EŞEC = EROARE = INCOMPETENŢĂ = NEDREPTATE = Hăituirea lui Gregorian Bivolaru

Este o mare eroare a Poliţiei faptul că îl caută pe Gregorian Bivolaru,

nu faptul că nu l-a găsit!

un articol de George Preda şi Mihaela Gheorghiu

Se vor împlini în curând 7 luni de când domnul profesor de Yoga Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire generală în baza unor bănuieli nefondate şi nesusţinute de probe concrete. Deloc întâmplător, pentru a sărbători această “victorie”, mai ales că în ultima vreme subiectul se cam răcise în presă şi existau tot mai multe voci care spuneau că tot acest scandal a fost praf  în ochi fără nici o bază reală, autorităţile l-au ales ca şi porta-voce pe chestorul principal Dan Fătuloiu, şeful Poliţiei Române. Acesta a declarat ieri într-o conferinţă de presă referitor la domnul profesor Gregorian Bivolaru: “Este un eşec al Poliţiei că nu l-am prins până acum!” şi a anunţat că va solicita lămuriri celor care s-au ocupat de acest caz pentru a se clarifica de ce Gregorian Bivolaru nu a fost încă prins şi reţinut.

Punându-ne în locul actualului şef al Poliţiei ne dăm seama în ce situaţie dificilă se află! Numit recent în funcţie, el are ingrata misiune de a dovedi tuturor că Poliţia este eficientă. Deşi recent numit în funcţia pe care o ocupă acum, el a fost anterior şeful Poliţiei Capitalei şi şeful Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, ceea ce ne îndreptăţeşte să considerăm că s-a implicat şi anterior în “cazul Bivolaru”. Ce interes ar avea acum să declare altceva, când este şi el nevoit ca şi ceilalţi colegi ai săi să subscrie la imaginea de „mare infractor” creată cu atâta diabolică minuţiozitate domnului profesor Gregorian Bivolaru (şi de organizaţie dubioasă şi ilegală, M.I.S.A.-ei şi Şcolii de Yoga)?

Căci dacă ar declara acum adevărul ar însemna să recunoască uriaşa gogomănie din martie 2004 şi să justifice uriaşele sume de bani cheltuite din buzunarele cetăţenilor pentru această acţiune declanşată într-o direcţie care nu are nimic de-a face cu protecţia cetăţenilor, ci mai degrabă cu ambiţia „cuiva” (a lui Adrian Năstase şi a colegilor masoni, am spus noi) de a distruge cu orice preţ o persoană incomodă. Modul în care este pusă problema acum sugerează că autorităţile se află încă într-un fel de război personal cu domnul profesor Gregorian Bivolaru şi nu pot accepta că realitatea indică nevinovăţia lui. Ce altceva să înţelegem din titlul dat de Evenimentul Zilei acestei ştiri: “Ne-a învins guru!”. Chiar aşa am ajuns, „care-pe-care”?!!!

Până la urmă de ce ne mai mirăm? Rolul gonacilor este să scoată vânatul în bătaia puştii, nu să se întrebe cu ce scop s-a organizat vânătoarea. Oricum ai privi lucrurile însă, “Operaţiunea Christ” rămâne o mare EROARE atât a Poliţiei, cât şi a  Justiţiei şi Presei româneşti. Pentru că toate aceste instituţii au eşuat lamentabil în a-şi face datoria, şi asta nu pentru că nu l-au putut prinde pe domnul profesor Gregorian Bivolaru, ci tocmai pentru că se străduiesc prea mult să îl condamne înainte de a-l judeca!

Dar să revenim la ştirea din Evenimentul Zilei şi mai ales la poza care o însoţeşte. Recunoaştem în fotografia publicată acum în Evenimentul Zilei o fotografie-semnal consacrată, folosită de francmasoneria română în campania anti-MISA şi anti-Gregorian Bivolaru (această fotografie a fost lansată în Libertatea după arestarea abuzivă a domnului profesor Gregorian Bivolaru la Vama Nădlac, dar a făcut carieră şi în Gardianul). Este un semnal masonic tipic de LICHIDARE, de mobilizare a tuturor forţelor şi resurselor împotriva „duşmanului comun”, care de multe ori se soldează cu ucideri rituale (rituale, atunci când este vorba de un „frate mason”). Oricum, se pare că francmasoneria începe să conştientizeze eşecul de altfel evident al demersurilor lor de a-l ataca şi distruge pe domnul profesor Gregorian Bivolaru. În ciuda faptului că aparent aveau toată puterea şi toate pârghiile de partea lor, iată că nu au reuşit să sfideze într-atât şi legea şi bunul-simţ şi dreptatea! Cursurile de yoga şi activitatea M.I.S.A. continuă cu un evident elan şi entuziasm, iar domnul profesor Gregorian Bivolaru ESTE LIBER, aşa cum este firesc şi drept să fie.

Fotografia despre care vorbim este în mod evident foarte „lucrată” şi este preferata jurnaliştilor, pentru că, probabil printr-o prelucrare banală pe calculator, s-a reuşit desenarea unei cruci inversate (un X) pe faţa domnului profesor Gregorian Bivolaru. Fotografia este TRUCATĂ GROSOLAN din acest punct de vedere pentru că unghiul format de „umbra” gratiilor este evident diferit de unghiul care ar fi trebuit să apară în cazul gratiilor respective! În plus, umbra nu se prelungeşte, în dreapta cel puţin unde ar trebui să se continue şi în afara feţei. Şi nici nu avea de unde să existe acolo o astfel de sursă de lumină din acel unghi. În Gardianul a mai apărut o versiune a acestei fotografii (jos, dreapta), care este mult mai plauzibilă, şi observăm că „efectul spectacular” al crucii de pe faţa domnului profesor Gregorian Bivolaru lipseşte. Vă rugăm să comparaţi cu atenţie cele două fotografii pentru a sesiza diferenţa la care ne referim.

Toate aceste observaţii de bun-simţ ne conduc la aceeaşi concluzie: fotografia folosită de ziarişti este trucată. Şi atunci ne punem întrebarea: DE CE ERA NEVOIE DE O FOTOGRAFIE TRUCATĂ? Şi răspunsul e evident: pentru a da acest SEMNAL MASONIC de lichidare a domnului profesor Gregorian Bivolaru. De ce se dă din nou această comandă disperată acum, din nou? Pentru că sunt disperaţi, pentru că, aşa cum o recunosc şi ei, s-au dovedit neputincioşi în acest caz!

Haideţi să ne gândim şi altfel: de ce se reiau obsesiv fotografiile şi filmările cu domnul profesor Gregorian Bivolaru în arest şi în lanţuri? Chiar şi cronologic dacă este să socotim ordinea firească a evenimentelor, nu era mai normal să se dea cea mai recentă fotografie, cea cu domnul profesor Gregorian Bivolaru în momentul eliberării sale după reţinerea abuzivă pentru 3 zile în arest? Remarcam şi anterior nostalgia evidentă a acuzatorilor domnului profesor Gregorian Bivolaru care răzbate din reluarea obsesivă a imaginii sale în lanţuri. În ceea ce priveşte fotografia din arest, cea trucată, cu crucea inversată pe faţă, mai ales atunci când aceasta însoţeşte un articol în care se promite intesificarea eforturilor Poliţiei de a-l căuta pe domnul profesor Gregorian Bivolaru, este clar că ea este un semnal masonic.

Nu putem să nu remarcăm ridicolul faptului că, din toată conferinţa de presă a lui Dan Fătuloiu, televiziunile şi ziarele, într-un „unison” de-a dreptul suspect, au reţinut şi au relatat numai acest subiect (care în cadrul conferinţei de presă a fost ridicat, cu tendenţiozitate spunem noi, de ziarişti, şi la care Dan Fătuloiu a spus foarte clar că nu se aştepta şi nu era pregătit să răspundă). Asta să fie problema Poliţiei Române? Nu putem de asemenea să trecem cu vederea faptul că Realitatea TV dă pe bandă această ştire şi menţionează eronat acuzaţia la adresa domnului profesor Gregorian Bivolaru: evaziune fiscală. Adevăraţi „profesionişti”…

24 februarie 2005
yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More