Islanda aplică iertarea datoriilor: mass-media americană tace mâlc

 
„Când datoria este de fapt fraudă, iertarea datoriei este singurul remediu.”
Zeus Yiamouyiannis, doctor în filozofia educației.
 

În sfârșit economiştii serioşi iau în considerare o poziţie care a fost menţionată şi despre care s-a scris încă de la criza din 2008. Oricum ar numi aceștia iertarea datoriilor – ştergere, repudiere, abolire, anulare – va trebui ca în cele din urmă aceasta să ocupe un loc fruntaș în eforturile globale de a rezolva criza sistemului financiar.

Mass-media americană controlată de Rothschild tace mâlc: a cenzurat sever ştirile despre iniţiativa Islandei de a ierta datoriile cetățenilor la bănci. Dacă aveați vreun dubiu cu privire la cine o deţine şi o controlează, aceasta este o dovadă clară. BANCHERII.

Populaţia americană îl poate vedea pe orice post pe Gaddafi (fostul președinte al Libiei) torturat, sângerând, murind, dar nu i se permite să afle despre această iertare de datoriile la bănci.

Guvernul Islandei a iertat cea mai mare parte a populaţiei sale de datoriile pentru împrumuturile ipotecare. Această naţiune a ales un mod foarte diferit de a stopa criza economică, faţă de restul ţărilor europene. Islanda a decis să asculte solicitările populaţiei şi să pună pe banca acuzaţilor politicieni şi bancheri, la câţiva ani după ce excesele lor financiare ar fi putut scufunda una dintre cele mai prospere economii, în 2008. Aceasta arată că atunci când oamenii SE RIDICĂ, au mai multă putere şi câştigă împotriva bancherilor şi politicienilor corupţi ai unei ţări.

Restul popoarelor lumii ar putea urma exemplul Islandei. Peste tot este necesară această ridicare împotriva întregii corupţii şi fraude a bancherilor şi politicienilor, care sunt la rândul lor marionetele marilor bănci şi ale corporaţiilor.

Consecința minunată a acestui fapt ar fi că acuzaţii ar avea foarte mulţi bani de pus în circulaţie pentru economiile ţărilor şi sectorul serviciilor etc., în loc să-i mai hrănească pe bancherii paraziţi cu aceşti bani, şuntând economia statelor lor.

Foarte bună idee. Dacă ar fi fost mai cald acolo, probabil că foarte mulţi oameni s-ar fi gândit deja să se mute în Islanda.


Pentru cine bat clopotele?

Aceasta ar putea fi primul dangăt de clopot din multe altele care ar urma, anunţând moartea sistemului bancar mondial condus de „bunii noştri prieteni” din clanul Rothschild.

Islanda a produs prima explozie în cartelul (fraudelor) bancar mondial.
Acest tip de acţiune ar putea să pună imediat nişte bani în mâna multor americani. Guvernul SUA, prin Fannie Mae, Freddie Mac (companii din SUA care acordă credite ipotecare) şi FHA (Federal Housing Administration – agenție guvernamentală americană) deţine 96% din toate împrumuturile ipotecare nerentabile. Mulți susțin că, de fapt, „guvernul SUA este blocat de el însuşi”. Aceasta este o definiţie a nebuniei. Este o formă de sinucidere economică. Majoritatea băncilor americane au doar 3% din împrumuturile/creditele nerentabile pentru locuinţe! Aceasta nu este o problemă bancară, este o problemă a guvernului, căci chiar ale sale sunt împrumuturile!

Cetățenii americani ar trebui să ia exemplul islandezilor și să solicite ca populația să fie iertată de datorii, și nu băncile, așa cum se petrece în SUA!


Citiți și:

Cum s-a ajuns la 16,2 trilioane de dolari?

25 de știri adevărate, care provin din surse independente verificate și care au fost cenzurate de agențiile de presă corporatiste (I)

Atenţie mare! De ce se grăbeşte Uniunea Europeană să implementeze mecanismul de «bail in»?

 

yogaesoteric
31 martie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More