MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna APRILIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor yoga Gregorian BivolaruDuminică, 3 aprilie
– Începe SERIA CELOR 7 REGIMURI OHSAWA în vederea pregătirii pentru realizarea cu succes a TEHNICII SPECIALE YOGA PENTRU REVELAREA VIEŢILOR ANTERIOARE. Tehnica propriu-zisă se va realiza duminică, 3 iulie 2016, între orele 5.00-24.00, la unison, şi va fi susţinută spiritual de către Grieg, printr-un câmp telepatic colectiv.

Duminică, 3 aprilie, de la ora 21.00MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la Pipera 1 (vestiar).

Marţi, 5 aprilie, între orele 18.55-19.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE ÎN TRIGON CU SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică în universul nostru lăuntric responsabilitatea, răbdarea, încrederea în sine, dinamizează simţul practic, face să apară o atitudine pregnant obiectivă care favorizează profunzimea. Facilitează depăşirea spontană a mândriei, trezeşte respectul de sine, dinamizează puterea de a lupta cu forţe sporite împotriva răului şi de a duce la bun sfârşit acțiunile benefice. Este un moment favorabil pentru asumarea cu succes a unor responsabilităţi cu totul deosebite în sfera spirituală, care, printre altele, favorizează materializarea şi împlinirea idealurilor noastre sublime. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să apară starea de înţelepciune practică; de asemenea, trezeşte şi dinamizează capacităţile organizatorice.


Marţi, 5 aprilie/Miercuri, 6 aprilie, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie specială de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.

Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 23.15 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia BERBEC. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară, iar în Bucureşti va avea loc la sala Pipera 1. 

Duminică, 10 aprilie, între orele 0.10-0.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE ÎN CONJUNCŢIE CU URANUS. Efecte: Momentul este net favorabil pentru trezirea şi dinamizarea în fiinţă a stării de Conştiinţă Christică. Aceasta facilitează totodată înţelegerea aspectelor misterioase ale vieţii, face posibilă depăşirea condiţionărilor şi a prejudecăţilor de tot felul. Acest aspect trezeşte şi amplifică inteligenţa creatoare, dinamizează puterea de înţelegere a marilor adevăruri divine, facilitează comunicarea telepatică, face să apară inspiraţia artistică, dinamizează creativitatea, entuziasmul şi dinamismul benefic. Facilitează integrarea armonioasă în grupurile spirituale şi face să apară starea de comuniune fraternă şi elevată. Ajută la fructificarea inspiraţiilor divine şi face posibilă orientarea fermă a voinţei către trăirea stării tainice, inefabile, de releu divin.


Duminică, 10 aprilie, între orele 18.00-20.30 – PROCEDEUL DE INVOCARE A SHAMBALA-EI PENTRU PACEA PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI
, realizat la unison în mai multe oraşe din ţară şi străinătate. În Bucureşti, se va realiza la sala Pipera 1.

Duminică, 10 aprilie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.

Marţi, 12 aprilie, între orele 12.25.-13.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN SEXTIL CU NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.


Marţi, 12 aprilie, între orele 22.00-22.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS ÎN TRIGON CU MARTE. Efecte
: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic, face să crească interesul pentru plăcerile elevate, trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.

Miercuri, 13 aprilie – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM, de la ora 11.00, la sala Pipera 1.
În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, în intervalul orar 8.00-11.00, la sala Pipera 1, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM, de la ora 10.00, la sala Pipera 1 (vestiar).

Joi, 14 aprilie, între orele 18.10-18.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN TRIGON CU JUPITER. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi dinamizarea abilităţii, a perspicacităţii, a gândirii practice, face să apară o stare de spirit filosofic, trezeşte discernământul şi amplifică chibzuinţa, bunul simţ. Face să apară o stare de nobleţe sufletească, trezeşte abilitatea în comunicare, puterea de înţelegere şi facilitează depăşirea limitărilor de orice fel. Face să apară promptitudinea şi rapiditatea în realizarea acţiunilor benefice, trezeşte altruismul, dinamizează capacitatea de a comunica telepatic cu spiritele subtile tainice ale naturii (ondine, salamandre, gnomi, fee).


Duminică, 17 aprilie, între orele 12.05-12.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR ÎN TRIGON CU PLUTO. Efecte
: Acest aspect este favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, totodată facilitează învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia interioară, înclinaţia către studiu, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal.

Duminică, 17 aprilie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Luni, 18 aprilie, între orele 17.20-18.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS ÎN TRIGON CU SATURN. Efecte: Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.


Marţi, 19 aprilie – TRIPURA SUNDARI
. Momentul de maximă influenţă benefică: la ora 23.29. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: marţi, 19 aprilie, ora 14.00 – miercuri, 20 aprilie, ora 10.00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: marţi, 19 aprilie, între orele 23.00-00.00.

FACULTATIV!
Începând de miercuri, 20 aprilie până vineri, 29 aprilie (inclusiv), cei care vor să se purifice cu ocazia SĂRBĂTORII PAŞTELUI pot ține REGIMUL OHSAWA.

Vineri, 22 aprilie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe joi, 21 aprilie, la ora 14.23 şi se încheie sâmbătă, 23 aprilie, la ora 2.23. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: vineri, 22 aprilie ora 8.23.

Vineri, 22 aprilie, între orele 23.45-00.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS ÎN CONJUNCŢIE CU URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă o năvalnică dorinţă de libertate spirituală, facilitează cultivarea stării de detaşare şi face posibilă cu uşurinţă desprinderea de prejudecăţile care există de obicei în relaţia de cuplu. Dinamizează originalitatea, creativitatea şi favorizează aprofundarea relaţiilor de prietenie spirituală. Trezeşte şi amplifică starea de abandon prin iubire, conduce la depăşirea posesivităţii şi a ataşamentelor care ne limitează în evoluţia noastră spirituală. Facilitează apariţia şi trăirea stării de releu divin în cadrul relaţiilor afective. Acest aspect face posibilă intrarea în comuniune inefabilă cu sfera afectivă universală, totodată face să se trezească în fiinţă starea de conştiinţă christică, trezeşte şi amplifică capacitatea de dăruire faţă de marile idealuri spirituale ale omenirii.


Sâmbătă, 23 aprilie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL GHEORGHE, MANIFESTATORUL PUTERII DE BIRUINŢĂ ASUPRA RĂULUISâmbătă, 23 aprilie, de la ora 14:57 - SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR
, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 24 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A FLORIILOR. Între orele 19.00-19.45: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL INTRĂRII ÎN IERUSALIM A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 24 aprilie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Miercuri, 27 aprilie – Începe TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ DE VACANȚĂ® de la HERCULANE, care se va desfăşura în perioada 27 aprilie-8 mai 2016.

Joi, 28 aprilie, de la ora 19.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, care va avea loc la Herculane, în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® de la Herculane 2016.

 


yogaesoteric
31 martie 2016

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More