Jos mâinile de pe copiii noștri!

Crearea unui „ordin mondial sanitar” se află în desfășurare de mai bine de un deceniu, sub presiunea și direcțiunea Statelor Unite, a Organizației Mondiale a Sănătății și Alianței GAVI, în strâns parteneriat cu industria și fundația Bill & Melinda „îți omor copiii” Gates (care asigură finanțare masivă pentru coruperea guvernelor). Proiectul de extindere a obligațiilor vaccinale la nivel mondial este influențat de etapele unui plan numit Agenda globală pentru securitatea sanitară (Global Health Security Agenda – GHSA).


 


În Statele Unite, scandalul în jurul vaccinului ROR (rujeolă, oreion, rubeolă) a declanșat cursa obligativității vaccinale.

În 2014, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) decidea accelerarea punerii în aplicare a planului de acțiune mondială (vaccinarea universală, cu prioritate pe ROR și dezvoltarea noilor vaccinuri), William Thompson, un expert al agenției de sănătate CDC (Centers for Disease Control and Prevention) mărturisea că a fost constrâns să falsifice studiile pentru a ascunde legăturile între autism și vaccinul ROR care, de altfel, a devenit subiectul filmului doctorului Andrew Wakefield, VAXXED.

Potențialul devastator al acestor revelații a declanșat pentru victime o cursă contra cronometru, pentru a denunța ravagiile vaccinării (peste 10.000 de mărturii ajung în atenția avocatului Robert Kennedy, nepotul fostului președinte John F. Kennedy) și industria care face totul pentru a impune vaccinarea cu orice preț.

Campania „Alertă la rujeolă” a demarat în urma unei epidemii care a pornit la Disneyland, în California, în luna ianuarie 2015, și care a contabilizat aproximativ 600 de cazuri. Chiar dacă vaccinarea nu s-a arătat eficace, din moment ce 86% dintre bolnavi primiseră două doze de vaccin, întreaga responsabilitate a fost aruncată asupra celor nevaccinați, antrenând astfel suprimarea scutirii vaccinale în California.

Vaccinurile au ajuns să fie un subiect major al campaniei prezidențiale: Hillary Clinton dorea să extindă global obligativitatea vaccinării, dar Donald Trump a sesizat oportunitatea (electorală) cerând alcătuirea unei comisii de anchetă asupra daunelor provocate de vaccinuri, unul din fiii săi fiind direct afectat de acestea.

Cu doar trei zile înaintea alegerilor, Barack Obama s-a grăbit să semneze și să finanțeze cu ajutorul lui Bill Gates accelerarea Agendei globale pentru securitatea sanitară (GHSA), al cărei obiectiv principal este vaccinarea populației mondiale, cu prioritate cu vaccinul ROR.

În Statele Unite, în Australia și în unele țări din Estul Europei, obligativitatea vaccinării s-a legiferat la modul cel mai sever și pot fi aplicate chiar pedepse cu închisoarea sau decăderea din drepturile părintești. În fața acestui abuz, familiile s-au organizat, au contribuit și au reușit să finanțeze proceduri judiciare și proteste, reușind astfel să impună subiectul în parlamente. În 3 iunie 2017, de Ziua mondială a victimelor vaccinării, în Sidney și Varșovia s-au strâns la proteste peste 20.000 de oameni.

În fața acestui val de contestații, conjugat cu protestele anti UE si, mai ales, anti-musulmane (datorate valului de imigranți), „temperatura” a crescut repede și mercenarii Europei (comisarii politburo-ului reînființat la Bruxelles) își dau seama de necesitatea inițierii unei manipulări majore pentru a-și putea urma planurile. Singura problemă – liderii grupului Visegrád nu înțeleg să intre în acest joc murdar… Acesta este momentul în care alogenii coloniei române sunt chemați la ordin, lacheii se supun cu repeziciune și începe mascarada prin care se „justifică” necesitatea otrăvirii (cu forța) a europenilor!

Prin concursul binomului mediatico-politic, s-a atribuit României responsabilitatea pentru „întoarcerea rujeolei” care ar fi lovit Europa. După datele oficiale, rujeola ar fi făcut în România 34 de morți. Această „urgență” devenind argumentul mult visat pentru justificarea și declanșarea planului GHSA, semnat în grabă sub comanda globaliștilor de către Barack „îți bombardez copiii” Obama.

Și-acum, țineți-vă bine! În realitate, din totalul celor 34 de decese, numai 8 dintre copii au prezent simptome ale rujeolei. În celelalte cazuri, micuții au murit de pneumonie, septicemie, leucemie și totuși, în mod surprinzător, au fost adăugați la „tablou” datorită serologiei sistematice pentru detectarea de anticorpi, sau a testelor pentru detectarea „urmelor” de virus ale rujeolei efectuate în spitale…

Asociațiile care au cerut date precise în legătură cu testele practicate în spitale (ne-standardizate) nu au primit răspuns nici până în ziua de astăzi.

 

În vara anului trecut, a avut loc o campanie masivă de vaccinare a comunităților țigănești, acestea fiind plătite pentru a-și otrăvi… pardon!, vaccina copiii pe câmp în bătaia soarelui.

Vaccinurile au fost cărate în coșuri neadecvate, în timp ce termometrul înregistra temperaturi de 40 de grade Celsius, știindu-se că dacă vaccinului ii este întrerupt „lanțul rece”, virusul se poate reactiva, iar lipsa de igienă favorizează propagarea sa. Această manieră de a proceda pune sub semnul întrebării intențiile reale ale acestor echipaje de „urgență”, în privința epidemiilor și a deceselor înregistrate sau provocate… Cu siguranță, parlamentarii noștri au mai multe informații!

„Reîntoarcerea rujeolei”, calificată astăzi ca „mare ucigașă” după cum titrează și videoclipul de promovare a institutului Pasteur, este argumentul cheie pentru justificarea măsurilor de impunere a obligativității vaccinale în UE, ocultând cu desăvârșire, prin complicitatea mașinăriei de propagandă mass-media, zecile de mii de victime ale vaccinului ROR.

Practic, vorbim de ștergerea victimelor din memoria colectivă! Pentru acești monștri, un copil omorât sau nenorocit pe viață, un adult handicapat sau o societate supusă epidemiei de cancer, nu valorează nici măcar cât un dolar găurit! Si dacă nu ar fi așa, cum este posibil ca un om care a nenorocit milioane de vieți să mai umble liber pe acest pământ? Oare Bill Gates nu participă la un holocaust programat și bine disimulat?


În Italia, mamele strigă: „Mafioții vor să treacă cu forța!”

Dacă Italia este țara precursoare în materie de obligativitate vaccinală, cu siguranță are o legătură cu prezența industriei farmaceutice în sânul Guvernului de la Roma. Astfel, dr. Ranieri Guerra, director general de departament în cadrul Ministerul Sănătății, face parte din consiliul de administrație al industriașului Big Pharma Glaxo Wellcome & SmithKline Beecham (GSK). În urma investiției de aproximativ un miliard de euro în noile unități de producție, gigantul GSK și-a asigurat cifra de afacere prin (otrăvirea) obligativitatea (impusă cu forța) celor 11/12 vaccinuri!

Chiar dacă în Franța, prin manipulare mass-media, s-a reușit recalificarea conflictului de interese în „garanții de competență”, minimizând atât efectele negative cât și veniturile gigantice realizate de industria farmaceutică – în Italia, „rețeta” farmaceutico-mediatico-politică pare să nu dea aceleași rezultate… lupta împotriva evidențelor depășind cu mult așteptările trădătorilor din guvern.

Zeci de mii de italieni au organizat proteste după proteste și au scandat timp de șase luni, în peste treizeci de orașe: „Guerra! Mafia! Gui le mani dai bambini!” („Război! Mafia! Jos mâinile de pe copiii noștri!”). Ca în restul penitenciarului UE, „presa liberă” a rămas de neclintit, aplicând un „sănătos” tratament de cenzură. În ciuda zecilor de mii de oameni care au împânzit străzile Romei, sau pe cele din Pesaro, omerta mass-media a rămas de marmură, dovedind și de această dată că „democrația europeană” nu este nimic altceva decât o iluzie bine întreținută…

Personalități de anvergură precum Ferdinando Imposimato, curajosul judecător anti-mafia și fost președinte al Curții supreme, au coborât în stradă pentru a lua parte la proteste. Fostul erou al operațiunii „mani pulito” („mâinile curate”) a calificat legea obligativității ca fiind una abuzivă și contrară Constituției, drept pentru care, fără ezitare, a chemat poporul la nesupunere și rezistentă numind decretul „crimele noii mafii”.


Rezistența „Mammas”

Înseamnă să nu cunoști deloc țesutul familial din Italia ca să-ți închipui că poți ignora autoritatea părintească, crezând că poți impune riscuri copiilor fără ca părinții să se revolte. Creativitatea pusă în aplicare de aceste „Mammas” pentru a ocoli abuzul vaccinal dovedește geniul si, mai ales, UNITATEA de care sunt capabili italienii!
– Fiecare mamă a întocmit un dosar individual complet cuprinzând toate riscurile asociate parcursului copilului și toate patologiile familiale, putând duce la eventuale contraindicații.
– Atunci când un copil era declarat sănătos (adică apt pentru vaccinare), mamele cereau ca dosarul medical să confirme acest aspect în cele mai mici amănunte.
– Așa-zisele „recalcitrante” și „ignorante” și-au întocmit pentru vizitele medicale dosare care cuprindeau elementele necesare și studiile oficiale în baza cărora cereau garanții scrise în legătură cu riscurile asociate.
– Medicii neputând aduce asemenea garanții, a trebuit ca centrele medicale să preia ștafeta, convocând mamele. Acestea veneau întotdeauna însoțite de una sau două persoane (martori) care înregistrau și notau în scris întreaga conversație, în eventualitatea unei acțiuni judiciare.
– Întrebările deranjante au fost repetate fără încetare, lipsa răspunsurilor a început să se acumuleze, vizitele au început să fie anulate, apoi reprogramate, sălile de așteptare s-au transformat în adevărate „sfaturi populare”. Pe rând medicii au început să cedeze și situația a devenit foarte repede imposibil de administrat.

 

Între timp, mamele au menținut ritmul organizându-se permanent, punând la punct noi strategii de rezistență. Presiunile nu s-au oprit la medici și centrele medicale, ci s-au exercitat și asupra directorilor de școală, asistenților sociali, consilierilor locali, primarilor, toți fiind puși în aceeași postură de disconfort vizavi de familii și scufundați într-un ocean de contradicții administrative din cauza decretului obligativității.

Decretul radicalizează cetățenii și divizează Italia

Sute de familii au ales exilul, cerând azil politic în Austria, Colegiul Medicilor s-a transformat într-un tribunal care a început sa vâneze și să decadă din drepturi medicii integri, în timp ce părinții agresau medicii care negau efectele secundare cauzate de vaccinuri.

Departe de a restaura încrederea, trecerea în forță a decretului a produs prăpastii tot mai mari și a sporit neînțelegerea populației care tindea, tot mai mult, spre radicalizare. La sfârșitul lunii octombrie, regiunea Veneția a organizat un referendum pentru a obține mai multă autonomie, mai ales în domeniul sănătății. Votul masiv a urmat după refuzul provinciei de aplicare a obligativității vaccinale impuse de stat.

Provincia făcuse un recurs la Curtea de Casație, considerând decretul ca fiind anticonstituțional și cerând guvernului un moratoriu. Guvernul refuzase cererea, reapropiindu-se competențele teritoriale. Nu a trebuit mai mult pentru a reînvia pretențiile separatiste ale Italiei de Nord, iar după provincia Veneția a urmat și Lombardia.


Oare când o să sune sfârșitul industriei Big Pharma
?

În timp ce organizațiile de lobby intensifică presiunea asupra UE pentru „armonizarea legislației” și impunerea unui sistem polițienesc de supraveghere prin adoptarea unui „carnet de vaccinare european”, inițiativele populare de rezistență se înmulțesc.

În SUA, o cerere oficială a fost adresată către Conciliul național al sănătății de către cinzeci și cinci de asociații (în jur de cinci milioane de persoane) pentru a obține studii științifice care să garanteze lipsa riscurilor asociate vaccinurilor. În caz contrar, o procedură colectivă ar fi angajată împotriva responsabililor instituției. Practic, ar fi destul ca Donald Trump să reușească numirea unei comisii de anchetă asupra siguranței vaccinurilor, pentru ca industria Big Pharma să fie nimicită de realități… Așteptăm în continuare!

Triumful aparent al industriei farmaceutice ascunde un tigru cu picioare de carton. Societatea civilă a început să se organizeze peste tot în lume (… românii dorm în continuare!). Dacă un colos cancerigen precum Monsanto (preluat de Bayer Pharmaceuticals) riscă să fie adus în fața Curții internaționale pentru drepturile omului din cauza glifosatului din produsul Roundup (ierbicid ultra cancerigen), înseamnă că nici industria farmaceutică nu este la adăpost de o astfel de procedură.

Milioanele de victime beneficiază astăzi de elemente tangibile care să permită dovedirea daunelor și există o mulțime de studii care atestă riscurile și efectele secundare ale vaccinurilor.

În Franța, monstrul Sanofi a anunțat o investiție de peste 180 de milioane de euro pentru a produce noile serii de vaccinuri anti-gripale și alte vaccinuri „mai performante”, susținute de către geamănul său mass-media, care este folosit pentru a denigra orice stare firească de apărare a societății în fața acestui sindicat internațional al morții!

În ciuda eforturilor duse la scară mondială, a manipulărilor de tot soiul și a derivelor legale și democratice, populațiile arată o rezistență sănătoasă în fața acestui genocid programat!

Precipitarea cu care a fost votată vaccinarea obligatorie în Europa este dovada cât se poate de clară că, sub comanda comisarilor nealeși al politburo-ului din Bruxelles, suntem captivii unui sistem care nu este democratic și care caută prin toate căile posibile și imposibile să ne nimicească treptat din toate punctele de vedere!

A nu arăta rezistență și organizare în aceste momente cruciale este condamnare la moarte a viitorului copiilor noștri și a României!
 

Citiți și:


Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul

Cum este instrumentalizată propagandistic o epidemie locală cu cauze diverse, pentru a impune legea vaccinării obligatorii 
 

yogaesoteric

21 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More