În Germania nu se spune niciodată nimic de crimele anti-creștine făcute de refugiați

 „Biserica se închide din cauza actelor de vandalism.”

Anul trecut s-a raportat despre aproximativ 200 de biserici și simboluri creștine care au fost distruse în Germania. Deși antisemitismul primește o mare atenție în Germania, valul anti-creștin plecat din ură este trecut sub tăcere.

Recent, poliția a început să investigheze șase cazuri de vandalism în bisericile din orașul Bamberg. Daunele se ridică la peste 20.000 de euro, spun anchetatorii. Figurile și crucile din mai multe biserici au fost distruse sau deteriorate.

În urma anchetelor rezultă că emigranții sunt implicați în mai multe crime anti-creștine. În decembrie anul trecut, un emigrant pakistanez a încercat să arunce în aer o biserică din Mannheim. În luna mai, un alt emigrant pakistanez a fost arestat pentru că a distrus o biserică din Chemnitz. Pe măsură ce mai multe biserici din regiune au fost vandalizate, poliția investighează dacă omul este responsabil și pentru aceste cazuri.

Dar au fost incidente mai grave: oamenii au fost bătuți că poartă o cruce la gât în zonele populate de imigranți şi amenințați cu moartea sau chiar uciși.

Dar, în condițiile în care presa germană este în cea mai mare parte orientată spre stânga, probabil că nu va recunoaște în curând că Angela Merkel joacă un rol important în acest val de ură anti-creștin. Ea a deschis ușile pentru milioane de oameni din țări care poartă acel sentiment de ură iar asuprirea creștinilor este „un mod de viață” pentru musulmani. Spunând adevărul despre această problemă ar însemna să susţină partidele de dreapta care sunt împotriva emigranților și, prin urmare, cenzura și ignoranța în mass-media din Germania sunt preferate în defavoarea rapoartelor sincere, notează voiceofeurope.


Citiți și:

Religiile, amocul, violenţa 
Serviciul secret german recunoaşte: «Ne-am înşelat, ISIS s-a folosit de refugiaţi pentru a intra în ţară» 

 

yogaesoteric
23 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More