Interzisă de Facebook, jurnalista Olivia Steer nu se lasă intimidată: „Ne apropiem de victorie. Istoria ne arată că dictatorii cad mereu…”

După interzicerea de către Facebook a mai multor autori invitați ai ActiveNews, între care medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, sau avocatul Gheorghe Piperea și publicistul Valerian Stan – care au anunțat că vor da în judecată platforma progresistă și cenzorii ei din România – a venit rândul să fie blocată și jurnalistei Olivia Steer, personalitate bine cunoscută pentru pozițiile sale tranșante care vizează apărarea drepturilor românilor la sănătate și consimțământ informat cu privire la orice fel de vaccin sau act medical.

Olivia Steer

Pretextul: o postare nevinovată în care făcea comparația dintre anumite practici ale plandemiei cu cele ale Partidului Nazist – fostul Partid Muncitoresc German –, postare reclamată absurd de Institutul „Elie Wiesel” aflat în subordinea premierului Florin Cîțu, doar ca să dea bine în fața șefului vaccinist. Culmea wieseliștilor, chiar a doua zi după ce au susținut că nazismul nu poate fi comparat cu vaccinismul, Vera Sharav, o evreică deportată din România ocupată de Ungaria și ajunsă într-un lagăr din Ucraina, supraviețuitoare a Holocaustului, acuza: „Dictatura covid este o dictatură fascistă!… Depășește ce a făcut Hitler!”. Ea consideră că „Marea Resetare” a lui Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial poate fi comparată cu „master-planul” lui Adolf Hitler, ba chiar și mai mult.

„Este foarte greșit să stârnești energii pe care nu le poți controla”

Contactată de ActiveNews pentru a comenta interdicția, Olivia Steer a transmis:

„[…] Sunt atât de prinsă zilele acestea cu povestea noastră, încât mă interesează puțin spre deloc ce zic cenzorii FB. În plus, sunt sigură că lumea e sătulă de ei și că, blocându-mă iar, pe 7 zile de data asta, nu fac decât sa își atragă și mai multă ură din partea oamenilor. Ceea ce e o mare greșeală, în orice bătălie de lungă durată (care, iată!, se apropie de sfârșit, cu victoria noastră – my 2 cents!). E foarte greșit să stârnești energii pe care nu le poți controla. Foarte! Dar asta nu poate să priceapă niciun dictator, cât ar fi de puternic, de temut, de manipulator, decât în clipa în care cade. Iar istoria ne arată că dictatorii cad mereu...”

Citiți și:
Avocatul Gheorghe Piperea a dat în judecată SNSPA şi un ONG pentru plasarea lui pe primul loc în topul aşa-zişilor dezinformatori privind pandemia
Facebook și toate celelalte platforme online sunt deja sisteme totalitare

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More