Ion Cristoiu: Topul neroziilor ce sunt spuse cu ochii larg deschiși. Tristă mai e România noastră

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris în data de 25 iunie a.c. pe blogul său  despre clasa politică din România și recentul scandal din coaliția de guvernare PSD-ALDE.

Cristoiu a făcut o paralelă între declarațiile președintelui Iohannis și cele ale liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la calitățile necesare unui prim-ministru.

Jurnalistul a criticat declarațiile celor doi, susținând că un premier trebuie să convingă în primul rând cetățenii României că este o persoană integră. Cristoiu a ironizat perspectiva liderului PSD susținând că și „boul e foarte harnic”, dar „asta nu înseamnă că poate fi desemnat premier”.

Klaus Iohannis spusese că „Premierul trebuie să fie o persoană integră, fără probleme penale, o persoană care mă convinge că are capacitatea să conducă un guvern și o persoană cu o majoritate parlamentară în spate.”
Față de declarația lui Iohannis, opinia lui Ion Cristoiu a fost: „Cum adică, să-l convingă pe el, Klaus Iohannis, că are capacitatea să conducă un guvern? N-ar trebui să ne convingă pe noi, cetățenii României, cei care vom suferi dacă premierul desemnat de PSD-ALDE va fi una dintre știucile din Delta privată a lui Liviu Dragnea, dresată să ia poziție de drepți când apare cârligul Stăpânului? Apoi, cum va reuși desemnatul să-l convingă pe Klaus Iohannis că are capacitatea de a conduce un guvern? Va face flotări în fața lui Klaus Iohannis? Va spune repede, fără să se poticnească o clipă: Capra sparge piatra-n patru?”.

Iată și ce spusese Liviu Dragnea despre cum trebuie să fie premierul, în viziunea sa de Teleorman: „Premierul trebuie să fie foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, fără lene”.
Cristoiu: „Premierul trebuie să fie, după Liviu Dragnea, doar harnic. Din câte se vede nu trebuie să fie nici măcar alfabetizat. Doar harnic. Păi și boul e foarte harnic. Asta nu înseamnă că poate fi desemnat premier al PSD- ALDE! Sau, mai știi?!”.

Citiți și:
Să plece toți!
Acum v-aţi lămurit că «lupta politică» e doar de ochii lumii?
Ritualuri masonice satanice ce sunt practicate de un lider al PSD

yogaesoteric
13 iulie 2017
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More