Informator din China: Ca să ascundă faptul că virusul covid-19 provine din laboratorul din Wuhan, China încearcă să producă variante, sugerând că virusul ar proveni de la lilieci

Un dezertor chinez spune că în China s-ar produce variante covid pentru a acoperi scurgerile din laboratorul Wuhan.

Potrivit unui raport realizat de Red State, dezertorul de rang înalt se află la DIA (Agenția de Informații a Apărării) de trei luni, „furnizând un raport detaliat din punct de vedere tehnic oficialilor americani”, potrivit LifeSiteNews. El ar fi fost ascuns de DIA chiar și de FBI și CIA.

Într-o serie recentă de tweet-uri, jurnalistul independent Adam Housley a atras atenția asupra existenței informatorului care le-a spus autorităților DIA că în China se produc variante ale virusului, sugerând că virusul covid-19 provine de la lilieci, pentru a ascunde faptul că provine din laboratorul din Wuhan.

Sursele spun că nivelul de încredere în informațiile dezertorului este ceea ce a dus la o criză bruscă de încredere în dr. Anthony Fauci”, afirmă un raport, „adăugând că personalul din cadrul Institutului de Cercetare Medicală a Armatei SUA pentru Boli Infecțioase detașat la DIA a coroborat detalii foarte tehnice ale informațiilor furnizate de dezertor.

După ce a anulat ancheta administrației Trump privind originile virusului, Administrația Biden a fost nevoită recent să lanseze în grabă o altă anchetă.

Ni se spune că presiunea sporită asupra Chinei din ultimele zile se datorează unui dezertor cu cunoștințe din interior”, a scris Housley pe Twitter.

Sursele spun despre conducerea DIA că a păstrat dezertorul în cadrul rețelei lor de Servicii Clandestine pentru a împiedica Departamentul de Stat să aibă acces la această persoană, a cărei existență a fost ascunsă de alte agenții, deoarece conducerea DIA crede că există spioni sau surse chinezești în interiorul FBI, CIA și în alte câteva agenții federale.

Într-un comentariu scris pentru LifeSiteNews, expertul în China Steven Mosher a indicat de ce FBI, CIA și alte agenții de informații americane nu sunt demne de încredere:

Eu însumi am puțină încredere că aceste agenții puternic politizate vor produce altceva decât o mușamalizare a responsabilității Chinei pentru pandemia pe care a dezlănțuit-o în lume. Ca să nu mai vorbim de faptul că acestea vor porni de la zero în desfășurarea investigației lor.”

Citiţi şi:
Ipoteza ca SARS-Cov-2 să fi pornit dintr-un laborator „nu este o teorie a conspirației”. Expert american: „Primul instinct al chinezilor este să ascundă”
O informare explozivă despre coronavirusul 2019-nCoV (I)

yogaesoteric
8 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More