“Internaţionalizarea cazului Bivolaru” faţă-n faţă cu „Exportul de corupţie românească”

  un articol de Cornelia Olteanu

“…internaţionalizarea cazului Bivolaru mi se pare un lucru în esenţă pozitiv. Căci ca să ne vedem este se pare nevoie de cineva din afară care să ne pună oglinda în faţă.” – Gabriel Andreescu (APADOR-CH), editorial ziarul Ziua, 7 aprilie 2005

Ne bucurăm să constatăm că, pe lângă corul slugarnic al ziariştilor (aserviţi masonilor) ce-l latră câineşte şi par să-l urască pe Gregorian Bivolaru, există şi altfel de voci. Aceste voci distincte, pe cât sunt de rare pe atât sunt de veritabile. Fără a fi cuprinse de porniri pătimaşe, partizanat sau fanatism, aceste opinii împotriva curentului murdar şi isteric sunt cu atât mai nobile şi mai admirabile.

Dar nu e numai atât. Noi considerăm cuvintele domnului Gabriel Andreescu ca fiind într-un anumit fel chiar… profetice. Ca să poţi sta demn şi cu coloana verticală, în timp ce toţi din jurul tău nu ştiu cum să-şi mai plece capul slugarnic sau cum să mai înşface câteva firmituri de la mai-marii zilei, trebuie să ai, pe lângă curaj şi inspiraţie, o viziune mai amplă asupra evenimentelor. Aceasta permite sesizarea cu adevărat a cursului evenimentelor pe o scară temporală mai vastă.

Fără a avea pretenţia de a fi “vizionari analişti politici”, vom încerca în cele ce urmează să  prezentam în faţa ochilor dumneavoastră o posibilă desfăşurare a evenimentelor viitoare, sub impactul celor recente, aşa cum ne-a fost inspirată de articolul domnului Gabriel Andreescu.

Mediatizarea denaturată şi bombastică a cererii de azil politic în Suedia a domnului Gregorian Bivolaru (“53 de ani”, sic!) este o nouă bătălie în războiul celor două tabere. Cea formată din susţinătorii domnului Bivolaru şi cea alcătuită din susţinătorii intrigilor şi planurilor masoneriei. Cea de-a doua tabără, deşi puţin săracă numeric, profită de aparent “nelimitata” finanţare şi logistică a aparatului mediatic-propagandistic francmason (ce este de fapt în mod silnic suptă tot din contribuţiile la buget ale cetăţenilor). Cea dintâi tabără, deşi total lipsită de acces la mass-media, are de partea ei puterea şi susţinerea majorităţii patrioţilor români. Ei îşi trag în mod evident puterea din convingerea şi credinţa că adevărul, atribut al Divinităţii, va triumfa.


Şi iată că, până în acest moment, cu tot asaltul furibund al propagandei masonice generalizate, nu numai că n-au putut fi anihilaţi sau intimidaţi, ba chiar din contră, yoghinii şi simpatizanţii lor şi-au întărit poziţiile. Iar acum sunt pe cale să treacă la ofensivă. Războiul lor cu francmasoneria capătă o nouă amploare, una internaţională.


Nu este greu să prevedem că fraţii masoni din România vor cere, în spiritul internaţionalismului masonic, ajutorul fraţilor suedezi. Iar de partea yoginilor români va trece toată comunitatea yoghinilor şi simpatizanţilor suedezi, în spiritul solidarităţii spirituale. Dar să nu uităm că la nivel spiritual informaţiile şi convingerile se propagă şi se multiplică cu maximum de repeziciune. O singură scânteie este suficientă pentru a aprinde o cantitate oricât de mare de pulbere!


De aceea prevedem că, la nivel informaţional, noua bătălie care a început va avea consecinţe dezastruoase pentru tabăra masonă. Primele semne sunt deja anunţate chiar de domnul Andreescu: “Astăzi [7 aprilie] în Suedia se duce o bătălie juridică în care se confruntă dosarul penal întocmit la Bucureşti şi dosarul reprezentanţilor săi legali. Dacă ultimul va prevala în faţa autorităţilor  sudeze, Bivolaru va deveni exilat politic. Blamul va avea sigur efecte asupra proceselor care se desfăşoară la instanţele din România.


Cu alte cuvinte, dacă domnul Bivolaru va avea câştig de cauză, actualele organe de justiţie din România împreună cu susţinătorii din umbră vor primi o palmă în plină figură! Atunci, atât justiţiarii corupţi cât şi haita de ziarişti, redactori de ştiri şi moderatori de talk-show-uri vor trebui să-şi recunoască ticăloşia şi mârşăvenia. Oricum, precedentul a fost deja creat de spectaculoasa demascare a mafiei PSD-iste.


Acesta este scenariul derulării viitoare a evenimentelor care grăbeşte deznodământul final: reformarea justiţiei şi a sistemului de informare publică în România.


Singurul scenariu alternativ, care „prelungeşte zilele” justiţiarilor şi manipulatorilor de opinie publică din România, este grotesc: exportul de corupţie în Suedia! Prin intermediul celui mai mare SRL internaţional, “care are birouri” pe lângă toate guvernele ţărilor lumii, MASONERIA MONDIALĂ!


Dacă tot suntem campioni europeni recunoscuţi la capitolul corupţie, de ce să nu încercăm exportarea “bunului nostru cel mai de preţ”? Reclamă avem deja, internaţionalizarea cazului Bivolaru ne-o întăreşte, nu mai rămâne decât să “acaparăm” piaţa!


Citiţi şi:

Internaţionalizarea cazului Bivolaru – un articol de G. Andreescu

Procurorii români nu-şi pot face de cap în Suedia

De ce are domnul Gregorian Bivolaru toate motivele să nu se încreadă în obiectivitatea justiţiei române?

8 aprilie 2005
yogaesoteric.net

?>

?>

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More