Într-o lume absurdă, întrebări retorice cu răspunsuri bine cunoscute

De ce un vaccin pentru o boală pe care știm să o tratăm perfect?

De ce remediile care și-au dovedit în mare măsură valoarea în diferite țări (ivermectina, de pildă) au fost retrase sistematic de pe piață?

De ce testul PCR a rămas o referință absolută atunci când știm că inventatorul său, Mullis, a declarat că acest test de laborator nu poate fi folosit ca screening? Astfel, conform statisticilor, 94% dintre testele pozitive ar fi false.

De ce, dacă ați avut deja covid cu simptomele sale specifice gripei și, prin urmare, sunteți imun în mod natural, vi se cere să aveți vaccinul pentru a obține pașaportul de sănătate?

De ce insistăm să impunem masca atunci când este scris pe ambalajul cutiilor de 50: „nu poate fi folosit împotriva virușilor” (oare scrie prea mic)? Chiar și măștile medicale pentru intervenții chirurgicale sunt limitate la bacterii, drojdii, ciuperci etc., de 500 până la 1000 de ori mai mari.

De ce se impune închisoarea de familie, nesustenabilă în apartamente mici, atunci când țările care nu au practicat-o au o mortalitate mult mai mică, în ciuda presei mincinoase?

De ce a fost instituită această oprire stupidă a activităților socio-comerciale, care nu s-a bazat pe recensămintele morților, ci pe cazuri simple fără obiect, care a aruncat țara în faliment generalizat și sărăcie exponențială? Asistăm la un plan de demolare?

De ce se impune distanțarea mascată obligatorie în ședințe, în timp ce metroul a fost decretat fără risc?(!)

De ce adunările mari între 500.000 și 1 milion de oameni – 90% fără măști – în diferite țări nu au fost urmate de un focar de pacienți? Și de ce au fost cenzurate aceste rapoarte?

De ce copiii sunt martirizați la școală cu măști, punându-și creierul sub oxigenare invalidantă și periculoasă atunci când covidul ajunge cu greu la ei? Este planul de a crea o generație de idioți ușor de manevrat?

De ce ascundem faptul că, potrivit studiilor independente, cel vaccinat covid eliberează de 6 ori mai mult virus prin respirație decât purtătorii sănătoși? Aceasta demonstrează că, spre deosebire de ceea ce se pretinde, vaccinații sunt cei mai răi agenți contaminanți.

De ce continuăm să vorbim despre covid 19 când toți virusologii cinstiți sunt de acord că, la fel ca orice gripă, curba clopotului său de virulență a rămas în spatele nostru de mult timp? Deci, covid 19 este mort și a cedat locul unor variante, ca orice gripă.

De ce atunci vaccinurile pe care urmăresc să ni le impună în schimbul libertăților noastre se numesc 19? Ni se dă vaccinul pentru gripa de anul trecut în acest an?

De ce includem în vaccinurile covid 158 de produse toxice (cum ar fi mercurul și aluminiul supradozat), inclusiv secvențe de HIV (SIDA), malarie, Ebola etc. etc. și  chiar celule ale fetușilor umani avortați? Cum ar putea să ne avantajeze acest bulion Frankenstein?

De ce există atât de multe cazuri de accidente grave pe tot parcursul vieții sau chiar decese subite în orele, zilele sau săptămânile următoare celei de-a doua injecții a vaccinului? Răspunsul vine de la țări precum Danemarca, Norvegia și Austria care au suspendat vaccinarea din cauza observării cheagurilor de sânge. Prin urmare, este o tromboză ischemică care generează embolii cardiace sau cerebrale mortale.

De ce nu există medici în fruntea OMS (Organizația Mondială a Sănătății), ci bancheri, informaticieni și politicieni?

De ce nu este valabilă nicio asigurare de viață, dacă mori din cauza acestui vaccin? Vi se va spune că vaccinul covid fiind experimental și nu obligatoriu, sunteţi considerat voluntar la un risc calculat. La fel dacă rămâi invalid pe viață.

De ce pretinde Bill Gates că vrea să salveze omenirea prin vaccinuri, după ce a declarat că este absolut necesar să fie exterminată 90% din populația globului?

Citiți și:
Cum să supraviețuiești în Ținutul Lunatic al înșelătoriei coronavirusului
De ce vaccinarea în masă în plină pandemie creează un monstru de nestăpânit. Apelul integral, tradus de ImunoMedica, al somității mondiale Geert Vanden Bossche

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More