În ultima lor zi de mandat parlamentarii germani au legalizat căsătoriile homosexuale și au permis cuplurilor gay să adopte copii

Parlamentul german și-a încheiat activitatea în data de 30 iunie 2017 urmând ca în 24 septembrie 2017 să fie organizate noi alegeri parlamentare în Germania. În chiar ultima zi a mandatului de patru ani ce tocmai s-a încheiat, parlamentarii germani au luat o decizie care le-a „încununat” activitatea progresistă de distrugere a valorilor tradiționale europene.

După politica „porților deschise” față de valurile de imigranți musulmani impusă de Germania întregii Europe, Bundestagul a legalizat căsătoriile între cuplurile de același sex și a oferit homosexualilor și lesbienelor drepturi legale de a adopta copii.

Cu doar 10 zile înaintea acestei decizii, Curtea Supremă de Justiție din Germania respinsese încercarea Partidului Verzilor, a Partidului de Stânga și a Bundesratului (Consiliul Federal al Landurilor) de a impune un vot în Parlament cu privire la legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Verzii, Linke (stânga extremă) și partidul Democrații Liberi au declarat însă oficial că vor refuza să intre într-o coaliție viitoare dacă nu se face imediat această reformă, ceea ce a făcut ca în ultima zi a activității parlamentare orice rezistență legislativă față de agenda LGBT să fie înfrântă. Codul civil german va stabili de acum următoarea definiție a căsătoriei: „Căsătoria reprezintă legătura pe viață între doi oameni de sex diferit sau de același sex”.

Singurul partid din Germania care s-a opus căsătoriilor homosexuale este partidul Alternativa pentru Germania(AfD), supranumit de ideologii progresiști a fi „de extremă dreapta”.

Curentul politic de marxism cultural, aflat în plină desfășurare, din care au rezultat aceste deviații precum „egalitatea de gen”, „multiculturalismul” sau „corectitudinea politică” taxează orice mișcare naționalistă sau tradiționalistă ca extremistă, populistă sau xenofobă. Unul dintre principalele obiective ale celor care au inițiat asemenea doctrine este distrugerea familiei tradiționale formată din căsătoria între un bărbat și o femeie.

Mariajele civile homosexuale au ajuns în prezent să fie recunoscute legal în: Norvegia, Suedia, Danemarca (exclusiv Insulele Feroe), Finlanda, Islanda, Olanda, Belgia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Franța, Marea Britanie (excepție Irlanda de Nord și Insula Jersey) și Irlanda.

Citiți și: 
Andrzej Duda, preşedintele Poloniei: «Căsătoria gay nu va fi niciodată legalizată în Polonia»

Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale 

O activistă LGBT mărturisește: «Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe» 
 

yogaesoteric

30 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More