Poziția profesorului de yoga Gregorian Bivolaru cu privire la scrisorile anonime bizare care au fost primite de unii yoghini pe e-mail

 

Așa cum v-am anunțat anterior, i-am cerut și domnului Gregorian Bivolaru opinia cu privire la scrisorile ANONIME, calomnioase și în mod vădit tendențioase, răuvoitoare și bizare care au fost trimise la unele adrese de e-mail ale unor yoghini cu scopul vădit de a discredita anumiți instructori din cadrul Școlii noastre de yoga.

Conținutul plin de insinuări mârșave, mincinoase, al acelor „scrisori” vizează apariția unor stări de suspiciune și dezbinare în rândul cursanților superficiali, influențabili și creduli ce sunt avizi de bârfă, cancanuri și scandal.

Poziția domnului Gregorian Bivolaru cu privire la aceste aspecte este fermă și categorică: dumnealui a decis că nu este cazul să răspundă unei scrisori ANONIME ce conține o mulțime de insinuări, unele dintre ele revoltătoare și perfide, decât în cazul în care, în cadrul acestui așa-zis „GRUP DE INIȚIATIVĂ” vor fi cel puțin trei persoane dispuse să își dezvăluie identitatea și să își asume tot conținutul, inclusiv respectivele afirmații calomnioase pe care le-au formulat. Aceasta ar fi o elementară dovadă a faptului că autorul scrisorii, ce este împănată cu afirmații denigratoare, își asumă implicit atât comunicarea pe care o dorește, cât și consecințele care vor putea apare atunci când se va proba punct cu punct că afirmațiile făcute în acea scrisoare ANONIMĂ sunt în marea lor majoritate halucinante, mincinoase.

În concluzie se poate spune că atâta timp cât aceste mesaje rămân anonime, ele nu vor primi NICIODATĂ niciun fel de răspuns de la domnul Gregorian Bivolaru. Nici domnia sa și nici Școala noastră de yoga nu a încurajat și nu încurajează ascunderea cu lașitate sub protecția anonimatului, așa cum de altfel noi am arătat de multe ori public aceasta, inclusiv în cadrul taberelor yoghine de la HERCULANE și COSTINEȘTI.

 

yogaesoteric
30 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More