Joe Biden: Trup și suflet în slujba LGBT!

 

În America este deja de notorietate sprijinul deplin al lui Biden pentru mișcarea LGBT. Candidatul democrat, care a făcut din drepturile LGBTQ o parte semnificativă a campaniei sale prezidențiale și se laudă că a forțat mâna lui Barack Obama în privința căsătoriei între persoane de același sex, este atât de hotărât încât primul său act ca președinte va fi să eviscereze libertatea religioasă – distrugând școlile creștine, spitalele catolice, organizațiile non-profit.

În luna septembrie a.c., Joe Biden și-a dublat angajamentul față de drepturile comunității LGBTQ, inclusiv sprijinul său pentru Legea egalității, într-un mesaj către Campania pentru Drepturile Omului, cel mai mare grup LGBTQ din țară, potrivit NBC

De altfel, notează presa americană, platforma lui Biden precizează că democratul dorește să modifice directiva dată de Trump în privința persoanelor transgender și LGBT încă „din prima zi” și că „va cere Departamentului de Educație să aplice și să investigheze cu fermitate încălcările drepturilor civile ale studenților transgender”.

Înșirând o litanie de crize – pandemia, declinul economic, schimbările climatice, incendii, amenințări la adresa egalității LGBTQ – Biden a spus că numitorul comun al tuturor acestor dezastre este președintele Donald Trump.

Atacă „zonele libere de LGBT” din Polonia și promite că, dacă va fi președinte, va lupta pentru toți homosexualii din afara Americii

Acuzându-l pe Trump că încearcă să renunțe la protecția comunității LGBTQ, Biden a promis că va fi un aliat ferm al acesteia. „Meritați un partener în Casa Albă care să lupte cu convingere și să câștige bătăliile”, a spus el. „Împreună vom adopta Legea egalității, vom proteja tinerii LGBTQ, vom extinde accesul la asistența medicală, vom sprijini lucrătorii LGBTQ, vom câștiga drepturi depline pentru transgenderii americani, vom avansa drepturile LGBT din întreaga lume, nu doar acasă”, a spus Biden.

Joe Biden a condamnat așa-numitele „zone libere de LGBT” din Polonia, spunând că „nu au ce căuta în Uniunea Europeană sau oriunde în lume”.

Biden a redistribuit un articol al Associated Press în care președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, condamna ceea ce ea numea „zone fără umanitate”. Fără să menționeze Polonia pe nume, von der Leyen a spus că astfel de entități „nu își au locul în Uniunea noastră”.

„Nu voi precupeţi niciun efort în ceea ce priveşte construirea unei uniuni a egalității, o uniune în care să poți fi cine ești și să iubești pe cine dorești, fără teama de incriminare sau discriminare”, a spus von der Leyen în primul său discurs despre starea Uniunii.

„Afirmația din tweet-ul vicepreședintelui Joe Biden se bazează pe informații mass-media inexacte, deoarece nu există «zone libere de LGBT» în Polonia”, a scris Ambasada Poloniei în SUA pe Twitter. „Guvernul polonez este angajat să respecte statul de drept, drepturile și incluziunea socială. Nu există loc pentru discriminare în societățile noastre.”

„Copiii de 8 ani pot decide să fie transgender”

Pentru Joe Biden, un băiețel de opt sau zece ani poate decide dacă vrea să devină transsexual și să o ia pe calea tranziției cu medicamente care blochează pubertatea. Acesta a spus-o răspicat în timpul unei confruntări televizate la ABC News Philadelphia, răspunzând unei întrebări a unei americance aflată în public.

Femeia a spus că are două fiice, iar că cea mai mică, de 8 ani, este transgender. Apoi a arătat cu degetul spre atitudinea administrației Trump cu privire la drepturile LGBT, spunând că a fost prea „restrictivă”: „A încălcat drepturile persoanelor transgender, interzicându-le serviciul militar, sporind discriminarea și chiar eliminând cuvântul «transgender» de pe unele site-uri, cum ar fi site-ul guvernului”, a spus aceasta. „Cum intenționați să modificați această linie periculoasă și discriminatorie și să vă asigurați că viața și drepturile persoanelor LGBT sunt protejate de Statele Unite?”, a continuat mama.

Fostul vicepreședinte american a dorit să liniștească „îngrijorările” femeii spunând că vrea „să schimbe complet legea și să elimine acele ordine executive”. „Nu există niciun motiv să vi se refuze drepturile fiicei transsexuale, drepturi de care cealaltă fiică cisgender are dreptul să se bucure”, a spus Biden. „Ideea că un copil de opt sau zece ani vrea să fie transgender … este necesar să le ușurăm viața. Să nu existe niciun fel de discriminare”, a decretat Biden.

În 2016, Joe Biden a oficiat o „căsătorie civilă” pentru doi angajați ai Casei Albe chiar la el acasă, gest care a fost criticat de mai mulți episcopi catolici americani.

Într-o încercare disperată de a-și arăta din ce în ce mai mult deschiderea către acele grupuri electorale care cochetează cu cele mai radicale afirmații ale comunităților LGBT, Biden ignoră în mod deliberat informațiile, tot mai numeroase, despre persoane care au făcut tranziția de gen la o vârstă fragedă, dar ulterior și-au dat seama că au greșit. Și au admis că au suferit daunele psihologice care au avut repercusiuni asupra dezvoltării lor psihice și fizice.

Citiți și:

Nu există persoane transgender/transsexuale

Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

Înaltul oficial american Joe Biden este un pedofil notoriu

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More