Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România

Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români! Cum este posibil aşa ceva în condiţiile în care rata răspândirii acestei boli în România la adulţi este mult mai redusă?

În ceea ce priveşte situaţia din România există unele dovezi tulburătoare în privinţa infectării premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul că deşi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat şi cu toate că, de fapt, campania de vaccinări costă enorm (motiv pentru care Ministerul Sănătăţii din Franţa a refuzat aceste campanii de vaccinări) totuşi Ministerul Sănătăţii din România cu implicarea directă a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuită şi obligatorie a copiilor din România (repetăm, în condiţiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).

În Decretul Guvernamental numărul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului naţional de imunizări se menţionează: “În România infecţia cu HVB este prevalentă începând cu primul an de viaţă. Rata portajului de Ag HBs fiind estimată la 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă integrarea vaccinării universale a nou-născuţilor în programele naţionale de vaccinare până în anul 1995 în ţările unde rata portajului de VHB este de cel puţin 8% şi în toate ţările, până în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuită şi obligatorie pentru toţi copiii născuţi începând cu data de 01-10-1995”.

Constatăm că în România deşi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni, Ministerul Sănătăţii din România în frunte cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu s-a grăbit să realizeze aceste atât de controversate vaccinări. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au plănuit anumiţi lideri francmasoni în „Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” se realizează în zilele noastre

Un reputat ziarist italian susţine că are dovezi ce probează infectarea intenţionată cu HIV a unor copii români. Ştirea publicată de “Evenimentul Zilei”, potrivit căreia în România mulţi copii au fost infectaţi cu virusul HIV, care provoacă SIDA, a făcut vâlvă în Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat că are dovezi certe despre cel puţin şase cazuri de copii infectaţi în acest mod cu HIV. Damato, care în Italia are o reputaţie foarte bună ca ziarist de televiziune serios şi independent, a fost de multe ori în România după 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundaţia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”.

“Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat că toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mamă la făt”, a declarat Damato agenţiei italiene de presă AGI. “Eu, în schimb, mi-am format o altă convingere. În cel puţin şase cazuri, infecţia a fost rezultatul unui act voluntar şi am constatat acest adevăr vizitând spitalele din România, unde acţionează fundaţia mea”. De menţionat că din banii strânşi de asociaţia italiană s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babeş“ din Bucureşti. “Sunt informaţii înfiorătoare, dar susţinute de medii ştiinţifice”, a adăugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucureşti, cerând să se facă lumină asupra acestei tragedii, să fie identificaţi şi pedepsiţi cei responsabili pentru aceste crime. (Paolo Gianfelici, Evenimentul Zilei – 25.02.1997)

O nouă confirmare cutremurătoare că în România contaminarea copiilor cu virusul HIV a fost făcută intenţionat 

Descoperire surprinzătoare a specialiştilor ieşeni: SIDA a fost transmisă intenţionat, în leagănele de copii din România, dintr-o sursă unică. Se confirmă astfel ipoteza infectării orfanilor în scopuri de cercetare.  

Specialiştii ieşeni ai Laboratorului de Virusologie de pe lângă Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iaşi, în colaborare cu specialiştii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reuşit să centralizeze după 5 ani de cercetări, rezultatele privind cazurile de HIV-SIDA înregistrate la copiii din România. Autorul cercetării este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” şi cadru didactic la UMF Iaşi. Rezultatele au confirmat, în premieră, faptul că virusul HIV, cu care au fost infectaţi copiii din leagăne, provine dintr-o sursă unică. Ipoteza infectării voite cu HIV a copiilor români din leagăne pentru a se putea efectua cercetări şi a se căuta antidotul bolii se confirmă prin cercetări ştiinţifice.

Virusul HIV nu provine din infecţii intraspitaliceşti Lucrarea referitoare la structura ramurii virusului HIV cu care a fost infectată populaţia de copii din leagăne a fost publicată în ultimul număr al Revistei Medico-Chirurgicale a Societăţii de Medici şi Naturişti din Iaşi. Din datele pur tehnice menţionate în articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat o concluzie fără echivoc: “Studiul nostru confirmă responsabilitatea subtipului F în producerea epidemiei de infecţie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al ţării permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei şi confirmă descrierea grupului de risc al copiilor din unităţile de îngrijire. Similitudinile structurate între diferitele tulpini izolate sugerează posibilitatea evoluţiei epidemiei dintr-o unică sursă”

Sângele infectat a fost distribuit intenţionat în zonele în care s-a produs infecţia Descoperirea medicilor ieşeni şi francezi este de cea mai mare importanţă. Ea probează faptul că infectarea din aceeaşi sursă nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât şi structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt şi nu erau centralizate, nici înainte de 1989. “Această sursă continuă să rămână obscură, dacă ţinem seama că sistemul de asistenţă pediatrică este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeaşi sursă în întreaga ţară”, mai menţionează articolul semnat de Cristian Apetrei.

Sistemul sanitar românesc este absolvit de vina infectării copiilor din leagăne

Cercetările mai sunt susţinute şi de datele statistice ale cazurilor de HIV înregistrate în România. În ţara noastră există, potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 50% din copiii infectaţi cu HIV din lume. Totodată, infecţiile cu HIV la copii reprezintă în România 85% din total. În plus, materialul mai subliniază că tipurile de virus întâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectaţi din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile înregistrate la copiii din leagăne. Studiul sugerează degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infecţiilor cu HIV din leagănele de copii, singura responsabilitate virtuală fiind în cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. În cazul de faţă, în România, infecţia la copiii internaţi în leagăne este cu atât mai “ciudată” cu cât, nici în ţările vecine, care au avut sisteme de îngrijire medicală similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenţa epidemiei nu a fost comparabilă numeric.

O ipoteză terifiantă: copiii cobai 

Datele la zi privind infectarea cu HIV în România, în februarie 1997, sunt următoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii şi 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale şi recentele descoperiri confirmă ipoteza susţinută de unele declaraţii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat în ţara noastră un program dirijat de infectare cu HIV a copiilor din leagăne, în scopul studierii bolii SIDA şi al găsirii remediului. Acest program ar fi fost lansat în anii 1987-1988 şi ar fi implicat o serie de cercetători în imunologie. (Iulian Chifu, Evenimentul Zilei- 20.02.1997)

Extras din cartea: SIDA si Francmasoneria. Cum a fost cerut, creat şi răspândit virusul HIV de către liderii francmasoni pentru instaurarea în viitorul apropiat a  Noii Ordini Mondiale de Viorel Roşu, Camelia Roşu, Editura Ananta, pag. 55-61
 yogaesoteric

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More