Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?

Trăim vremuri tulburi în timpul cărora majoritatea celor din plenul Parlamentului României se dau peste cap pentru a asigura din bani publici tot felul de privilegii, sporuri și diverse stimulente financiare nesimțite pentru cei care fac parte din anumite instituții de forță, pentru a stimula în continuare obediența unui sistem care îmbracă forme tot mai dictatoriale, abuzive și chiar represive.

O voce potrivnică acestui curent de susținere a dictaturii, a abuzurilor, a ipocriziei și demagogiei politice, aparține doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, singura care și-a pus pielea la bătaie și s-a expus enorm de mult în ultima vreme, luptând pentru drepturile și libertățile cetățenești ale românilor și pentru apărarea Constituției României și a drepturilor fundamentale care derivă din ea pentru fiecare dintre cetățenii ţării.

Aflată în plenul Parlamentului, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a rostit un discurs memorabil legat de duplicitatea actualei guvernări și a actualilor parlamentari (VIDEO). 

„O ascultam pe doamna senator Iulia Scântei cum mulțumea celor care au stat în stradă. Și eu am ieșit în stradă atunci alături de mulți colegi avocați. Dar pentru cu totul alte motive. Pentru motive de genul «Noaptea ca hoții».

Într-adevăr, domnul senator Cazanciuc are dreptate. Blamați acea modalitate de adoptare a OUG 13, «Noaptea ca hoții», însă vă folosiți de aceeași metodă. Pentru că, într-adevăr noaptea ne-ați anunțat că a doua zi vom discuta aceste aspecte la comisia juridică.

Vorbeați de faptul că discutam la acel moment de o guvernare dictatorială. Să știți că în acest moment avem parte de o guvernare și mai dictatorială! Și deși acum mulțumiți acelor oameni care erau în stradă, acum îi blamați pe cei care sunt în stradă, pentru că sub guvernarea dumneavoastră, oamenii mor! Și ard! În spitale care au ajuns crematorii!

Dacă dvs menționați de victime, doamna senator Scântei, aș dori să vă întreb dacă știți câte victime a făcut legea 136/2020, legea dictaturii medicale? Presupun că nu știți…

Acum vă văd pe toți acuzându-vă unii pe alții, referitor la ce-ați făcut în guvernări timp de 30 de ani. Să știți că absolut toată lumea este vinovată! Absolut toate partidele, cât și noi cei care nu am fost niciodată în politică, pentru că v-am lăsat efectiv să ucideți România!”, a spus doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Intervenţiile incomode în plenul Senatului au continuat, senatoarea Iovanovici-Şoşoacă abordând teme extrem de sensibile, precum educaţia sexuală sau efectele adverse ale vaccinurilor. Nu de puţine ori nu a fost lăsată să îşi încheie discursul, fiindu-i închis microfonul. Stilul ei incisiv nu a fost nici pe placul aliaţilor politici, şefii AUR decizând excluderea acesteia din grupul parlamentar.

Citiţi şi:

Un român, fost expert OMS, acuză! Pandemia cu Coronavirus din perspectiva prof. dr. acad. Traian Ionescu, epidemiolog…

Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»

yogaesoteric

15 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More