În timp ce poporul român doarme, la Atena, oficiali UE și FMI, forţaţi să iasă pe uşa din dos

Reprezentanţii troicii creditorilor internaţionali ai Greciei – FMI, UE şi Banca Centrală Europeană (BCE) – „s-au furişat” pe scara de incendiu pentru a ieşi din sediul Ministerului de Finanţe de la Atena, din cauza unui protest organizat de câteva zeci de femei de serviciu, angajate la stat.

Zeci de femei de serviciu s-au strâns în faţa clădirii la sosirea reprezentanţilor instituţiilor internaţionale, „strigând cu voci ascuţite, care puteau fi auzite la câteva străzi distanţă”, pentru a protesta faţă de concedierile cerute de FMI, UE şi BCE.

Poliţia greacă a ameninţat oficialii Uniunii Fasciste Europene cu arestarea pentru măsurile de austeritate care le-au fost impuse de către UE! Poliţia greacă s-a alăturat poporului grec pentru a se lupta cu UE! În Romania când oare se va petrece asta?

Potrivit site-ului francez de ştiri politique-actu.com, poliţia greacă s-a alăturat poporului împotriva UE şi a ameninţat cu arestarea tutur oficialilor care au impus măsuri de austeritate ce au dus sărăcia în Grecia la cote inimaginabile, chiar şi mai rău decât în cazul crizei din 1929 provocată de familiile de bancheri.

Federaţia Poliţiei Greceşti a acuzat într-un mod vehement, cum n-a făcut nimeni până acum, Uniunea Europeană, susţinând că cei din UE au încercat şi chiar şantajat pe politicienii greci pentru a accepta „soluţiile” UE cu privire la „creşterea economică”, atentând astfel în mod obsesiv la suveranitatea naţională a Greciei. Aşa cum s-a spus de nenumărate ori, UE doreşte prin toată politica sa globalistă, dar şi prin acel Spațiu Schengen, să şteargă toate graniţele şi să existe doar un superstat fascist care să aibă guvernul la Bruxelles, iar orice independenţă va fi atacată, că doar au două organisme de partea lor – NATO şi ONU.

Într-o scrisoare a poliţiştilor greci către oficialii UE, publicată de agenţia de ştiri Reuters, aflăm că Grecia îl acuză pe Poul Thomsen, reprezentant al FMI în Grecia (adică un fel de Jeffrey Francks în România). Alte persoane cărora li se adresează scrisoarea grecilor sunt şi Klaus Masuch, şeful Delegaţiei Băncii Centrale Europene (BCE), dar şi Servaas Deroos, fostul inspector şef al Comisiei Europene în Grecia.

Această ameninţare a oamenilor legii greci este în mare măsura simbolică, spun alte voci, deoarece pentru a fi arestaţi aceşti înalţi oficiali ai UE este nevoie de un judecător curajos care să emită un mandat de arestare, însă, să nu excludem şi această posibilitate, dat fiind faptul că această criză financiară teribilă i-a unit foarte mult pe greci şi, după cum vedem, cei din structurile speciale care trebuiau să fie la cheremul guvernului ticăloşit dezertează şi se alătură oamenilor simpli – un lucru demn de toată aprecierea.


Adevăratul scop al Occidentului în Grecia: această ţară dispune de resurse naturale (aur, petrol şi gaze) în valoare de trilioane de dolari!

Grecia nu e deloc săracă, ea având masive zăcăminte neexploatate de aur, petrol şi gaze naturale. Se ştie că Grecia deţine un teritoriu pe care se găsesc sute de milioane de barili de petrol, dar şi depozite gigantice de gaze naturale, toate valorând trilioane de dolari. De ce atâta interes din partea Occidentului pentru Grecia? Credeţi că occidentalii sunt atât de buni la suflet să salveze Grecia? Ce se petrece cu resursele din România vă spune ceva?

Uniunea Europeană se prezintă lumii ca un exemplu strălucit al secolului 21, în realitate însă nimic nu este mai departe de adevăr.

Într-o democraţie, aşa „cum se trâmbiţează” sus şi tare, puterea aparţine poporului. Principiul „separaţiei puterilor” între executiv, legislativ şi juridic – stabileşte verificări şi echilibrări pentru a proteja împotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat după ce omenirea a luptat pentru el mii de ani.

Prin contrast, organismal „Bruxelles – UE” este lipsit de acest principiu fundamental. Populaţia Europei nu are niciun control asupra nivelului executiv şi nici asupra procesului legislativ. Nici măcar parlamentul pe care europenii îl aleg nu are niciun mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.

Acţionând contrar principiilor fundamentale ale democraţiei, „Bruxelles – UE” este o dictatură.

UE se prezintă lumii ca o democraţie parlamentară în care parlamentul UE joacă rolul decisiv. Totuşi, deciziile executive şi proiectarea întregii legislaţii sunt făcute de Comisia Europeană şi echipa sa de peste 54.000 de birocraţi.

Din birourile lor de la sediul Comisiei – clădirea Beylarmont – şi alte locaţii, această armată de birocraţi de carieră bine plătiţi fabrică legile Europei în numele intereselor corporatiste.


Citiţi şi:

Atenţie mare! De ce se grăbeşte Uniunea Europeană să implementeze mecanismul de «bail in»?

Destrămarea Uniunii Europene

 

yogaesoteric
11 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More