Istanbul: Marșul homosexualilor, interzis de autoritățile turce pentru al doilea an consecutiv

 

Pentru al doilea an consecutiv, autoritățile turce au interzis parada gay care ar fi urmat să aibă loc duminică, 25 iunie 2017, la Istanbul. Biroul guvernatorului din Istanbul a precizat că marșul LGBT a fost interzis din cauza temerilor cu privire la siguranța participanților, a turiștilor și din motive de ordine publică, scrie site-ul cnbc.com.

Este al doilea an în care marșul LGBT din Istanbul, considerat în trecut drept cel mai mare din lumea musulmană, a fost interzis de autoritățile orașului.

Activiști LGBT anunțaseră pe rețelele de socializare că vor organiza un marș care va porni din Piața Taksim. Biroul guvernatorului a avertizat însă că în acea zonă demonstrațiile sunt interzise.

Mai multe organizații au reacționat la anunțurile LGBT-iștilor, amenințând că vor împiedica marșul dacă autoritățile nu vor decide să îl interzică.


Citiți și:

Studiu despre homosexualizarea Americii

Organizația Mondială a Sănătății promovează cu insolență în rândul copiilor masturbarea, avortul, contracepția și homosexualitatea

 

yogaesoteric
11 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More