Jos «masca de fier»! (I)

 

Cine îi controlează pe controlori?

„Visul vechii Securități de a ajunge să ne fie frică din nou de ea (SRI et co – n.n.) este deja realitate în Minunata Lume Nouă.” – prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Universitățile din București și Paris

Există în suflet o durere adâncă atunci când constați că în plin veac XXI, spre deosebire de vremurile când cetățeanul era cetățean doar dacă era bine informat și judeca cu capul său (vezi secolul XVIII), dăm buluc – asemenea unei gloate de necuvântătoare – în a ne lăsa prinși în lesa supunerii, rămânând pe veci și supuși și pieriți, în loc ca fiecare să ne luăm cu bărbăție „rația” de libertate. Şi, neacceptând manevrele subterane de a fi transformați de mondialiști în niște bieți schimonosiți de tip homo globalus, să distingem faptul că în spatele poveștilor livrate manipulator de presă este cu totul altceva și că în esență globaliștii controlează agendele (trădătoare) ale tuturor partidelor politice și televiziunilor!

Cum însă aceste forțe distructive au tot lucrat la îndobitocirea colectivă, știind cât sunt de periculoase cunoștințele puține în a provoca zarvă și haos politic, se poate vedea cu ochiul liber cum ne „izbim” zilnic de tot mai mulți „setați pe creier” care, îngrămădindu-se a se alinia la artefactele antidemocratice și anticreștine, nici nu mai realizează că sunt victimele unei realități prefabricate, falsificate, al cărei scop este de a genera o instabilitate planetară. Prin intermediul acesteia, răsturnându-se valorile sociale consacrate de un trecut ce s-ar vrea uitat cu totul, se escaladează o ură fără precedent între neamurile lumii, în așa fel încât regulile să fie uzurpate violent de felurite crize și uzurpatorii să ajungă a-i „arde pe rug” pe toți „păcătoșii” (nealiniații)! 

Și așa se va împlini profetic, conform Cărții Sfinte (Mt.24), acea „strâmtorare mare” (neasemuită în istorie) în care, pentru că nu se vor dezice de numele lui Hristos, o „mână” de ortodocși vor izbândi în fața prigonitorilor deși, „asaltați” fiind cu „pietre” de toate neamurile, vor fi urâți, vânduți și chiar uciși! Acesta și este, de altfel, scopul pentru care, ucigându-l pe om (lent) nu doar la nivel simbolic, a început pe mapamond o supraveghere totală fără precedent, în deja proclamata Eră Digitală, ca un concertat exercițiu de intimidare, divizant, executat diabolic de niște agenți naționali cărora li s-a stimulat o nejustificată stimă de sine (ca licențiați mediocri) și o ură viscerală prin crearea senzației că ei și numai ei sunt în „tabăra cea bună” („corectă”)! Ceea ce nu înțeleg însă aceștia, în noua religie a consumerismului și devianțelor antiumane, este tocmai aspectul dramatic că toți suntem ținte!

Să vedem însă ce ne spune despre luarea în „colimator” (și) a României, un om informat „până în măduva oaselor” (Roger Stone, consilier al mai multor președinți americani): 
„Îți poți imagina o lume condusă de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea: Soros folosește aceste Forumuri Open Society pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că este un infractor internațional. Cred că implicarea sa în S.U.A., în Europa, în România, în Ungaria… urmărește să vă dea jos guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu. 

Soros a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump. Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat în S.U.A., nu înțeleg! Dar poate că asta se va petrece. Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui S.U.A., atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în ce privește finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Domnul Soros are sânge pe mâini. Următorul Watergate va fi faptul că Obama și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva este cazul să meargă la închisoare pentru asta! Și numele acestui cineva este Obama.

Apropo, asta se petrece și aici, în România. SUNTEȚI CEI MAI ASCULTAȚI OAMENI DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI. Fiecare român este necesar să știe că telefoanele și e-mailurile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se petrece în această regiune și cred că aici Serviciile Secrete au scăpat de sub control. Ascultă milioane de oameni… Cred că sub genericul «corupție» se află de fapt statul profund care își face treburile murdare! Nu spun că nu există corupție, bineînțeles că există!”

Și ce credeți dumneavoastră că a urmat după această declarație a lui Roger Stone în ziarul Adevărul? A fost arestat cumva Soros? Ei, aș! Nu! A fost arestat chiar Stone, iar reporterul român, după publicarea interviului, a fost nevoit să își dea demisia! Și „cireașa de pe tort”: guvernul legitim al României a fost „ajutat” și el să cadă!

Citiți partea a doua a articolului

 

Citiţi şi:

Știri din țara ocupată de vechea-noua Securitate vândută corporatocrației euro-atlantiste (II)

Roger Stone, consilierul lui Donald Trump, despre România: Serviciile secrete au scăpat de sub control, sunt în cârdășie cu Soros

Globalizarea ca ultimă și tâmpă utopie

yogaesoteric

10 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More