcţionarea creierului şi să vă ascuţiţi memoria, dacă încetaţi să mai mâncaţi astfel de toxine şi începeţi să mâncaţi superalimente precum maca, mucuna, ciuperci medicinale precum chaga, goji, seminţe organice şi nuci, ulei de seminţe de cânepă şi multe altele.

Amintiţi-vă – sunteţi ceea ce mâncaţi, aşa că dacă mâncaţi cu precădere alimente de proastă calitate, veţi avea un creier prost: gândire înceţoşată, confuzie, depresie şi anxietate. De aceea este mult mai bine să mâncaţi alimente organice, superalimente şi alimente curate şi veţi experimenta o gândire organică, puternică şi curată care vă va ajuta să vă atingeţi scopurile şi să trăiți viaţa pe care o visaţi. Miliarde de celule şi enzime ale creierului aşteaptă să faceţi această alegere!


Citiţi şi:

Pâinea cea de toate zilele a românului – este deja plină de otrăvuri

Nutriționiștii trag semnalul de alarmă: Zahărul rafinat, sărurile nitrice și aditivii au afectat sănătatea omului modern

Americanii «dezertează» în masă către naturism

 


yogaesoteric
19 septembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More