Invocaţie colectivă extraordinară, 1 februarie 2014

Sâmbătă seara se va desfăşura partea a doua a invocaţiilor-apel

Cu ocazia începutului de an, Şcoala de yoga MISA organizează o invocaţie colectivă extraordinară în cadrul căreia sunt apelate rând pe rând diferite entităţi divine şi sfere cereşti de forţă. Cele 29 de invocaţii succesive imploră ajutorul lui Dumnezeu Tatăl, al îngerilor, arhanghelilor, Marilor Puteri Cosmice ş.a. pentru a sprijini planeta noastră şi umanitatea în anul 2014. Invocaţia colectivă extraordinară din 1 februarie se înscrie în seria acţiunilor spirituale iniţiate de Şcoala noastră de yoga care vizează o transformare salutară a umanităţii în perioada actuală şi imploră ajutorul divin în acest sens (alte acţiuni de acest gen sunt Programul planetar NU Apocalipsa! şi rugile colective organizate către Dumnezeu Tatăl). Recitiţi aici
mesajul special de la Grieg referitor la invocaţiile apel, cu ocazia primei manifestări spirituale de acest gen (organizată la începutul anului 2012).

Manifestarea din 1 februarie constă în partea a doua a invocaţiilor-apel (prima parte a invocaţiilor s-a desfăşurat în 2 ianuarie). Se va relua invocaţia către Dumnezeu Tatăl şi se vor realiza invocaţii către cele 10 Mari Puteri Cosmice, KALKI AVATAR şi civilizaţiile extraterestre benefice.

Sunt invitaţi să participe toţi cursanţii yoga (vă rugăm consultaţi precizările organizatorice din final). Această manifestare spirituală se va organiza în Bucureşti (la sălile Pipera 1, Pipera 2, Obor, IS7) şi în mai multe oraşe din ţară. Pentru mai multe informaţii despre organizarea acestor activităţi în provincie interesaţi-vă la instructorii de yoga din oraşul dvs.

Program acces la sălile din Bucureşti:
21.30-22.30 Intrarea la sala Pipera 1
22.00-22.30 Intrarea la celelalte săli (Pipera 2, Obor şi IS7)
Atenţie! Nu se mai permite intrarea în săli după ora 22.30.

Programul invocaţiilor:
22.50-22.55 Consacrarea la unison a programului spiritual
23.00-4.30 Invocaţiile-apel, partea a doua

Foarte important! Pentru ca aceste invocaţii-apel să aibă un efect ocult cât mai intens, este recomandat ca toţi participanţii să ţină post negru începând de sâmbătă, 1 februarie 2014, de la ora 21.00, până la încheierea acestei manifestări spirituale. 

Sperăm ca la aceste invocaţii-apel să ni se alăture cât mai mulţi dintre cursanţii yoga, inclusiv cei care nu au mai participat niciodată la acest program.

Intrarea în săli se va face pe baza legitimaţiilor de acces folosite la invocaţiile anterioare: legitimaţiile de participare la sărbătorile Crăciunului şi a Revelionului, legitimaţiile de participare la Tabăra de meditaţie pentru revelarea Sinelui, legitimaţiile de acces la Tabăra de Artă Divină Iniţiatică SiddhaArta, ediţiile 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014.

Persoanele care nu mai au aceste legitimaţii (le-au pierdut, nu le-au păstrat etc.) vor aduce o fotografie (format mic) pentru a li se face un duplicat, doar la sala Pipera 1, între 21.45-22.30. De asemenea, persoanele care nu au niciuna dintre legitimaţiile enumerate mai sus, vor putea participa la aceste invocaţii doar la sala Pipera 1, şi pentru aceasta vor aduce două fotografii recente, tip tabără, pe baza cărora vor primi o legitimaţie de acces.

ATENŢIE! Este interzis accesul în săli cu aparatură electronică (reportofoane, camere video, mp3-uri), telefoane, ceasuri, timere etc.


yogaesoteric
27 ianuarie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More