Iulian Urban: CNA recunoaște oficial: Copiii și sexul vând bine! Procurorii și CNA-ul ignoră ilegalitatea reclamei înșelătoare la vaccin în care sunt folosiți copii

Deși a primit cel puțin 15 sesizări scrise, CNA refuză să ia în discuție legalitatea spotului publicitar în care sunt folosiți copiii care fac reclamă la un produs farmaceutic al companiei Pfizer [vaccin], deși promovarea acestuia este ilegală!

În timp ce membrii CNA în mod ilegal refuză să se pronunțe asupra acestor spoturi publicitare, la radiouri și TV curge mizeria ilegală și abuzivă cu „Vaccinul înseamnă să mă bucur de copilărie...”

Domnilor procurori și judecători, de ce nu faceți nimic?

Textele de lege sunt clare: este interzisă reclama la produse medicale, mai ales că în reclamă se încalcă dublu legea întrucât nu sunt prezentate reacțiile adverse indicate chiar de Pfizer în prospect.

Conform practicilor Uniunii Europene, „consumatorii europeni beneficiază de protecție împotriva a două categorii principale de practici comerciale neloiale: practicile înșelătoare, care se manifestă prin acțiune directă (furnizarea de informații false) sau omisiune (nefurnizarea unor informații importante) și practicile agresive” – adică ceea ce face CNCAV pe toate canalele.

În plus, chiar într-un studiu al CNA se scrie negru pe alb (ce-i drept, între niște paranteze – nu li s-a părut subiectul mai important!): „Cum se știe, «copiii» și «sexul» vând bine” și „reglementările europene incriminează ca «incitatoare» practicile folosirii copiilor în publicitate”.

Citiţi şi:
Propagandă nebună vaccinării
„Cum să-ţi mai spun ca să înţelegi?”

yogaesoteric
30 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More