Ironic, şi cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză în proporție de 60% ‘superbul’ vaxin

 

Foarte interesantă informaţia oferită de cunoscutul avocat Gheorghe Piperea, în contextul campaniei de vaccinare împotriva covid-19 care se derulează în România. Campanie în care încep să apară primele cazuri grave provocate de reacţiile adverse cauzate de vaccin, precum paralizia facială și decesele.

 
Gheorghe Piperea

Astfel, Gheorghe Piperea dezvăluie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 5 februarie 2021, că există o mare reticenţă în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid-19 chiar în rândul celor mai informaţi oameni din România. Este vorba despre lucrătorii Serviciului Român de Informaţii. În acest sens, avocatul Piperea precizează că 60% dintre angajaţii SRI ar fi refuzat să se vaccineze împotriva covid-19.

Pe de altă parte, Gheorghe Piperea anunţă un val de falimente în industria Big Pharma, după ce marile companii vor fi date în judecată tocmai din cauza efectelor adverse grave ale vaccinurilor împotriva covid. „Când vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de răzbunare judiciară”, prezice Gheorghe Piperea.

Iată comentariul integral:
„Se înmulţesc ştirile despre reacţii adverse grave ale vaxinului. De exemplu, un caz de paralizie facială («căderea feţei», cum sună varianta în limba romană a prospectului vaxinului) cauzată de vaxin – victima este medic la un spital din Vâlcea. Reacţiile adverse au apărut la 10 minute după administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.

Un asistent medical în vârstă de 64 de ani este în comă după ce s-a infectat cu covid, în ciuda administrării vaxinului.

Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultăţile de medicină care refuză vaxinarea anti-covid ajunge şi la 90%. Ironic, şi cei mai informaţi inşi din România, lucrătorii SRI, refuză în proporţie de 60% «superbul» vaxin.

Este evident că sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt ţinute la secret.

Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparenţei, băieţi, este că până şi în SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numărul real de cazuri (cifra rezultă din statisticile sistemului de raportare VAERS).

Asistăm, desigur, la o mega operaţiune de ascundere sub preş a mizeriei.

Estimez însă o perioadă foarte «interesantă» de falimente ale Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Când vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de răzbunare judiciară. Nu uitaţi că avocaţii americani (spre deosebire de avocaţii de la noi) au dreptul să îşi facă reclamă şi să îşi racoleze clienţii chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.

PS. În Germania, într-un singur cămin de bătrâni, au fost 13 decese consecutive administrării vaxinului. În Spania, numărul acestor decese a depăşit 30.

PPS. Concluzie – de covid te poţi trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu.”

Citiţi şi:

Efecte adverse grave ale vaccinului Covid de la Pfizer. Patru voluntari au dezvoltat paralizie facială, iar două cadre medicale şoc anafilactic

Doctor francez despre vaccinul anti-covid de la Pfizer: N-am văzut niciodată o frecvență atât de ridicată de efecte secundare la un vaccin!

 

yogaesoteric
15 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More