În Filipine nu mai ai voie nici măcar la alimentară fără cardul de vaccinare

Hotărârea absurdă a unui primar filipinez care a pus „pe jar” întreaga comunitate

Un primar din Filipine a emis un ordin executiv prin care le interzice celor nevaccinați să intre în supermarketuri și magazine alimentare, anunță LifeSite News.

Începând cu 25 august 2021, doar persoanele vaccinate, la prezentarea cardurilor de vaccinare, vor putea intra în piețele publice și private, inclusiv în marile magazine, supermarketuri, magazine alimentare și magazine de proximitate”, se arată în secțiunea 4 a documentului.

Referindu-se la această știre, bloggerul britanic Laurence England a scris: „Dacă cei nevaccinați sunt blocați în afara magazinelor alimentare, camerele de gazare sunt la doar câteva luni distanță”.

Într-un interviu radiofonic ulterior, primarul orașului și-a apărat acțiunile făcând apel la rata scăzută de vaccinare împotriva covid din zonă. „Vom aștepta până la 25 august. Să punem în balanță … numărul locuitorilor noștri care vor fi vaccinați. Să așteptăm și să vedem, nu este încă definitiv, deoarece vom evalua participarea la centrele noastre de vaccinare”, a declarat Chan.

Primarul a postat imagini cu ordinul său executiv pe pagina sa de Facebook, unde a fost întâmpinat cu împotrivire de utilizatorii rețelelor de socializare, care s-au arătat neîncrezători de această „administrație democratică”.

Datele oficiale din Filipine arată că până în prezent, 2,83 milioane de persoane au contractat virusul, iar 2,782 milioane s-au vindecat.

În prezent, Departamentul de Sănătate din Filipine scrie că vaccinurile experimentale nu sunt obligatorii: „Dar guvernul încurajează foarte mult publicul să se vaccineze și să fie protejat împotriva bolilor care pot fi prevenite”.

Citiți și:
Pașaportul sanitar, vaccinarea obligatorie. Cetățenii patriei Libertății se vor vedea deposedați de libertăți? Ce legi au oamenii de partea lor
Vaccinare obligatorie, paşaport sanitar, război biologic (şi economic)

yogaesoteric
26 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More