Toate drumurile duc la Bill Gates – interfața demonilor

Dacă intenționezi s-o iei pe urma banilor, pornind din orice punct al schemei plandemoniei, vei descoperi că nucleul tuturor drumurilor morții este „Bill Gates”.

Pentru mine, de la un punct încolo, banii nu mai au nicio utilitate”, afirma Gates și ne demonstrează de aproape doi ani că a rostit atunci un mare adevăr personal. Obsedat de putere, controlul maselor, transumanism și moarte, banul a devenit doar interes subsidiar. „Utilitățile” americanului „Vasile Porți” gravitează exclusiv în jurul genocidului planetar.

Cu altă ocazie își revela tactica aplicată în afaceri: „Ca să câștigi mult, câteodată este necesar să îți asumi riscuri mari”. Exact asta simt pe pielea lor 7,5 miliarde de oameni!!! Gates & co. au riscat pușcăria lansând „la apă” plandemonia: milioane de oameni morți NUMAI în spitale, paralizarea altor câtorva mii și cine știe câte zeci-sute de mii au sau vor avea grave efecte adverse cauzate de serurile lui experimentale pe care guvernele hiper-corupte ale lumii și Uniunea Europeană le oferă „gratuit” cetățenilor obligați indirect să devină cobai! Amintiți-vă proverbul japonez atât de potrivit vremurilor actuale: „Nimic nu e mai scump decât ceea ce primești gratis!”.

Gates & co. au riscat mizând la propriu pe corupția ori inexistența justiției pe plan mondial. Și au câștigat potul major al morții prin sacrificarea rasei umane! Dacă justiția ar fi fost la datorie – măcar în așa-numitele țări civilizate – astăzi, gașca criminalilor psihopați era după gratii dar… magistrații, îngenuncheați în fața călăilor mondiali, refuză să facă dreptate oamenilor! Nu vor să-și piardă privilegiile. Situație similară și la medici!

Gruparea psihopaților a premeditat îndelung și minuțios genocidul; a creat avantaje financiare / materiale exact acelor categorii profesionale care ar fi putut să devină obstacole în implementarea planului eugenic: medicii ar fi putut să refuze complicitatea la crimă și magistrații ar fi putut să refuze complicitatea la genocid. Răsplătindu-i regește, atât medicii, cât și magistrații au acceptat umili, tacit compromisul! În viitorul apropiat, călăii nu vor mai avea nevoie de justiție și nici de medici prea mulți. Ei sunt utili doar până la un anume punct, după care se vor îndrepta spre alte două categorii profesionale … utile!

La Haga există Curtea Penală Internațională al cărui obiect principal de activitate este cercetarea și sancționarea genocidului! Cum este posibil să activezi ca magistrat în această măreață instituție și să privești impasibil desfășurarea crimelor în masă la nivel mondial? Răspunsul este similar celui enunțat anterior: și acești magistrați au îngenuncheat în fața călăilor, mulțumindu-se cu privilegiile confortului lor! Sunt și ei complici la genocid, dar nu mai contează. Cine să-i judece? Când? Cum?

Este nevoie să investim bani în schimbarea comportamentelor”, declara Gates într-un alt interviu, și efectele investițiilor sale se dovedesc a fi nu numai eficiente, ci și uimitoare. Nicio persoană cu înaltă putere de decizie politică n-a avut bărbăția și fermitatea de a se opune măsurilor criminale impuse de psihopați și nici curajul de a striga public, cu toată forța un „NU!” hotărât în fața lumii!

Concluzie: Niciun politician nu-și iubește poporul, nu-l respectă și nu-l protejează, deși în toate constituțiile naționale acestea sunt îndatoririle sale principale și pentru ele a jurat pe Biblie sau conștiință!

Sunt drame care se închid fericit. Există totuși speranțe că așa va fi și drama plandemoniei!

Citiți și:
Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre, după ce a „intuit” actuala pandemie încă din 2015
Fauci recunoaște că ia lumină de la Bill Gates în pandemie, deși magnatul Microsoft nu are nici o pregătire medicală

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More