Încotro? Copiii britanici n-au drept de vot (e normal) dar au dreptul să ia medicamente de schimbare de sex (e anormal)


Tot mai mulți o fac, medicii știu că efectele sunt catastrofale dar majoritatea tac de frică


Medicamentele de schimbare de sex îi supun pe copii la riscul de a deveni infertili, de a face boli cardiace și chelie

Medicamentele de schimbare de sex dăunează copiilor, a avertizat un psihiatru NHS de vârf. Dr. Lucy Griffin a vorbit despre utilizarea hormonilor de către copiii britanici, avertizând că aceasta poate avea consecințe grave, precum boli cardiace sau osteoporoză.

Griffin, ce lucrează la Bristol Royal Infirmary, și-a arătat îngrijorarea cu privire la faptul că și copiii apelează la astfel de medicamente. Ea a sugerat că și colegii ei îi împărtășesc preocupările, dar le este teamă să și le exprime pentru a nu-și crea o imagine proastă.

Griffin a declarat pentru Mail: „Copiii nu pot vota sau părăsi școala, dar le permitem să ia decizii privind fertilitatea și funcțiile lor sexuale. Nu pot să nu consider că sănătatea tinerilor este periclitată de aceste tratamente.”

Griffin a vorbit de asemenea despre efectele secundare ale medicamentelor de blocare a pubertății, avertizând că sunt asociate cu grave probleme de sănătate. „Ele nu sunt concepute pentru blocarea pubertății la adolescenți sănătoși”, a arătat ea. „Acum sunt utilizate pentru ceva ce reprezintă aspecte psihologice, în lipsa unui ansamblu de studii științifice.”

În 2017 a reieșit că injecții de blocare a pubertății erau administrate pentru 800 de copii din Anglia confuzi în privința genului. Efectele medicației de blocare a pubertății sunt reversibile, ele încetând să se manifeste când este sistată administrarea tratamentului. Griffin a adăugat că există date neconfirmate ce leagă medicamentele de blocare a pubertății cu osteoporoza. Însă psihiatrul a atras atenția că aceste medicamente sunt „aproape întotdeauna” urmate de administrarea de hormoni sexuali, ale căror efecte sunt ireversibile.

„Știm că administrarea de hormoni sexuali este asociată cu infertilitatea permanentă”, a arătat Griffin. „Pacienții sunt susceptibili de asemenea de a avea funcții sexuale deficitare. Și există și alte îngrijorări.”
„Credem că femeile sunt supuse riscului de boli cardiace. Știm că sunt susceptibile la tiparul de chelie masculină și redistribuție de grăsime anormală.”

Fundația Tavistock și Portman este singurul centru din Marea Britanie specializat în privința tulburărilor de gen la copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani. În ultimii doi ani, numărul de trimiteri către acest centru a crescut vertiginos – de la 87 la 216.


Citiți și:

Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici pentru schimbarea sexului…

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

 yogaesoteric
29 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More