În spitalele din SUA, bătrânii sunt sedați masiv cu morfină până la deces pentru ca din banii economisiţi să fie finanţată politica refugiaţilor

 

Hispanicii, o minoritate dorită de ambele partide politice din alegerile prezidențiale din America de anul acesta, reprezintă aproape o treime din adulţii din SUA care au asigurări de sănătate, potrivit analizei New York Times.

O lecţie de bază din contabilitate spune că pentru orice credit, trebuie să existe și un debit undeva. Astfel, dacă sanctificaţii, beatificaţii, ridicaţii în slăvi „emigranţi, săraci şi minoritari” au avut de „câştigat rapid” în urma asigurărilor de sănătate impuse de Obama, atunci alte grupuri trebuie să fi avut de pierdut rapid, pentru ca să se plătească asigurările de sănătate „gratuite” oferite acestui proletariat dezordonat al votanţilor democraţi. Dar să nu vă aşteptaţi ca mizeriile lui Sulzberger (mogulul care deține New York Times) să reveleze cititorilor identitatea debitorilor-pierzători, în mare parte proşti „educaţi”. Lăsaţi această sarcină pentru Anti-New York Times.

Cele patru categorii principale de debitori care au ieșit în pierdere sunt:
– Contribuabilii care plătesc, prin taxe mai mari sau prin inflaţie, pentru deficitele purtătoare de dobânzi adăugate la impozitele existente;
– Furnizorii de servicii de sănătate şi medicii care îşi văd tăiate rambursările oferite prin programe guvernamentale, în unele cazuri, până la niveluri de pierdere;
– Muncitorii cu asigurări de sănătate, ce sunt acum forţaţi să plătească taxe obligatorii mai mari şi cheltuieli care le depăşesc buzunarul, pentru a acoperi pierderile pe care asiguratorii privaţi le au;
– Pacienţii în vârstă, care ar putea fi salvaţi, dar care sunt în mod deliberat în loc să fie tratați corespunzător sunt sedați cu morfină sau morfina le este de-a dreptul injectată masiv, ajungându-se la deces, în timp ce membrii familiei nu știu ce se petrece.

Într-o economie sănătoasă, debitele trebuie să fie egale cu creditele. Totuși, procentul bugetului federal alocat pentru asigurările de sănătate impuse de Obama aproape s-a dublat în timpul mandatelor sale (era 5% în 2008, şi a ajuns 9% acum). Din moment ce guvernanții din SUA nu vor tăia din bugetul umflat cu pompa al Departamentului Apărării (pe care mulți americani îl numesc acum Departamentul Ofensivei), singurul mod de a plăti pentru asigurările de sănătate este prin taxe, imprimarea de bani/inflaţie şi tăierea rambursărilor din programele de sănătate către doctori şi spitale.

Dinamica financiară care afectează primele trei grupuri menționate este evidentă, şi se explică de la sine pentru oricine care a trecut de matematica de clasa a patra. Categoria a patra este cea care, datorită oribilelor sale implicaţii, este ţinută „ascunsă (dar la vedere)” de publicul american în vârstă.

Unii ajung totuși să se convingă, însă abia când este prea târziu, după ce au trecut personal prin experiența dureroasă a pierderii inexplicabile, înainte de vreme, a unui membru în vârstă al familiei.

Ca să fim cinstiţi, uciderile în masă nu au început cu sistemul de sănătate a lui Obama, dar au crescut dramatic de când acesta se află la putere. Milioane de tineri din lumea a treia, care sunt acum „titularizaţi” în asigurări de sănătate cauzează devierea resurselor guvernului de la persoanele în vârstă.

Din 2015, sistemul de sănătate impus de Obama a motivat spitalele şi doctorii să ofere consultaţii de tipul „sfârşitul vieţii” (sesiuni negative) şi „îngrijiri paliative” (moarte prin injecţie cu morfină) pentru pacienţi care nu sunt în stadiu terminal.
Aceasta este recompensa – sau cum ar spune americanii, „morcovul” –, dar există şi un mijloc de constrângere – sau „băţul”.

Oricând un pacient în vârstă, contribuabil la sistemul de asigurări naționale de sănătate din SUA (MediCare) depăşeşte timpul permis de internare (care este redus continuu de autorităţi), spitalul pierde bani (căci cheltuielile pentru zilele în plus de internare nu mai sunt decontate de asigurări). Astfel, asupra spitalelor se exercită o presiune din ce în ce mai mare pentru a da afară bunicii şi bunicile. Dar dacă oricare bunic/bunică revine în decursul unei anumite perioade de timp ce a fost stabilită de sistemul de asigurări, spitalul este de asemenea penalizat pentru „reinternare”, care se observă în cererile spitalului de rambursare a cheltuielilor. Nu numai că spitalul pierde bani pentru reinternarea unui individ, dar dacă rata de reinternări este prea mare, reducerea rambursărilor se aplică la toate cererile de rambursare ale spitalului. Pe scurt, persoanele în vârstă sunt de nedorit pentru bugetul spitalului.

Obama şi manipulatorii săi râd în timp ce ucid prematur în principal persoane albe în vârstă și în timp ce deviază taxele plătite de acestea pentru asigurările medicale către hoardele fără sfârşit de invadatori străini ce au pretenții de noi „cetăţeni”.

Da, este adevărat. Costurile mari de susţinere a emigranților sunt obţinute prin devieri de fonduri din Sănătate, de la cei în vârstă. Pentru bilanțul financiar al administratorilor stresaţi şi presaţi ai spitalelor, persoanele în vârstă valorează mai mult moarte decât vii.

Este pur și simplu o triere pe câmpul de bătălie economic. Uciderea celor în vârstă presupune aducerea pacientului într-o „comă” indusă, în timp ce membrilor familiei li se umple capul cu o excesivă negativitate care se referă la „calitatea vieţii” şi la „probabilităţi scăzute” de recuperare. În momentul în care corbii medicali au obţinut o autorizare de „a nu se resuscita” din partea familiei, fetusul sau bătrânul vor fi în mod deliberat ajutate să decedeze – iar cauza morţii va fi descrisă ca „oprirea respiraţiei”.

În continuare puteți citi un mic fragment dintr-un reportaj recent al unui post local de televiziune din nordul Texasului, afiliat NBC, ca să vă faceți o idee despre ceea ce se petrece în prezent în toată America:

FBI: Proprietarul sanatoriului Frisco indica asistentelor să supradozeze pacienţii

Directorul executiv este citat ca afirmând: «Trebuie să îl faci pe acest pacient să se ducă pe lumea cealaltă»

Deţinătorul unei companii medicale din nordul Texasului indica în mod regulat asistentelor să dea pacienţilor supradoze de medicamente precum morfina, pentru a le grăbi moartea şi a creşte profiturile financiare, a scris un agent FBI într-o declaraţie sub jurământ pentru un mandat de percheziție obţinut de postul de televiziune NBC 5.

Anchetatorii de la FBI au spus că Harris, de meserie contabil, a instruit o asistentă să administreze supradoză la trei pacienţi şi a cerut unui alt angajat să crească medicaţia unui alt pacient la de patru ori doza maximă admisă. Se pare că proprietarul sanatoriului trimitea sms-uri de tipul «Trebuie să îl faci pe acest pacient să se ducă pe lumea cealaltă».”

Cazul Frisco, Texas nu este unul izolat! Există multe alte plângeri similare, probabil nu la fel de cunoscute publicului şi de uşor de demonstrat, care se petrec în întreaga Americă şi în Europa.

Dovezile sunt clare – cetăţenii în vârstă împărtășesc acum soarta fetușilor, care sunt uciși cu sânge rece în procedurile de avort! Din punctul de vedere al partidelor de stânga, irosirea banilor pentru a asigura voturile pentru democraţi ale emigranţilor se pare că este de departe mult mai de folos ca investiţie politică decât prelungirea vieţii persoanelor în vârstă, care nu se află în fază terminală, cu câţiva ani foarte prețioși. Este foarte simplu, şi ar trebui să nu fie o surpriză.„Muriţi seniori, muriţi!
În America şi Europa fără Dumnezeu, se petrec acum orice fel de păcate şi obscenităţi.”

Citiţi şi:

OMS clasifică actualmente bătrânețea ca fiind o «boală», ceea ce deschide poarta pentru noi medicamente care să o combată

Logica profitului bate logica medicală? O nouă isterie a epidemiei de gripă, pentru că există prea puţini «clienţi» pentru vaccinul antigripal?

Noi dovezi şocante dar edificatoare că este iminent colapsul SUA

 


yogaesoteric
12 iulie 2016

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More