Iohannis a executat necondiţionat cererile SUA şi ale Bruxellesului

Am aflat cu uimire că Instanţa Supremă l-a graţiat pe Dinu Păturică al zilelor noastre, alias, Iohannis, la fel cum americanii graţiază un curcan de ziua recunoştinţei. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea lui Iohannis de anulare a amenzii de 5.000 de lei, primită în mai 2020 de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în urma declaraţiilor făcute cu privire la un proiect de lege referitor la autonomia inventatului Ţinut Secuiesc. Vă amintiţi că Iohannis a acuzat PSD-ul că ar vrea să dea Ardealul ungurilor. Probabil, atunci n-a avut căştile în urechi şi i-a luat-o discursul pe arătură. Trădătorul striga: „trădătorii!”. Mesajele şi apariţiile lui Iohannis ar fi indicat să fie tratate cu „flit”, precum el a tratat poporul!

Acest Iohannis, uneori violent în exprimare, alteori repetent, şi-a pierdut ultima fărâmă de credibilitate! Cu privire la ridicarea MCV, anunţată cu pompă de acelaşi Dinu Păturică, e clar, România n-a făcut mari progrese. MCV-ul a fost ridicat pentru că Iohannis a executat necondiţionat cererile SUA şi ale Bruxellesului. Dacă nu dai ceva la schimb, nimeni nu te acceptă la tribuna marilor puteri. Şi Iohannis a dat destul străinilor, inclusiv suveranitatea României. Poporul şi-a pierdut încrederea în preşedinte şi în guvernanţi, pentru că, de la an la an, ei îndeasă tot mai adânc mâna în buzunarul poporului!

Recent au permis UE să ia din stocurile de siguranţă ale României 40 de transformatoare şi generatoare grele de curent ca să le livreze Ucrainei. Înţelegem din acest fapt că nu vom scăpa curând de mâna lungă a Uniunii şi a partenerului strategic, care şi-a dorit războiul din Ucraina şi i-a planificat până şi provocările. Nişte idioţi congenitali în care cred românii, înşelându-se. Motiv pentru care România va continua să ofere gratuităţi medicale, cazare, mâncare, băutură, bani şi femei, fără restricţii, unui popor corupt, cu un radicalism dus la extreme, fiindcă ăsta e ordinul partenerului strategic, fără să ia în considerare relele tratamente la care sunt supuşi românii noştri în statul lor artificial.

Să ne amintim declaraţia scamatorului Zelenski: „Vom face (sigur, împreună cu americanii) din Ucraina – Marele Israel!” De atunci, zilnic ni se servesc minciunile lui şi gogoşile aliaţilor. Cu toate că a fost vorba de auto distrugerea celor două conducte de gaz şi de auto bombardarea centralei nucleare de la Zaporojie şi alte bombardamente efectuate chiar de către ucraineni în casa lor. Dacă Ucraina va deveni „Marele Israel”, fiţi liniştiţi, va rămâne şi României un kil de făină pentru praznic! Zelenski uită că Ucraina e un balon umflat prea mult, drept urmare, se va sparge, iar vântul îi va împrăştia bucăţile de unde au venit.

Să ne întoarcem la oile noastre. Luaţi şi anul acesta cu „cut & paste” şi aruncaţi la periferie, trataţi ca nişte deşeuri toxice, sătui de sărăcie, de umilinţă şi de hărţuiala constantă, românii așteaptă sărbătorile ca să mănânce un pic mai bine. În schimb, „înalţii dregători” ai statului – false vipuri politice cu porcăriile lor infam-infinite, schimonosiţi de patriotism şi îmbuibare, vor lua drumul păsărilor spre ţinuturi calde. Clasa politică românească coruptă şi rapace va continua să sugă banul public după plac, poporul considerând, în supuşenia lui condamnabilă, că e ceva normal. Totuşi, în ciuda tuturor furcilor caudine, poporul român a afişat întotdeauna capacitatea de a rezista. Relaţia cu patria mamă conţine pentru români o formă de rezilienţă, o componentă supremă de iubire pentru patrie, chiar dacă alogenii armatelor străine ne-au invadat, instalându-se la noi acasă cu corturi, câini, tancuri, porci, puşti şi tehnică războinică de ultimă generaţie.

Să nu priceapă ei de ce îi urăşte poporul român? Voi urmări să le explic, chiar dacă ar avea acelaşi efect ca atunci când i-aş explica unui copil ce înseamnă „honorificabilitudinitatibus”. În fine, poporul are mai multă demnitate decât poate avea un lider de stat în trei vieţi. Oricât de puternic şi susţinut din afară s-ar crede, dacă Iohannis a ignorat mereu misia patriotică şi își batjocoreşte neamul, ura poporului s-a înscris în cartea lui de vizită şifonată din start. Patriotismul şi corupţia – două săbii, una de credinţă şi alta de război – nu încap în aceeaşi teacă. În concluzie, corupţia la vârf, trădarea de ţară, hoţia şi manipularea sunt partea cea mai murdară a politicii de stat, pe care n-avem cum s-o evanghelizăm. E la fel cum m-aş strădui să acopăr cu metafore goliciunea personajelor lui Michelangelo din „Judecata de apoi”.

Tovarăşe Iohannis, tovarăşi guvernanţi, n-aveţi niciun drept în universul valorilor istoriei României, decât acela de a îngenunchea în faţa strămoşilor! Mă întreb faustian: până când?, şi cât o să vă mai rabde poporul? Faceţi-vă mici, mici de tot şi dispăreţi din faţa naţiunii! Dar cât de mici ar putea să se mai facă, de vreme ce sunt nişte micimi fără morală, nişte tablouri false scoase la licitaţie, ornamente nule de afiş, decupate de naivi şi lipite în oracole. În atmosfera de emulaţie democratică, „nulităţi au fost, nulităţi sunt încă, şi-or fi în neamul românesc”, cazuri de maculatură, nişte nume scrijelite pe garduri de copiii obraznici. Chiar de întoarcem capul sau ne astupăm urechile, ei ne invadează ca furnicile.

Autor: Maria Diana Popescu

Citiți și:
Patriotismul președintelui Iohannis, eșecul Schengen și limita penibilului
România – o ţară ajunsă la disperare, cu un guvern fantomă şi un popor debusolat, atacat din toate părţile

 

yogaesoteric
20 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More