Jared Rand – Un alt insider al Programului Spațial Secret ne dezvăluie tehnologii din altă lume

 

Până în prezent, am fost deja familiarizați cu persoane care au făcut dezvăluiri despre Programul Spațial Secret (PSS) precum Cobra, Corey Goode etc. Iată că pe zi ce trece tot mai des apar noi insideri, care prin informațiile uimitoare pe care ni le expun, ne cutremură la intensitate maximă cunoștințele și convingerile noastre despre existență și legile care o guvernează.

Mulți dintre cititori vor fi poate sceptici cu privire la existența acestor tehnologii, până când nu ni se vor prezenta dovezi clare despre ele. Dar, pe de altă parte, ni s-a dezvăluit faptul că cel puțin 5.000 de patente de invenții au fost sustrase și puse sub pază, de-a lungul ultimei sute de ani cel puțin, de către așa-zișii „iluminați”, pentru a nu fi cunoscute de publicul larg și spre a fi folosite în Programele Negre și în PSS. De asemenea, este necesar să avem în vedere că membri ai unor civilizații extraterestre lucrează cu facțiuni negative ale militarilor și cercetătorilor în baze subterane secrete, adânci, și probabil că acolo s-au și dezvoltat astfel de tehnologii.

Important este să fim totuși conștienți că ele pot exista, sunt utilizate în Programele Negre și cele spațiale secrete, să rămânem cu mintea deschisă și cu speranța că în curând vor fi dezvăluite și vor fi implementate în viața civilă a planetei pentru a eradica toate problemele cu care ne confruntăm în prezent.

Următoarele informații au fost dezvăluite de Jared Rand din noiembrie 2017 până în ianuarie 2018, la un post radio pe internet: iqdcalls.com.

Tehnologii din altă lume descrise de Jared Rand

Mai multe tehnologii au fost împărtășite în mod secret de anumiți extratereștri cu grupuri selectate de pe pământ, de-a lungul deceniilor. Ca membru al unei echipe de cercetare, Jared Rand susține că a testat și a verificat eficiența tuturor tehnologiilor ce vor fi descrise mai jos. Imediat ce situația economică și politică va fi reorientată spre dobândirea bunăstării de către întreaga populație mondială, și nu doar către favorizarea unei „elite”, aceste invenții vor fi distribuite pe planetă (printr-o tranziție lentă, pentru a permite adaptarea) și se plănuiește ca fiecare țară să le gestioneze, independent de orice autoritate centrală.

Paturi medicale

Structuri în care oamenii se așează timp de câteva minute, cad într-un somn profund și trec printr-un proces nedureros de atomizare pentru vindecarea trupului, recrearea unei părți lipsă a trupului și / sau întinerire completă (inversând chiar decenii). Gestionat de profesioniști instruiți în domeniul sănătății, dispozitivul identifică ADN-ul și scanează trupul pentru a detecta imperfecțiuni, apoi utilizează o tehnologie cu plasmă și tahioni, cu o inteligență artificială / computer controlabile, pentru a trata ceea ce dorește persoana. Organismul este reînnoit, dar conștiința rămâne neschimbată (memorie, cunoaștere, înțelepciune, calități etc.).

După sesiune, vor fi furnizate informații detaliate pentru întreținerea sănătății, cum ar fi elemente de naturopatie, ayurveda, homeopatie etc.

Acest tratament nu va fi oferit în spitalele alopate, ci în alte clinici numite special. Construcția acestor dispozitive pentru public trebuie protejată împotriva intruziunilor politice și a altor forțe lacome, cum sunt corporațiile farmaceutice. Planul este ca mai întâi să fie tratate persoanele care suferă de cele mai grave maladii, dar în cele din urmă, să fie oferit fiecărei gospodării câte un astfel de dispozitiv. Acest dispozitiv nu va înlocui serviciile de îngrijire a sănătății, deoarece unele accidente, de exemplu, vor necesita alte abordări de vindecare.

Notă:
Deja există o formă aproximativă a acestor tehnologii. Amintesc de tehnologia magnetică, printr-un aparat electronic cu mai multe programe, ce generează niște curenți care trec prin niște bobine dintr-o saltea, care la rândul lor generează un câmp magnetic pulsatoriu la fel cu cel al Pământului, de 7,83Hz. Apoi tehnologia plasmatică a dlui Keshe sau procedurile informaționale ale dlui ing. George Cohal – aparatura creată de dânsul generează niște frecvențe care vindecă celulele trupului în foarte scurt timp – terapia cu lumină

Tablete de întinerire
Două pastile specifice reînnoiesc pe cineva în 24 de ore.

Camere de resuscitare

Camerele vor fi disponibile pentru a readuce la viață, într-o stare de sănătate, pe oricine după câteva ore (nu zile) de la moartea lui. Aceasta se pretinde a fi o invenție foarte străveche din afara lumii noastre, folosită de extratereștrii prezentați în filmul SG1.

Replicatoare

Similare cu dimensiunile unui cuptor mic, replicatoarele funcționează pe bază de plasmă pe care o transformă în orice material: alimente, haine, diverse obiecte (fiecare replicator este specializat într-un singur tip de obiect). O bancă mare de date computerizată va permite utilizatorului să aleagă un element, iar dacă elementul necesită ajustarea la trup, dispozitivul va scana utilizatorul pentru a-i identifica dimensiunea, apoi va produce articolul în câteva secunde. Orice rețetă poate fi produsă în acest mod și se spune că alimentele arată și au gust la fel de bun ca alimentele reale, dar nu vor necesita agricultură sau uciderea animalelor. Mai mult, nu se vor genera deșeuri deoarece resturile pot fi reciclate în replicator, deoarece acesta poate transforma orice materie în orice altă materie.

Versiunile inițiale ale replicatoarelor sunt imprimantele 3D din prezent. Au fost construite câteva versiuni avansate. De exemplu, în China, un replicator a construit deja mai multe case (de câte 200 de metri pătrați fiecare) în 24 de ore.

Implicațiile producției de alimente sunt foarte importante: după implementarea mondială a acestei tehnologii, nu va mai fi nevoie de utilizarea extensivă a terenurilor pentru agricultură și creșterea animalelor, prin urmare nu va mai exista nicio dependență de vreme și climă și, nu în ultimul rând, va fi eradicată lipsa de alimente oriunde în lume (Africa, de exemplu). Cu toate acestea, grădinăritul și agricultura la scară mică vor fi în continuare disponibile pentru persoanele care se bucură de aceste activități și pentru cei care preferă alimentele tradiționale.

Notă:
Tehnologia spațială a Fundației Keshe dezvoltă un astfel de dispozitiv. În teoria funcționării tehnologiei plasmei se specifică faptul că din plasmă poți crea orice materie dorești, ori, în spațiu fiind, poți crea hrana echipajului unei nave, astfel că nu mai trebuie să cari tone de alimente de pe Pământ.

Vehicule de teleportare

În ceea ce privește transportul dintr-un loc în altul, „scutere” futuriste cu două locuri sunt realizate dintr-un material nou numit „plex”, similar cu plexiglasul; acestea pot teleporta două persoane oriunde pe planetă în maxim 15 minute și în locuri îndepărtate în afara lumii noastre în câteva minute. Asta înseamnă că putem merge din America de Nord în Europa pentru cină și să venim înapoi pe seară. De fapt, funcționarea lor este descrisă ca fiind bazată pe „anti-gravitație”, „salturi prin timp” și „dispozitivul nu se mișcă, ci spațiul este cel care se mișcă”. O placă holografică cu hartă permite utilizatorilor să programeze destinația.

Această modalitate de transport nu creează poluare și este complet protejată împotriva accidentelor. Astfel de vehicule, precum și autobuze similare, au fost construite începând cu anul 2010 și așteaptă acum într-o bază din sud-est să fie trimise pe piață. Dar pentru cei care încă mai doresc mașini tradiționale, acestea vor fi de asemenea disponibile. Astfel se va obține o reducere drastică a poluării.

De asemenea, există planuri de a coloniza alte planete, implicând migrația în masă și, prin urmare, astfel este soluționată suprapopularea Pământului.

Curățarea mediului

Există o abordare „uimitoare” care curăță rapid căile navigabile, inclusiv oceanele, precum și solul și prin urmare plantele etc. Un microb în vârstă de 600 de milioane de ani, fermentat în mod corespunzător, are capacitatea de a curăța orice deversare de petrol; după curățare, se epuizează și lasă în urmă numai azot și oxigen.

Cutii generatoare de energie electrică

Dispozitive energetice bazate pe energie liberă (free energy), de mărimea unui mic umidificator, pot alimenta o casă întreagă neîntrerupt. Încă de câțiva ani există un depozit de 3.000 de metri pătrați plin cu astfel de dispozitive, așteptând să fie livrate către populație de îndată ce forțele economice opuse sunt îndepărtate (deja există dispozitivele cu plasmă a dlui Keshe, generatorul QEG de 15 KW etc.).

Centre de învățare

Sunt instruiți deja mentori pentru a învăța populația adevărata istorie a lumii și a omenirii, inclusiv toate atrocitățile, astfel încât să nu se mai repete niciodată. În acest scop, sunt înființate centre de învățare în toată SUA, fiecare având o bază de date vastă.

După cum ,,se simte în aer”, ne așteaptă foarte curând vremuri cu adevărat de trăit pe planetă. Eu cred că aceste tehnologii există și așa cum ne spunea și Corey Goode, după Dezvăluire toate se vor aplica în toate sectoarele vieții civile și totul va fi revoluționat. Apoi, după ce bolile, foametea și lipsurile vor fi înlăturate definitiv de pe această planetă, oamenii vor avea o altfel de abordare a vieții și evoluției spirituale, astfel încât în vreo 10-20 de ani de acum încolo civilizația umană să facă un salt evolutiv cât în mii de ani din vechile ere.

Sursa: Burebista2012.blogspot.ro


Citiți și:
David Wilcock: Cultul cargourilor şi Programul Spaţial Secret (I)
Sfârşitul jocului 2 (II)
Dezvăluiri despre Grupul Cobra (Mişcarea de Rezistenţă) şi «Evenimentul» ce urmează să se petreacă
 

 

yogaesoteric
28 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More