În tot răul e şi-un bine!

O ştire-surpriză:
“Presupusa relaţie amoroasă între Gregorian Bivolaru şi una dintre practicantele yoga, l-a plasat pe liderul MISA în topul celor mai mediatizate persoane în ştirile care au făcut în vreun fel referire la aspecte legate de dragoste/ iubire.”
(AMOS NEWS ROMANIAN INDEPENDENT PRESS AGENCY 13 februarie, Prezenţa dragostei pe micile ecrane)


Interesant. Pentru că 99% dintre aceste referiri la domnul Gregorian Bivolaru au avut o conotaţie negativă. Şi totuşi, din această ultimă ştire nu răzbate nimic negativ. Peste 7% din ştirile care fac referire la dragoste sunt în legătură cu mentorul spiritual al MISA. Este firesc, credem noi, pentru omul care a avut curajul de a populariza continenţa sexuală într-o ţară în care sexualitatea este încă un tabu, în ciuda exploziei pornografice din ultimii ani.


Deoarece niciodată niciunul dintre posturile TV, radio sau ziare nu au gasit de cuviinţă să parcurgă sau să citeze cărţile domnului Bivolaru sau aforismele sale, adnotăm această ştire-surpriză cu câteva idei şi aforisme despre dragoste şi iubire, aşa cum este ea văzută şi înţeleasă de înţelepciunea yoghină milenară şi transmisă nouă de liderul MISA, domnul Gregorian Bivolaru.


“A vorbi despre dragoste, prin înseşi rezonanţele tainice pe care le declanşează, înseamnă totodată a face într-un anume mod tainic dragoste”.


14 februarie 2005
yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More