Informaţii utile pentru participanţii la Tabăra de meditaţie pentru revelarea Sinelui (28 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015)

Tabăra specială de meditaţie pentru revelarea Sinelui Divin (ATMAN) se va desfășura la Centrul de evenimente „LUX DIVINA” din Brașov, situat în strada 13 Decembrie, nr. 96. (Această locaţie mai este cunoscută şi ca fosta cantină Rulmentul.)
Cei care vor veni cu trenul au la dispoziție, de la gara din Braşov, liniile de transport în comun nr. 8 şi nr. 11.

Legitimaţia de tabără, bonul de cazare şi cartela de masă se vor ridica de la Comandamentul taberei, aflat la centrul de evenimente „LUX DIVINA”.

Pentru cei care vor veni în Braşov din data de 27 decembrie 2014, organizatorii vor putea asigura doar cazare.

Programul Comandamentului în această zi: 17.30-18.30, 19.30-20.30, 21.30-22.30.

Persoanele care au optat pentru cazare şi care anticipează ca vor ajunge după ora 22.30 sunt rugate să anunțe la numărul de telefon 0733 182 824, pentru a putea fi cazate atunci când vor sosi la hotel. Vă rugăm să sunaţi doar în ziua de sâmbătă, 27 decembrie 2014, până la ora 22.30.

Duminică, 28 decembrie 2014, programul Comandamentului va fi între orele 9.30-17.30. În acest interval se fac și noi înscrieri. 

Participanții la tabără care au nevoie de cazare pot suna la Biblioteca MISA (telefon 021/4242369) pentru rezervări; în măsura posibilului, organizatorii taberei vor urmări să soluționeze toate aceste solicitări.


„În cadrul acestei tabere spirituale va fi oferit un ansamblu unic de informații și procedee inițiatice secrete, ce sunt menite să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată perfect accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, ATMAN. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv spiritual foarte greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin accesibilă pe baza unei ghidări, a unei pregătiri și a unei impulsionări adecvate.

Într-adevăr, revelarea Sinelui divin nu este, așa cum sublinia marele înțelept și eliberat Ramana Maharishi, ceva foarte departe de noi, ceva aproape intangibil pentru nivelul nostru actual de conștiință. Dimpotrivă, Sinele divin și nemuritor (ATMAN) este însăși esența ființei și conștiinței noastre, de aceea el ne este în realitate întotdeauna accesibil. Numai o anumită formă de ignoranță ne împiedică să realizăm chiar acum acest adevăr inițiatic fundamental. De aceea, atunci când, datorită unei practici adecvate și competent ghidate și asistate, această ignoranță este îndepărtată (chiar și pentru o foarte scurtă perioadă de timp), ne vom descoperi într-un mod extatic această esență ultimă a ființei, care este chiar Inima noastră divină, eternă și imuabilă. Atunci, menționează toți marii yoghini și realizați spiritual ai acestei planete, practicile yoghine obișnuite, cum ar fi posturile corporale (ASANA), tehnicile de modulare a suflului subtil respirator (PRANAYAMA), sau chiar diferitele procedee de concentrare mentală ori de meditație (DHARANA, DHYANA) devin ceva secundar, în comparație cu realizarea permanentă a Sinelui.  

Inițierea în ansamblul unic de aspecte și modalități ezoterice ce vor fi revelate în cadrul acestei tabere spirituale vă va oferi tuturor o cale deosebit de simplă, de accesibilă și de o extraordinară eficiență pentru accederea – dincolo de orice explicații, descrieri sau înțelegeri intelectuale ori intuitive – la realitatea divină fundamentală a Sinelui etern și absolut, ATMAN, precum și (aspect deosebit de important!) la permanentizarea gradată a acestei realizări în cadrul vieții noastre de zi cu zi.

Facem totodată precizarea că în cadrul acestei tabere vor fi oferite, în premieră, și alte aspecte practice și elemente inițiatice inedite, pe lângă aprofundarea și dezvoltarea celor care au fost oferite în cadrul taberei precedente!

profesor yoga Nicolae Catrina, coordonatorul Taberei de revelare a Sinelui

 

yogaesoteric
18 decembrie 2014


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More