Incendiile «sălbatice» au făcut de fapt parte din Agenda Globalistă? (II)

 

Până la începutul lui martie 2020 un fenomen foarte straniu de declanșare a unor incendii devastatoare a afectat timp de aproape trei ani un șir întreg de state de pe tot cuprinsul globului. Printre cele mai afectate au fost Australia, California (aflată pe coasta de vest a Statelor Unite), Spania, Grecia, Portugalia, Franța, Italia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Turcia, Rusia sau Chile. Explicația oficialităților a mers în principal pe ideea că ne confruntăm cu multiple dezechilibre la nivel planetar ce derivă din așa-numita „încălzire globală”.


Citiţi prima parte a articolului 


Geoingineria climatică

De ce analiștii Sistemului au tratat foarte superficial faptul că atmosfera (stratosfera) de deasupra Australiei s-a încălzit puternic cu puțin înainte de începerea incendiilor din decembrie? Se pare că mai degrabă tocmai acest fenomen (denumit Sudden Stratospheric Warming – SSW) ar fi declanșat seceta și ar fi favorizat declanșarea incendiilor. În septembrie 2019 doctorul Harry Hendon, directorul Biroului de Meteorologie al Australiei, declara pentru reporterii de la ABCNews că tocmai atunci era în desfășurare un fenomen cu totul atipic. Atmosfera superioară de deasupra Antarcticii se încălzise cu aproximativ 40 de grade Celsius în decurs de doar câteva zile și continua să se încălzească! Acest front extraordinar de căldură s-a deplasat spre Australia și, cu siguranță, avea potențialul de a contribui major la generarea și întreținerea incendiilor. Într-adevăr, în decembrie 2019 reprezentanții Biroului de Meteorologie au raportat că sesizează un fapt nemaiîntâlnit vreodată în datele înregistrate: au existat zile în care nu a căzut nicio picătură de ploaie pe întregul continent australian, ceea ce era foarte greu de explicat. Dar a fost oare acesta un fenomen natural?

Date interesante au fost oferite de Agenția de știri australiană TottNews, care a admis cu nonșalanță într-un articol din decembrie 2019 că vremea poate fi influențată prin procedee de geoinginerie și că în Australia astfel de operațiuni se desfășoară încă din anul 1947. Legat de incendiile care tocmai se extindeau, în articol se ridică problema dacă ploile au fost cumva blocate artificial, punându-se cititorilor în vedere că „Știm cu toții că această tehnologie este posibilă”.

În sensul dezvăluirii unor astfel de intervenții artificiale asupra climei este semnificativ un buletin meteo difuzat în octombrie 2019 de postul de televiziune 7NEWS. Meteorologul Tony Auden a anunțat atunci că radarele au înregistrat un sunet foarte straniu în atmosferă, dar care „Nu este legat de vreme”. Mai degrabă, părea să fie un fel de ecou (asociat în jargonul militar cu termenul „chaff” – foșnet) provocat de o aeronavă a armatei care a lansat „infime fibre de metal sau plastic pentru a o ajuta să se ecraneze în timpul unui exercițiu”. Un exercițiu secret, se înțelege, dar oare ce fel de exercițiu?

Lămurirea vine mai departe tot din articolul Agenției TottNews, în care se afirmă că în prezent manipularea pe scară largă a sistemului climatic al Pământului a devenit un fapt aproape acceptat public. Pe lângă crearea de nori artificiali, dâre de particule sau aeronave care emit unde electromagnetice și substanțe, în articol a fost evocată, ca instrument principal, și vestita instalație HAARP aparținând Statelor Unite. În ceea ce privește sistemele care operează cu predilecție asupra Australiei, au fost menționate Jindalee Operațional Radar Network (JORN, considerat a fi comparabil cu HAARP din SUA), Snowy Hydro, Hydro Tasmania și Australian Rain Technologies. Iată deci un domeniu foarte vast, de o uriașă importanță, dar despre care presa centrală globalistă nu pomenește mai nimic. În schimb, se face mare tam-tam că trei băieți de 12 ani s-au jucat cu chibriturile în tufișuri.

Să mai observăm că încă din anul 1978 există și un tratat internațional care caută să reglementeze utilizarea procedurilor militare de modificare climatică (altfel spus, a armelor meteorologice). Tratatul este denumit „Convenția privind modificările mediului” (Environmental Modification Convention – ENMOD). Acesta este și unul dintre subiectele de bază care se discută la întâlnirile G8, la care iau parte liderii celor mai puternice țări ale lumii. Dumneavoastră ați auzit însă ceva la știri despre armele meteorologice?

Care este scopul pentru toate acestea?

Punând cap la cap informațiile descrise până aici începe să se contureze un tablou coerent: „Elitele” vizează implementarea unor proiecte de „orașe inteligente” și pentru aceasta au nevoie de anumite spații strategice. Iar „eliberarea” respectivelor spații se face prin crearea unor îngrozitoare distrugeri, generate de arme cu energie dirijată. Poate deja nu este cazul să ne mai mirăm de un astfel de plan când știm demult că cei care trag sforile din spatele scenei sunt de fapt o clică de sociopați care nu au niciun fel de scrupule sau sensibilități legate de viața maselor de oameni…

Pentru a recunoaște mai clar piesele acestui puzzle este util să mai evidențiem câteva elemente despre orașele „inteligente”. Acestea au caracteristica esențială că implică o centralizare maximă a datelor despre cetățeni. Totul este complet supravegheat prin sisteme ultra-performante de inteligență artificială. Nimeni nu scapă controlului și „ochiului atoatevăzător” al guvernanților. Care vor, desigur, doar „binele” cetățenilor. Chiar dacă cetățenii ar putea să nu fie de acord cu viziunea „iluminaților” conducători. De fapt, tocmai de aceea…

În astfel de orașe sunt încorporate peste tot camere de supraveghere interconectate cu serverul central și multe alte dispozitive și tehnologii „inteligente”, ale căror funcții sunt cunoscute și monitorizate decât de „Elită”, care vizează conectarea computerizată a tuturor „orașelor inteligente”, la nivel Global. Întrezărim așadar profilul „minunatei” lumi a viitorului, a Statului Globalizat, condus printr-o dictatură tehnocratică de un Guvern Unic Mondial!

Au fost deja anunțate public (vezi de exemplu aici) proiectele a 52 de orașe inteligente în Australia, care sunt susținute oficial prin bugete de zeci de milioane de dolari. Prim-ministrul Malcolm Turnbull a subliniat în numeroase rânduri (de exemplu aici) necesitatea integrării tehnologiei informației în programele de gestionare eficientă a economiei, a finanțelor, a departamentelor de poliție, sănătate, educație, culturalizare sau a monitorizării schimbărilor climatice. Ideea generală este aceea de a crea un sistem centralizat care să coordoneze întreaga infrastructură ce leagă între ele toate orașele Australiei, un așa-numit „master planning”.

De remarcat că China este mult mai avansată pe această direcție, având deja pregătite acele „orașe fantomă” (ghost cities), care în prezent sunt menținute nelocuite, dar unde populația va fi comasată la momentul potrivit pentru a fi în mod total controlată.

Bineînțeles, se urmărește ca întreaga aparatură electronică din aceste orașe să fie conectată la tehnologia 5G. Giganții rețelelor globale de telecomunicații au început de câțiva ani să facă investiții masive. Sunt prezente corporații precum Huawei, Cisco, KPMG, Nokia sau Telstra.

Guvernul Australiei recunoaște fără rezerve că noua inițiativă face parte din contribuția semnificativă a sa pentru realizarea Agendei 2030 a ONU, intitulată „Obiective de dezvoltare durabilă“. Experții ONU susțin că Agenda 2030 adaugă o grilă de supraveghere sofisticată pentru a monitoriza și controla mediul creat în „orașele inteligente”. Se afirmă că dorința ONU este aceea de a face orașele mai „viabile și prospere”, ceea ce necesită implementarea tehnologiei informației în programele de gestionare a comunităților.

Ei bine, verigile se leagă prin aceea că „orașele inteligente” ar urma să fie conectate prin linii ferate de mare viteză. În Australia, compania care este în tratative cu guvernul pe această direcție se numește „Consolidated Land and Rail Australia” (CLARA). Motivația oficială a proiectelor pentru astfel de orașe este aceea că populația globului crește în ritm accelerat și atunci e nevoie să fie asigurate noi orașe, construite și organizate la standardele celor mai noi tehnologii.

Dincolo de retorica la vedere, este cunoscut că metoda prin care elitele globaliste „curăță” cu celeritate terenurile este denumită „Grab Land”. Se urmărește astfel să fie cât mai rapid construite orașele Noii Ordini Mondiale. Metoda este folosită atât în Australia, cât și în California, în zone de o deosebită importanță strategică. După incendieri extrem de violente și pulverizarea efectivă a imobilelor, terenurile respective sunt confiscate de către stat, iar celor care au locuit acolo nu li se mai permite să se întoarcă la fostele lor proprietăți și să își facă din nou case. În acest sens sunt impuse interdicții guvernamentale cu privire la așa-zisa „siguranță publică”.

Am prezentat aici o serie de detalii despre unele dintre cele mai impactante situații cu privire la incendiile din Australia și SUA. Dar fenomene asemănătoare au fost constatate și în multe alte țări.

Concluzia pe care o putem desprinde din toate aceste constatări este că, din nou, „Elitele” globaliste urmăresc să își aducă la îndeplinire obiectivele folosind vechea tactică a acțiunilor mascate („false flags operations”). Provocând prin felurite mijloace (arme cu energie dirijată, geoinginerie, sabotarea pompierilor) incendii devastatoare, se urmărește crearea unei structuri urbanistice de tip totalitarist, care să fie apoi generalizată gradat pe tot globul. S-ar ajunge la o societate umană unică, dirijată tiranic de „Elita” care se vrea atotvăzătoare și atotputernică prin mijloace silnice de subjugare a populației.

Recunoaștem același tipar și în actuala criză de „pandemie” Coronavirus, când numeroase indicii arată că în pofida unui germene real de gripă „nouă” (care a fost, cel mai probabil, creat artificial), pandemia este folosită pe post de sperietoare, prin exagerarea grotescă a pericolului cu care ne confruntăm. Atunci când privim situaţia în ansamblu, deducem destul de ușor și acest plan al atacării populației cu o armă biologică, prin care se urmărește grăbirea acceptării de către mase a unei vaccinări forțate, impusă de autorități în spatele „grijii” pentru sănătatea cetățenilor. Însă odată ce ne-am lăsa trupurile invadate de produsele (adeseori otrăvite la propriu) ale Big Pharma, atunci, mai mult ca sigur, am putea să ne luăm „adio” și de la libertatea interioară. Adică de la capacitatea de a avea până și în forul lăuntric o altă opinie decât cea dorită de guvernanți.

În fața acestui asediu ce ne amenință atât integritatea exterioară cât și pe cea interioară, mulți se întreabă ce putem face, cum vom mai putea rezista? Îngrijorarea vine din constatarea că vedem parcă pe zi ce trece cum pașii acestui asediu avansează prin impunerea unor legi strâmbe, dictate de lacheii unor cercuri de interese întunecate.

Este bine să înțelegem clar un aspect: suntem învinși doar atunci când cedăm interior și ajungem să credem noi înșine că nu mai putem face nimic. Lipsa de speranță și dezbinarea dintre noi reprezintă calea cea jalnică a eșecului. Însă atâta timp cât credem cu nădejde în șansa noastră și ne unim pe calea Binelui, atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu, orice miracol este posibil.


Citiți și:

ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși 
5G și rețeaua de control a IA. Prima parte 
Interzis în mass-media: Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani despre vaccinarea obligatorie, adresată Senatului

 

yogaesoteric
21 aprilie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More