Italia își pictează centrele de vaccinare, pentru a învinge reticența oamenilor față de vaccinare

Autoritățile din Italia au decis să combată reticența oamenilor în privința vaccinării apelând la un exercițiu de PR, anume decorarea centrelor de vaccinare cu modele florare viu colorate.

Nu mai puțin de 1.500 de astfel de centre de vaccinare vor fi amplasate în piețele din Italia începând din această lună, anunță CNN.

Potrivit sursei citate, designul pentru aceste pavilioane a fost creat de echipa arhitectului Stefano Boeri, cel căruia i-a fost încredințată misiunea de a crea un logo și o identitate vizuală pentru campania de vaccinare.

Pavilioanele de vaccinare au un interior de lemn și un acoperământ reciclabil din material textil, impermeabil, care are imprimat pe partea exterioară simbolul unei flori. Boeri a explicat că această arhitectură a fost concepută ca un „simbol al seninătății și regenerării”.

Curentul antivaccinist care există în Italia deranjează autorităţile de mai mulți ani. Sub presiunea opiniei publice, în anul 2018, guvernul a suspendat vaccinările obligatorii pentru școlarii italieni.

Citiţi şi:

Argentina a început campania de vaccinare împotriva Covid-19 cu Sputnik V

Profesorul Christian Perronne despre vaccinul anti Covid-19: Există un risc real de a ne modifica pentru totdeauna genele…

Fostul Președinte Pfizer avertizează despre pericolul noului lansat vaccin anti covidyogaesoteric

11 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More