Dan Puric: România este un ghetou de muncă forțată, de unde oamenii au fugit săracii, dar este și Grădina Maicii Domnului

Actorul și regizorul Dan Puric spune că România este o țară unde se întâlnesc atât chinurile materiale cât și înălțarea duhovnicească, spirituală.

Puric afirmă că România este atât „un ghetou de muncă forțată”, cât și „Grădina Maicii Domnului”.

„Sigur că România este un ghetou de muncă forțată, de unde oamenii au fugit săracii, convinși de niște securiști, de oculta mondială. Da, dar este și Grădina Maicii Domnului, și-n clipa în care intri pe acest registru de taină, forțele morale și spirituale din tine se deschid. Dacă eu mint în clipa aceasta, să se uite și să vadă cum s-au transformat pușcăriile din România în mânăstiri. Cum? Că au suferit, au murit, s-au transformat”, a declarat el într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia.  

Actorul declară că poporul român este la o înălțime morală superioară altor popoare din Occident, pentru că în țara noastră bisericile nu sunt transformate în baruri.

„În Irlanda am asistat cum au sfințit o fabrică nenorocită, au făcut-o biserică. N-au făcut ca ăia invers, adică din biserică să facă bar. Când m-am dus odată în Irlanda – și aici nu vorbesc de irlandezi, de un popor, ci de ciuma ideologică – era să beau bere cu sfântul Apostol Pavel, pentru că nu-i scoseseră statuia de-acolo.

Dumneavoastră vă puteți imagina să mergeți într-o bisericuță de la marginea Bucureștilor, unde se dau mititei și Fanta? Nu vă dați seama la ce înălțime morală este acest popor? Din contră, așa-zișii căpșunari și ăștia, amărâții noștri, s-au dus cu Biserica, domnule, acolo. Credeți că Dumnezeu nu vede chestia asta?

Unde credeți că se duc ăștia cu căruța asta, cu șandramaua asta de Uniune (Europeană, n.n.) care n-are niciun liant, n-are niciun liant sufletesc, bazat pe compasiune! Uitați, că a fost cu pandemia asta, fug toți ca șobolanii, fiecare-n parte, se dărâmă corabia, alunecă pe fereastră toți, ca un balast, pe bătrâni, pe tineri, să trăiască ei bine, ce-o mai rămâne. Hai să vedem valențele, de unde putem reface, că pandemia asta o să treacă”, a concluzionat artistul.

Citiţi şi:

Dan Puric: Nu există nicio legătură între politica statului român de astăzi și adevărul sufletesc al acestui popor…

Dan Puric: «Este o politică parșivă și perversă de minimalizare, relativizare și înstrăinare de toate valorile. În noi există însă o Românie profundă»yogaesoteric

11 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More