Informații revelatoare privind confruntarea lui Donald Trump cu Deep State

 

Existența unei structuri paralele subterane ce domină administrația de facto a Statelor Unite este un fapt cunoscut și recunoscut. Nu doar la nivelul opiniei publice americane, dar și în întreaga lume. Există nenumărate dezvăluiri concludente și convergente despre corupția endemică ce a cuprins clasa politică, serviciile secrete, mediul academic și mass-media din SUA, despre societățile secrete „elitiste” ce își întind tentaculele până la cele mai înalte poziții oficiale de la Casa Albă, despre clica financiar-bancară ce își impune interesele asupra departamentelor guvernamentale și asupra cetățenilor americani, precum și despre multe altele…

Este de asemenea cunoscută agenda globalistă a încrengăturilor acestor societăți secrete, care urmăresc sistematic, de mai mult de 200 de ani, să instituie un Guvern Mondial și așa-numita „Nouă Ordine Mondială”.

Alegerea lui Donald Trump în poziția de președinte al Statelor Unite a constituit o uriașă surpriză pentru „Deep State”. Reacția furioasă a analiștilor Sistemului, revărsată aproape neîncetat împotriva lui Trump încă de la preluarea mandatului, dovedește că Fiara se simte în pericol. Iar pericolul vine în special din faptul că acest personaj, căruia la început aproape nimeni nu îi dădea vreo șansă în cursa prezidențială, a ajuns să exprime voința oamenilor, care s-au săturat să fie mințiți și înșelați.

Majoritatea americanilor știu, de exemplu, că Sistemul ascunde în continuare adevărul despre asasinarea lui John F. Kennedy și că acesta a fost ucis tocmai de către agenții Deep State. Americanii știu foarte bine și că atacul „terorist” din 11 septembrie 2001 a fost o cacialma a serviciilor secrete și că o operațiune de asemenea forță și anvergură nu ar fi putut fi săvârșită de o mână de talibani. Că Banca Federal Reserve creează bani din nimic și îi „împrumută” cu dobândă statului și cetățenilor. Sau că armata SUA a devenit brațul armat al Imperialismului Globalist. Foarte mulți americani mai știu că actualul Sistem face încontinuu pași către instaurarea unei dictaturi care supraveghează și constrânge cetățenii. Și că agenda globalistă dorește să distrugă spiritul naționalist din toată lumea. Sau că progresismul neo-marxist distruge reperele morale ale națiunilor. Populația SUA este de asemenea conștientă că vaccinarea obligatorie este o crimă, că suntem otrăviți sistematic prin chemtrails, prin alimente modificate genetic și prin aditivi omniprezenți în alimente, apă, produse cosmetice…

Donald Trump a spus răspicat, de mai multe ori, că vrea să oprească toate acestea și că urmărește să „sece mlaștina” (drain the swamp), o expresie plastică americană ce denotă intenția de a curăța o mizerie subterană ce răzbate la suprafață. El a identificat foarte precis infamul „Deep State” ca fiind un fel de inamic public numărul unu, care pune în grav pericol America și lumea întreagă și pe care tocmai de aceea dorește să îl destructureze. Trump a descris „stabilimentul” (o altă denumire a Deep State) ca fiind „o structură globală de putere”, ce are „interese speciale la nivel mondial”. O entitate de care „suntem controlați”, care este finanțată de „corporațiile financiare și mediatice” și care „fraudează sistemul”. Trump nu s-a ferit să afirme public că accesul său la președinție reprezintă „o amenințare existențială” pentru Deep State:

Sigur, sunt mulți care văzându-l acum pe Trump președinte formulează următoarea întrebare: Dacă așa este situaţia, de ce nu dă ordin să fie investigate toate afacerile necurate și să fie imediat arestați cei vinovați? Că doar președintele Americii este cel mai puternic om din lume!

Ei bine, realitatea este mult mai complicată decât atât. Dacă privim mai atent ce sunt în stare să facă membrii acestei „elite” globaliste care de fapt controlează nu doar SUA, ci majoritatea statelor lumii, vom constata imediat că avem de-a face cu o grupare de ființe care nu au niciun fel de scrupule. O grupare pentru care crima și genocidul sunt instrumente uzuale, la care apelează fără niciun fel de menajamente sau mustrări de conștiință. Exemplul asasinării lui JFK sau a războaielor (declanșate sub pretexte false) care au ucis milioane de oameni în Orientul Mijlociu în ultimii 20 de ani sunt suficient de elocvente în acest sens.

Tocmai de aceea este necesar să avem în vedere că o abordare eficientă a problematicii implică o foarte mare diplomație, curaj, experiență și înțelepciune. Poziționarea pur și simplu împotriva tuturor presiunilor pe care, fără îndoială, Deep State le face asupra lui Donald Trump, nu ar fi dus decât la eliminarea certă a acestuia. Urmată de înlocuirea sa cu un pion obedient Sistemului, ceea ce ar fi însemnat derularea mai departe a planurilor Deep State. Pragmatic vorbind, aceasta nu ar fi fost o soluție.

Tocmai de aceea multe dintre acțiunile lui Trump par să fie contradictorii. Uneori am zice că acționează exact ca și ceilalți președinți de dinaintea sa, urmând aceeași linie invazivă a politicii externe pe care, culmea, și el a condamnat-o. Și totuși, este necesar să recunoaștem că de când Trump a ajuns la președenție, SUA nu au mai început niciun război de cucerire a altui stat. Politica externă sub bagheta lui Donald Trump pare mai degrabă o trecere gradată de la imperialismul agresiv dezvoltat după Războiul Rece de predecesorii săi către o linie de pacificare gradată a relațiilor internaționale.

În același timp, din datele la vedere, putem sesiza o amplă „epurare” pe care Donald Trump a inițiat-o în structurile administrative din interiorul SUA. Este vorba despre concedierea unui număr record de oficiali din eșaloanele cele mai înalte de la Casa Albă, persoane foarte „aplaudate” de stabiliment. Printre figurile cele mai proeminente îi menționăm pe: Michael Flynn, consilier pentru securitate națională; John Bolton, următorul consilier pentru securitate națională; Dan Coats, director al serviciilor de informații; James Mattis, secretar al Apărării; John Kelly, șef de personal al Casei Albe; James Comey, directorul FBI; Andrew McCabe, director adjunct al FBI; Rex Tillerson, secretar de stat; Gary Cohn, directorul consiliului economic național; Sally Yates, procuror general; Mick Mulvaney, șef de personal al cabinetului Trump; Kevin McAleenan, secretar de securitate; Nikki Halley, ambasador al SUA la ONU.

Unii cred că de fapt existența Deep State nu ar fi decât o teorie a conspirației și că, în orice caz, toate concedierile ordonate de Trump nu înseamnă până la urmă mai nimic. Să vedem însă câteva reacții ale Sistemului, difuzate în mass-media, ca răspuns față de acțiunile lui Trump.

Un prim exemplu este cel al declarațiilor făcute la adresa lui Trump, în cadrul unei emisiuni TV difuzată de CNN , de către un fost ofițer FBI și CIA, Phil Mudd. Deranjat de anchetele ordonate de președinte privind activitatea FBI, Mudd, în calitate de analist specializat al postului CNN, l-a amenințat în direct, în februarie 2018, la o oră de maximă audiență, pe Donald Trump: „Președintele a vorbit azi nici mai mult, nici mai puțin de corupție în interiorul FBI? (…) Deci, oamenii de la FBI, îți voi spune, sunt porniți pe tine și vor spune: «Crezi că ne poți da deoparte, tu încerci să-l intimidezi astfel pe director? [al FBI]. Mai bine te-ai mai gândi o dată, domnule președinte. Tu ești aici de 13 luni, noi suntem aici din 1908.» Eu știu cum se va juca acest joc. Noi vom învinge!”

 
Phil Mudd

Ceea ce a iritat foarte mult FBI-ul au fost documentele declasificate de Trump și Comisia de Control a Serviciilor Secrete din Congres referitoare la eliberarea abuzivă a mandatelor de supraveghere FISA sub pretextul „securității naționale”. Pe baza acelor mandate abuzive FBI-ul a reușit să asculte și să supravegheze ilegal întreaga echipă de campanie electorală a lui Donald Trump.

Mult mai directă a fost însă o amenințare venită cu câteva luni înainte, în august 2017, din partea unui alt ofițer CIA. Acesta a lansat un avertisment la adresa lui Trump, tot la CNN , tot la o oră de vârf: „Lăsați-mă să vă dau o concluzie finală, ca fost oficial guvernamental: guvernul o să-l ucidă pe tipul ăsta”.

Dincolo de faptul complet anormal că un analist a putut să-și permită să-l jignească și să-l amenințe în direct pe președinte fără a se lua niciun fel de măsuri asupra lui, merită să observăm că referirile la o structură de putere diferită și opusă voinței președintelui nu sunt simple presupuneri, ci sunt foarte concrete, chiar izbitoare.

O parte dintre anchetele ordonate de Trump asupra FBI se referă la câteva servere ce au înregistrat e-mailurile contra-candidatei sale la președenție, Hillary Clinton, servere care au dispărut fără urmă. Trump știe foarte bine că FBI și CIA au fost complet capturate de Deep State, însă urmărește să le demonteze activitatea pe cale legală. În iulie 2018 Trump a urmărit să facă totul public, în fața jurnaliștilor: „Unde sunt acele servere? Lipsesc. Unde sunt ele? Ce s-a întâmplat cu e-mailurile lui Hillary Clinton? Treizeci și trei de mii de e-mailuri au dispărut. Cred că este o rușine că nu putem obține 33.000 de e-mailuri ale lui Hillary Clinton.”

Deși interogațiile lui Trump sunt postate și pe pagina oficială a Casei Albe, mass-media nu a marșat deloc pe această linie care o punea într-o lumină proastă pe Hillary Clinton și scotea clar în evidență legăturile acesteia cu Deep State.

Furia stabilimentului față de Donald Trump s-a manifestat în decembrie 2019 inclusiv prin declanșarea operațiunii de destituire (impeachment), o procedură extrem de rar aplicată în istoria guvernelor Americii. Motivul ridicol invocat de inițiatorii destituirii dovedește intenția acestora de a îl hărțui pe toate căile pe Donald Trump. Mai exact, a fost vorba despre un telefon dat de Trump președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, căruia i-a sugerat că poate ar fi indicat să verifice o investigație în care Joe Biden (senator american) și fiul său erau implicați. Acțiunea a fost considerată de opozanții lui Trump ca inacceptabilă, mai ales că Joe Biden va candida la alegerile prezidențale americane de anul acesta. Însă opozanții lui Trump și presa centrală care îi servește au evitat să comenteze fondul problemei. Și anume că Joe Biden a mărturisit public – fapt probat de înregistrări video, că într-o discuție cu președintele din 2017 al Ucrainei, Petro Poroșenko, i-a cerut acestuia să îl concedieze în șase ore pe procurorul general al țării, amenințându-l că în caz contrar Ucraina nu va mai beneficia de un ajutor american de un miliard de dolari. Procurorul general ucrainean a fost concediat, dar este interesant să știm de ce a cerut Biden aceasta. Pentru că acel procuror îl investiga tocmai pe fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, care se pare că făcuse ceva afaceri necurate cu firma privată Burisma, cea mai mare firmă ucraineană de exploatare a gazului. Situația în sine este, desigur, mult mai incriminatoare la adresa lui Biden și a fiului său, dar modul în care au fost interpretate evenimentele dovedește cu claritate orientarea înverșunată împotriva președintelui Trump pe care o manifestă puterea din umbra administrației de la Casa Albă.

Mai aproape de evenimentele recente, este de remarcat o mișcare pe care Trump se pare că o urmărește în privința Băncii așa-zis naționale americane (de fapt un cartel privat) și anume Federal Reserve Bank, abreviată cel mai adesea ca „FED”. Potrivit unui articol publicat în data de 27 martie 2020 de către cunoscuta revistă de profil economic Bloomberg, „Guvernul federal american naționalizează marile piețe financiare. FED oferă banii pentru a face aceasta. BlackRock va face schimburile comerciale. Această schemă îmbină, în esență, FED și Trezoreria într-o singură organizație. Așadar, faceți cunoștință cu noul președinte al FED, Donald J. Trump!”.
Fără a intra în detalii, precizăm că grupul de investiții BlackRock a început să cumpere corporații importante pentru FED, ceea ce înseamnă că naționalizează sectoare din economie. În felul acesta se evită prăbușirea pieței implicând investitori privați importanți în afaceri.

Dincolo de părțile tehnice ale acestei explicații, ceea ce urmărim să subliniem este că există semnale că Trump începe să se apropie în mod real de trecerea FED sub controlul statului. Să nu uităm că precedentul președinte care a urmărit să facă asta a fost John F. Kennedy, care în 1962 a dat ordinul de stat nr. 11110, prin care autoritatea FED de a tipări moneda americană era retrasă, fiind în schimb transferată Trezoreriei statului. Știm bine ce a urmat: la scurt timp JFK a fost asasinat, iar ordinul 11110 a fost anulat. Mai uitați-vă o dată ce scrie pe fiecare bancnotă americană: „Federal Reserve Note”. Adică un fel de chitanță valorică pe care FED o împrumută statului american, pe care apoi acesta o folosește în relația cu cetățenii. Și să nu uităm că dolarul american nu este doar moneda americană, ci principala monedă de referință globală, ce se află la baza sistemelor utilizate de Banca Mondială, FMI, Organizația Mondială a Comerțului și care constituie axul sistemului petrodolar. Toate acestea formează pârghiile esențiale ale economiei liberale capitaliste și ale Globalizării. Este un sistem care a condus la datorii uriașe ale statelor lumii către mafia financiară globalistă, iar SUA este de fapt țara cu cele mai mari datorii. Iar FED… tipărește banii! Și nu prea a mai îndrăznit nimeni să comenteze. Până acum.

De asemenea, să observăm că în contextul crizei actuale, legată de Covid-19, în data de 27 martie 2020 președintele Trump a făcut o remarcă ce ne atrage atenția, declarând cu privire la pandemia coronavirus că aceasta este „indusă artificial”!
Cuvintele sale vin ca o confirmare că știe exact ce se petrece în legătură cu această manevră „pandemică”, ce are, în mod evident, conotații net diferite de cele cu care autoritățile caută în mod mincinos să panicheze populația lumii. De asemenea, comentariul său că „ne-au cerut să stăm în case” poate fi interpretat atât ca respect față de autoritățile medicale, dar și ca delimitare de anumite planuri cu care nu pare să fie deloc de acord. Dar pe care urmărește să le demonteze la momentul potrivit.

De altfel Trump a catalogat încă din februarie epidemia de coronavirus drept o „farsă” (hoax) și a criticat intențiile unor foruri americane și internaționale de a politiza criza, adică de a panica populația în scopul impunerii anumitor măsuri restrictive. La începutul lunii martie, Trump a continuat să sublinieze că gripa obișnuită apare din statistici ca fiind de fapt mai periculoasă decât coronavirusul și aceasta arată că politicienii și presa au inflamat intenționat reacția publică referitor la coronavirus.

Este semnificativ să precizăm în acest context că numeroase investigații ale unor jurnaliști neafiliați guvernelor au evidențiat (în țări precum Statele Unite, Franța, Germania sau Italia) exact aceeași tendință: exagerarea gravității Covid-19, bazată pe rapoarte falsificate ale deceselor. Mai exact – și există deja o bogată documentație doveditoare (vezi de exemplu aici) că numeroase persoane care au murit în această perioadă în urma unor boli grele precum cancer sau diabet, au fost înregistrate manipulator ca „decedate în urma infectării cu coronavirus”!

Privind acum actuala situație mondială în ansamblu, constatăm că devine tot mai evident că asistăm la o ofensivă aproape disperată a exponenților Sistemului Globalist, care urmăresc să facă o mutare decisivă pentru a prelua conducerea întregii lumi. Ei își maschează agenda prin indicarea „necesității” de a institui un Guvern Mondial. Numai că planurile lor de dominație au început să scârțâie din toate încheieturile și să fie demascate în mai toate țările.

Umanitatea pare că începe să se trezească și să nu mai accepte jugul sclaviei, al ignoranței și neputinței. Într-un fel sau altul, conul malefic prin care am fost ținuți în întuneric era necesar să se spargă. Există organizații care lucrează – atât în cadrul unor administrații de stat, cât și în afara acestora – pentru grăbirea apariției breșelor în acest con al întunericului. Au apărut suficient de multe indicii că și Donald Trump este susținut de astfel de organizații puternice.

Este însă esențial să înțelegem că lupta se dă pe mai multe planuri, iar poate cel mai important dintre acestea este planul spiritual, în care suntem implicați – fie că suntem conștienți de asta sau nu – fiecare dintre noi. Umanitatea este în prezent supusă unui test, pe care îl vom trece doar dacă vom dovedi că ne dorim foarte mult să ieșim la lumină și că ne mobilizăm în acest sens. În acest caz vom fi ajutați de către forțele Binelui pentru că, așa cum știm, atunci când facem un pas către Dumnezeu, El va face zece pași către noi.

Citiţi şi:

Acțiunile Președintelui Trump de epurare a Statului ocult ce acționează din umbră continuă într-un mod discret, dar totodată magistral…

Isteria Grupului Bilderberg satanic împotriva lui Donald Trump a ajuns la paroxism

Trump îi deranjează pe așa-zișii «Iluminați» și este cel mai hărțuit președinte din istoria Statelor Unite. Aceasta este rețeaua vânătorilor!

 

yogaesoteric
9 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More