Îndobitocirea insidioasă a populației prin școală, mass-media și alimente împănate cu E-uri, toxice…

…are, printre altele, rolul de a distruge capacitatea de reacție în fața exploatării
pe care o exercită Noua Ordine Mondială


Plecăm în acest articol de la următoarea premisă: există la nivel mondial o bizară mafie internațională criminală abil organizată care acționează în baza unui plan satanic ticluit în decursul a sute de ani pentru exploatarea continuă a oamenilor și a resurselor planetare și pentru un control cât mai aproape de total al populațiilor de oameni de pe planeta Pământ.

Oamenii sunt considerați de această mafie drept vite (vezi Talmudul) și sunt folosiți pe post de sclavi muncitori (la propriu! sclavi care muncesc pentru acești paraziți ai umanității, fără să realizeze că sunt sclavi). O mafie care ne ține docili, înlănțuiți într-un adevărat Matrix pe care cei mai mulți nu-l văd, dar prin care ei ne exploatează fără milă. Despre această mafie internațională ne-au avertizat predecesorii noștri prin cărțile, lucrările, textele rămase de la ei. Doar să fim dispuși să-i citim ca să aflăm Ce-i cu noi?

În planul lor de subjugare și exploatare a popoarelor lumii, criminalii internaționali folosesc multiple tactici, metode pe care le aplică asupra celor atacați, colonizați, prăduiți, furați, distruși, exploatați.

Cine vrea să vadă planul mai în detaliu să citească Protocoalele Înțelepților Sionului. Printre aceste metode se află îndobitocirea premeditată a populației exploatate, pentru ca aceasta să nu priceapă ce se întâmplă și, în consecință, să nu poată reacționa și răsturna situația.

Îndobitocirea, distrugerea mentală a popoarelor se realizează prin câteva instrumente de bază, pe care mafia așa-zișilor iluminați le manevrează în statele în care deține controlul (cam peste tot pe planetă). Este vorba de școală (grădiniță, școală generală, liceu, facultate etc.), mass-media (și alte instrumente de comunicare) și otrăvirea biologică (poluare, alimentaţie toxică etc.).

Credința noastră este că ei încă nu dețin controlul total, și că printr-o mobilizare în masă situația poate fi întoarsă în favoarea umanității.

Să le detaliem pe rând.
Școala ne preia de la vârste fragede și timp de vreo 12 – 15 şi chiar 20 de ani ne modelează principiile, valorile, credințele, dorințele, comportamentul conform directivelor stăpânilor școlii – cei care impun o anumită programă / curiculă și exclud din actul de predare informațiile esenţiale pentru înțelegerea lumii reale. Stăpânii școlii de astăzi sunt guvernanții noștri de astăzi. Iar guvernanții noștri de astăzi sunt sclavii mafiei internaționale. Deci, avem copiii pe mâini „bune”!!!

Mass media: nu este vorba doar de televizor – unde există aproape un monopol al mafiei, nu e vorba doar de site-uri de internet, ziare şi reviste ale mafiei, ci și de radio, filme și muzică. Toate aceste instrumente sunt folosite de mafia internațională pentru a ne îndobitoci, împiedicându-ne să vedem realitatea din jurul nostru. Practic, oamenii obișnuiți nu au cum să se apere împotriva efectelor malefice ale acestor mijloace, singura șansă fiind evitarea expunerii la ele.

Otrăvirea biologică are rolul de a ne îmbolnăvi și de a ne împuțina, iar în privința subiectului pe care îl discutăm în acest articol – îndobitocirea – otrăvirea biologică atacă direct creierul, deci ne afectează la nivel anatomic, biologic, capacitatea creierului de a gândi optim, de a lucra cu informații, de a interpreta corect lumea din jur etc.

Otrăvirea biologică se face prin poluare (aer, apă, sol, fumat) care ajunge să fie inhalată, înghițită și/sau preluată prin piele de trupul nostru. Se mai face prin vaccinuri (încă de mici copii ni se reduc șansele de a avea o viață sănătoasă și o capacitate intelectuală ridicată) și prin alimentaţie (alimentele moderne hiperprocesate și împănate cu aditivi toxici, băuturi colorate, alcool – foarte gustoase dar foarte nocive – țintesc, pe lângă îmbolnăvire și sărăcire, asupra afectării fizice a funcționării creierului nostru).

Pe internet se găsesc numeroase informații pertinente, valoroase despre mâncarea-otravă, plină de chimicale toxice. De acordat o atenţie deosebită aspartamului (gume de mestecat şi altele), monoglutamatului de sodiu MSG (în foarte multe produse) și celorlalte E-uri periculoase.

Toate aceste metode de îndobitocire (școală, mass-media plus alte instrumente de comunicare și otrăvirea biologică) acționează complementar și realizează concret următoarele efecte care servesc perfect mafiei internaționale și sistemului de exploatare a populaţiei:

– Oamenii capătă o incapacitate biologică de a lucra cu multe informații, de a corela, de a pricepe informații de complexitate mai ridicată, fapt care le creează imposibilitatea de a vedea fenomene de amploarea celor care au loc în sistemul global de exploatare și, deci, imposibilitatea de a înțelege lumea reală în care trăiesc.

– Principiile, valorile, credințele, dorințele, comportamentul oamenilor este modelat, programat în favoarea mafiei internaționale, în favoarea sistemului de exploatare și împotriva interesului general al popoarelor, fără ca oamenii să ştie că de fapt gândesc, se comportă în viaţa de zi cu zi așa cum au fost programați în urma acestui plan de distrugere mentală.

– Oamenii sunt modelați să nu mai aibă păreri proprii, ci să preia şi să bage la „cutiuţă”, fără să „mestece”, opiniile și „adevărurile” livrate de sistem. Oamenii sunt „învățați” încă din prima zi de grădiniță să respecte cu obediență autoritatea, care poate fi reprezentată în viaţa de zi cu zi de profesori, medici, politicieni, guvern, președinte, primar, televizor, site-uri, publicații, sondaje de opinie, ONG-uri etc. Orice entitate care are în sistemul social actual o aură, o poziție de autoritate într-un anumit domeniu, va fi crezută pe cuvânt de oamenii „zombificați”, iar opiniile, părerile oamenilor „neavizați” doar pentru că nu au o diplomă pe perete, sau nu au aură de „autoritate” sunt respinse de omul „modern” produs de școală și mass-media. Oamenii nu sunt educați să se informeze pe cont propriu, să cerceteze, să afle adevărul, ci „adevărul” le este livrat de sistem. Și acela, și numai acela este adevărul – cel livrat de sistem, chiar dacă în realitate sistemul ne oferă iluzii şi minciuni. În acest mod, sistemul își creează adevărați soldați, care vor sări în apărarea „chestiilor” livrate de sistem (pentru că ei cred sincer că acelea sunt adevărul) atunci când alții, mai puțin zombificați, vor veni cu o altă părere asupra realității. Astfel, avem de-a face cu mulți oameni care vor lucra inconştient în favoarea inamicului, crezând că sunt de partea adevărului. Să încerci să convingi masele de milioane de oameni care au milioane de păreri false despre realitate (primite continuu via școală şi TV) că altul este adevărul, este aproape o nebunie.

– Oamenii sunt manipulați să creadă că ceea ce vedem în jurul nostru, că ceea ce trăim astăzi, acest sistem în care ne ducem traiul este normalitate și este maximum posibil pe care omenirea îl poate realiza. Din fericire, aceasta este doar o minciună, o iluzie menținută prin școală și mass-media. Din nefericire, acest lucru este perceput ca iluzie de prea puțini oameni.

– Oamenii se mulțumesc cu puțin, deși am putea avea cu toții o viață mult mai bună – această acceptare a statutului de sclav muncitor este cultivată încă din școală.
 
– Oamenii sunt păcăliți să creadă că vina este a lor, că o duc rău din cauza lor, că sunt săraci din cauza lor. (Este memorabil momentul plin de nesimțire și tupeu al lui Băsescu când a zis profesorilor: „N-aveți bani? Mai luați-vă un job!”) Ideea asta că populația este săracă pentru că nu muncește, pentru că românii sunt leneși etc. este altă iluzie promovată prin mass-media. În realitate, populația este săracă pentru că este furată/ exploatată și este intenţionat menținută la nivelul minim de subzistență pentru a nu avea forța să se răscoale împotriva exploatării.

– Oameni sunt rupți de țară, devin ai nimănui, sunt făcuți să-și abandoneze/renege patria mama. Patriotismul/naționalismul este condamnat – oamenii sunt „convinși” să creadă că nu contează țara în care te-ai născut, contează doar țara în care trăiești și că la fel de bine ai putea să te simți oriunde pe planetă ți se oferă condițiile unei vieți decente. Nu contează morții și eroii noștri îngropați în pământul strămoșesc, nu contează unde ai copilărit și amintirile de atunci, nu contează părinții și bunicii, tradițiile și valorile poporului în care te-ai născut, nu contează nimic de genul ăsta, tu te poți considera „acasă” oriunde pe planetă. Ești „cetățean european” – casa ta este Uniunea Europeană acum, şi nu România. Toate acestea se promovează pentru a rupe rădăcinile românilor înfipte în Neamul Românesc și în patria străbună.

– Oamenii sunt convinși (inclusiv prin Știrile de la ora 5) că România este o țară rea, plină de criminali și dezaxați, în care nu merită să trăiești. „Abandonați România; vindeți terenurile străinilor și mergeți în occident să trăiți bine!” este un îndemn care nu e spus pe față răspicat, ci transmis subtil prin nenumărate mijloace de comunicare ale mafiei.

Oamenii ajung să creadă sincer că iluziile enumerate mai sus sunt de fapt realități, adevăruri și astfel se mențin departe de realitate.

Bombardați cu informații false și manipulări din toate părțile, oamenii vor avea un miliard de opinii diferite asupra realității. În acest mod nu se vor putea pune de acord cu privire la ce se petrece, nu se vor putea uni și nu vor vedea aceleași căi de rezolvare a situației. În acest mod se perpetuează dezbinarea iar dezbinarea perpetuează starea de fapt a lucrurilor. În plus, opiniile diferite și greșite pe care au ajuns să le aibă oamenii cu privire la ce se petrece în jurul lor creează chiar conflicte între membrii aceluiași neam sau între diferite clase sociale: români împotriva românilor („un popor de nimic”); români împotriva României („țară de nimic”); tineri contra bătrâni; angajați la privat contra bugetari; asistați social contra pensionari; românii din țară contra românii din diaspora; români pro-UE/SUA contra români anti-UE/SUA; români împotriva propriei biserici strămoșești;, românii din Ardeal contra românilor din Regat (vezi bannerul anti-românesc „Viitoarea diasporă” promovat de anti-români și români prostiți); românii din România contra românii din Basarabia; români globaliști contra români naționaliști etc. etc. etc.

Prin toate aceste metode de îndobitocire (școală, mass-media etc.) este cultivată o lipsă de interes față de lucrurile cu adevărat importante pentru o viață mai bună: cine și cum conduce România și exploatează în prezent poporul roman, care este cauza reală a suferinţelor noastre? Acesta este unul dintre cele mai grave rezultate: când omul nu mai consideră de interes un anumit subiect pentru viața lui sau pentru viața comunității în care trăiește, nu mai ai nicio șansă să îl convingi să citească ceva despre acel subiect sau să acționeze în acel domeniu. Iar dacă vorbim de Noua Ordine Mondială impusă de mafie și avem oameni (cu milioanele) care nu sunt interesați de acest subiect, atunci pe acei oameni i-am pierdut și nu prea știm cum pot fi recuperați. Avem deci „soldați” în minus în lupta cu mafia internațională.

În timp ce această lipsă de interes față de NWO este cultivate și programată, mafia lovește și prin promovarea intensivă a interesului față de toate prostiile de pe planetă care ne îndepărtează de la „calea cea bună”: anti-valori, modele proaste de urmat, principii anti-românești și anti-umane (gen „capitalismul e bun” când în realitate e doar un alt sistem prin care cei puțini și șmecheri îi exploatează pe cei mulți și naivi), pierderea timpului, lux, plăcerea gustului – mâncare, goana după bani, sex, pornografie, homosexualitate, jocuri, gambling, fumat, alcool, shopping, mall-uri, aspectul fizic e cel mai important, cosmetice, haine, gadget-uri, trăiește clipa, egoism/individualism, ateism etc. etc. etc.

Pentru a vedea că lucruri precum cele expuse aici se petrec în România de muuulți ani, vă recomandăm să citiți capitolul scurt (3 minute) intitulat „Planurile Iudaismului față de Neamul Românesc” din cartea Pentru Legionari, scrisă de Corneliu Zelea Codreanu în 1935. Românii aveau aceleași probleme și în 1935! Și chiar în secolul 19!

Redăm doar scurt pasaj: „Oricine va voi să omoare şi să cucerească un neam va putea să o facă întrebuinţând acest sistem: ruperea legăturilor lui cu cerul şi cu pământul, introducerea certurilor şi luptelor fratricide, introducerea imoralităţii şi a desfrâului, constrângerea materială prin limitarea la maximum a mijloacelor de subzistenţă, otrăvire fizică, beţie. Toate acestea nimicesc o naţie mai rău decât dacă ai bate-o cu mii de tunuri sau cu mii de aeroplane. Să privească puţin în urmă românii şi să vadă dacă în contra lor nu s-a întrebuinţat cu precizie şi cu tenacitate acest sistem, în adevăr ucigător. Să deschidă românii ochii şi să citească presa de 40 de ani încoace, de când stă sub conducere jidănească.”

Ca să rezumăm pe scurt, școala și mass-media astăzi sunt deţinute, controlate și patronate de mafia străinilor și (în mod logic) nu vorbesc deloc despre mafia internațională, despre crimă organizată la nivel planetar, despre sistemul de exploatare în care trăim, DEȘI ACESTA ESTE CAM CEL MAI IMPORTANT LUCRU DESPRE CARE AR TREBUI SĂ VORBEASCĂ. Școala și mass-media nu au în prezent rolul pe care afirmă că-l au, ci au rolul de a menţine iluzia că suntem liberi, de a distruge mental popoarele lumi, de a le limita potenţialul intelectual, de a le îndobitoci, adică de a distruge CAPACITATEA POPOARELOR DE A ÎNȚELEGE CE LI SE PETRECE ȘI DE A REACȚIONA ÎMPOTRIVA SISTEMULUI DE EXPLOATARE ÎN CARE SUNT ȚINUTE.

Cei care pot vedea și înțelege aceste lucruri și „Matrix-ul” din jurul lor sunt cei care au o moştenire genetică foarte bună, care a permis creierului să reziste atacului de îndobitocire; cei care se sustrag sau evită să fie intoxicați prin aceste instrumente; cei care au fost foarte bine educați în familie (sau nu numai) cu privire la sistemul de exploatare în care trăim. Să schimbăm ceva în legătură cu materialul genetic moștenit ereditar nu putem. Însă legat de celelalte două aspect putem face ceva:

Cei cărora încă ne pasă de Neamul Românesc și vrem să-i fim de folos ar fi bine:

1. SĂ NE SUSTRAGEM / SĂ EVITĂM SURSELE TOXICE DE INFORMARE (cu TV-ul în frunte) ȘI SURSELE DE OTRĂVIRE BIOLOGICĂ (în frunte cu alimentele toxice – cele cu chimicale, cele ultraprocesate etc.) și să ne educăm în acest sens copiii. Cu alte cuvinte, să acordăm mai multă atenție la ceea ce băgăm în gură şi procesului educațional la care este supus copilul în școală.

2. SĂ NE AUTO-EDUCĂM și INFORMĂM cu privire la sistemul de exploatare în care trăim și la fel să facem și cu copiii noștri.


Citiţi şi:

Iluzii anesteziante în care cred românii şi care blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României
Noua Ordine Mondială – responsabilă de genocidul biochimic planetar

Masonii: constructori şi gardieni ai iluziei planetare

 

yogaesoteric
12 iulie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More