Invitaţie la Târgul de carte Gaudeamus – 16-22 noiembrie, online

Târgul de carte Gaudeamus se va desfășura anul acesta online, în perioada 16-22 noiembrie. Toate editurile participante vor avea câte o pagină dedicată pe site-ul gaudeamus.ro, unde cititorii pot găsi noile apariții editoriale și ofertele exclusive pe perioada târgului.

Editurile Shambala și Ganesha au pregătit pentru acest târg câteva prezentări de carte, care pot fi urmărite LIVE pe pagina de facebook a Editurii Ganesha, după următorul program:

1. „Cine a fost scriitorul brazilian Chico Xavier” – luni, 16 noiembrie, între orele 11:30 – 12:10.

Prezintă: Monica Barlabaş, redactor – Editura Ganesha.

Link: https://fb.me/e/3zMzbEkGO

Chico Xavier este un medium celebru și un foarte prolific scriitor brazilian, implicat și în numeroase acțiuni caritabile. El a psihografiat (a scris ceea ce spirite din lumea de dincolo îi dictau) mai mult de 450 de cărți, traduse în peste 30 de limbi, cărți care acoperă o gamă largă de domenii și sunt de o calitate literară extraordinară.
O mare parte a operei sale o reprezintă revelațiile despre lumea spirituală – descrieri ale vieții de după așa-zisa moarte. Chixco Xavier reușește să exprime adevăruri profunde și să descrie realități neobișnuite pentru majoritatea oamenilor într-un mod simplu și accesibil, fără a căuta să șocheze.

2. „Cele mai bune cărți de yoga” – miercuri, 18 noiembrie, între orele 11:30 – 12:10.

Prezintă: Simona Popescu, medic, instructor de yoga.

Link: https://fb.me/e/3f6822yOQ

• Tratatele tradiționale și monografiile maeștrilor yoghini ne răspund la primele întrebări, primele căutări în viața spirituală. • Ce relevanță au aceste cărți la începutul practicii, în etapele premergătoare, dar și mai târziu, pe măsură ce aspirantul la condiția de practicant își însușește conceptele și vocabularul specific disciplinei yoga. • Importanța lecturării tratatelor spirituale în etapele de început, dar și în cele avansate de practică.

3. „Planul astral și tendințele de a acționa în acest plan” – miercuri, 18 noiembrie, între orele 13:30 – 14:10.

Prezintă: George Căpraru, astrolog.

Link: https://fb.me/e/3FYuF49MF

Frumusețea caracteristică a astrologiei constă inclusiv în capacitatea acesteia de a descrie cu o uimitoare exactitate dinamica psihică, dar și calitățile ce pot fi active, și mai mult decât atât, de a ne ajuta să întrevedem, să anticipăm feluritele situații de viață. Atunci când ajungem să cunoaștem principiile de bază ale sferelor de forță ale planetelor și dispunem de o cunoaștere excelentă atât a semnelor zodiacale, cât și a caselor, utilizarea astrologiei devine doar o chestiune de artă.

4. „Oracole – sincronicități – miracole” – joi, 19 noiembrie, între orele 11:30 – 12:10.

Prezintă: Eugenia Coșcodan, psihoterapeut.

Link: https://fb.me/e/1iA3GHe8S

Puterea gesturilor rituale, a afirmațiilor și a sugestiilor benefice, folosite judicios în momente de mare receptivitate, pe care le recunoaștem după starea de entuziasm, neliniște sau anticipație. Cum să folosim aceste instrumente – Oracolele spirituale – pentru a ne dezvolta gândirea benefic orientată, umorul, optimismul.

5. „America în plină transă malefică“, autori: Cathy O`Brien, Mark Phillips – sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 13:00 – 13:30.

Prezintă: Teofil Teodorescu, redactor de carte şi coordonator editorial – editura Shambala.

Link: https://fb.me/e/1MgZjfOz3

Cartea este una dintre primele mărturii despre Programul Monarch, o metodă abuzivă de control și de subjugare a conștiinței umane ce este folosită pe ascuns, fără știrea oamenilor de rând. Acest program este orchestrat de conducătorii criminali din umbră ai omenirii ce fac parte din clica cripto-satanică a așa-zișilor „iluminați“ și de agenții lor, ce se folosesc de organizații‑paravan ce activează în domenii cum ar fi serviciile secrete, armata, traficul de droguri și de sclavi sexuali, industria divertismentului etc. pentru instaurarea, cât mai repede cu putință, a sinistrei Noi Ordini Mondiale.

6. „Marea Evanghelie a lui Ioan, de Jakob Lorber” – sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 15:00 – 15:30.

Prezintă: Andreea Bălan, editor.

Link: https://fb.me/e/1kBBaKbCq

Marea Evanghelie a lui Ioan este, fără îndoială, cea mai remarcabilă lucrare a lui Jakob Lorber. Ea cuprinde peste 10 volume, în ediţia originală în limba germană, în care ni se revelează, în detaliu, diferite momente din viaţa lui Iisus în cei trei ani ai misiunii sale spirituale pe Pământ, timp în care a desfăşurat o intensă, extraordinar de bogată şi uluitoare activitate spirituală. Marea Evanghelie a lui Ioan oferă o nouă imagine asupra lumii, integrată într-o perfectă armonie cosmică. Sunt prezentate într-o manieră clară informaţii inedite despre Creaţie, îngeri, cosmogonie, lumea astrală, religiile asiatice, materie, suflet, spirit.

*****

Aceste prezentări vor putea fi vizionate și ulterior, pe canalul de YouTube și pe pagina de facebook a editurii.yogaesoteric

12 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More