Jos masca(rada)!

Au trecut aproape doi ani de când teroarea unor demenți s-a revărsat asupra noastră. Timp în care autoritățile de pe planetă n-au făcut altceva decât să pună în aplicare, punct cu punct, un scenariu documentat de Fundația Rockefeller încă din 2012. Și, în ciuda faptului că totul se face pe față, foarte mulți oameni încă nu reacționează.

Sloganul „peste tot s-a petrecut așa” este cât se poate de cretin. Da, într-adevăr, așa s-a petrecut peste tot, însă tocmai faptul că s-a acționat sincronizat, cum limpede vedem, ar fi cazul să ne ridice semne de întrebare despre lumea în care trăim. Chiar și făcând abstracție de informațiile care ne arată fără drept de apel premeditarea mascaradei la care asistăm, cei dotați cu o minimă logică pot observa absurdul situației. În ciuda încălcărilor brutale a celor mai elementare drepturi ale omului, în ciuda cheltuirii cu nemiluita a fondurilor publice, în ciuda amplelor programe de așa-zisă salvare nu vedem decât o înrăutățire a situației.

Realitatea pe care nu a vrut nimeni să o recunoască este aceea că, de fapt, am avut de-a face cu o protejare a epidemiei. Lockdown-ul mondial nu a făcut nimic altceva decât să împiedice imunizarea de grup. Diversele restricții au efecte extrem de perverse. Respectând tembela regulă a portului măștii peste tot nu faci altceva decât să-ți fragilizezi sănătatea. Când dezinfectezi până la demență, faci chiar mai rău întrucât n-am fost făcuți într-un laborator steril, cu atmosferă controlată. Trăim cu agenții patogeni de când ne știm pe acest pământ. Sunt parte din viața noastră. Permanent avem schimburi cu lumea exterioară. Asta e viața: e necesar să respirăm, să mâncăm, să bem apă. E normal să fie așa. Zi de zi, prin schimbul pe care-l avem cu mediul înconjurător, ne „infectăm” dându-i de lucru sistemului imunitar, acest „străjer” care ne păzește sănătatea. Dacă ne-am impune să trăim într-o lume sterilă, probabil că la primul contact cu mediul natural am muri întrucât am avea sistemul imunitar atât de slăbit și neantrenat încât n-ar face față unei interacțiuni cu mediul ambiant. Totuși, nu este cazul să ne preschimbăm din oameni în ființe de laborator! Și culmea, măsurile exagerate de igienă au fost luate de niște personaje slinoase…

Ce-i cu virusul ăsta? Păi e cam aceeași poveste care-a fost cu orice virus de când e lumea. Dat fiind faptul că sistemul nostru imunitar nu-l cunoaște, are o manifestare mai violentă la început. E normal. Apoi, treptat, se produce imunitatea de turmă, virusul devine parte din viața noastră, iar sistemul imunitar „învață” să-l elimine. E elementar! Ce efect au avut lockdown-urile? Tocmai împiedicarea formării imunității de turmă, favorizarea marilor companii farmaceutice și-a modelului lor de business. Vaccinul ni s-a prezentat drept unică soluție. Oare este așa? Evident că nu! Mai mult, actualele vaccinuri de fapt nu sunt vaccinuri. Ele nu fac altceva decât să perpetueze un model de business care și-a găsit un teren fertil în parazitarea sănătății publice. Înțelegând acesta, este lesne de văzut cum modelul de business al acestor companii e mai toxic decât virusul în sine.

Urmarea de către autorități a modelului creionat de Fundația Rockefeller are însă efecte nu doar în sănătate. Economiile lumii s-au supraîndatorat pentru achiziții aberante. S-au cumpărat izolete, măști, ventilatoare și tot felul de echipamente medicale de care nu era nevoie. Se cheltuiesc bani cu nemiluita pentru achiziția de vaccinuri. Asta în timp ce lockdown-urile au presupus un efort bugetar care era necesar să fie finanțat cumva. Efectele sunt dintre cele mai perverse: marile companii multinaționale prosperă, în timp ce micile afaceri au intrat în faliment. Cei bogați devin mai bogați, în timp ce săracii intră și mai rău în sărăcie. Un model pervers este perpetuat atât la nivel macro cât și la nivel micro. Exact la fel cum omul simplu e nevoit să-și cheltuie o parte importantă din buget cu achiziția inutilelor și toxicelor măști, la fel și statele sunt obligate să facă achiziții aberante în numele „binelui comun”. Însă acest bine comun nu-i decât o iluzie, o invenție marxistă. Sunt fenomene care au fost demonstrate de atâtea ori în istorie și numai lipsa noastră de rigurozitate le face să reapară ca „soluții salvatoare”.

Mai mult sau mai puțin oamenii au înțeles toate acestea. Treptat încep să conștientizeze că sunt parte a unei mascarade de zile mari, că „regele este gol”. S-au speriat de o gripă, dar, în ciuda propagandei, nu pot fi speriați la infinit. Mai ales dacă au trecut prin ea imunizându-se natural. De aceea ies în stradă! Și, culmea, de aceea cei care sunt acum în stradă sunt tinerii. Își văd viitorul compromis. Culmea, tocmai tinerii cărora neomarxiștii le-au făcut creierul praf cu sloganele lor „corecte politic”, exact tinerii au ajuns să nu mai suporte teroarea unui sistem tembel. De aceea ies în stradă. Ies din instinct pentru că simt cum viața le este compromisă inutil, cum sunt împinși spre sclavie.

Ticăloșii aflați la putere sunt deranjați. Deh, li se strică apele și nu-și pot pune în aplicare planurile ticăloase. Am văzut de-a lungul timpului cum nemernicii i-au insultat pe cei care nu mai puteau. Ceaușescu i-a făcut „teroriști”, nea Nelu „golani”, băsiștii împuțiți vorbeau despre „mahalaua ineptă”, în timp ce neomarxiștii de la putere jignesc făcându-i pe cei ieșiți în stradă „aberanți”, „needucați”, „săraci”. Iată cum se întâlnesc marile spirite: jignindu-i pe cei din stradă care ies pentru că așa nu se mai poate. Și disperarea este cu atât mai mare, cu cât fenomenul nu e controlabil. Oamenii ăștia nu au fost scoși în stradă prin intermediul „agitatorilor de oenge”, plătiți din fonduri dubioase, nu au fost învoiți de la serviciu de Steven care avea interese de zeci de milioane de euro. Nu, oamenii ăștia au ieșit pentru că așa nu se mai poate! De aici e disperarea viermilor de la vârful statului.

Se știe că niciodată ticăloșii cățărați pe scaunul puterii n-au luat în seamă freamătul străzii. Că au ignorat ceea ce simt oamenii. Dar se știe și că toate acestea se răzbună. Nimic nu rămâne nepedepsit! Cu toate că se cred invulnerabili, până la urmă vor fi loviți. Degeaba te ascunzi, Plăvane, degeaba ți-ai luat case la München și Miami! Până la urmă te vor ajunge consecințele propriilor acțiuni! Fiecare ticălos va plăti. Nimic nu rămâne nepedepsit!

Într-adevăr, nouă acum nu ne mai rămâne decât să ne strigăm disperarea. Să spunem apăsat „JOS MASCARADA!”. Este timpul să ne întoarcem la normalitate. Dați-i jos pe ticăloși! Este necesar să înțeleagă și politicienii că oamenii ies deoarece s-au săturat, nu pentru a-l propulsa pe unul dintre viermii care parazitează pe la vârful statului. Lumea s-a săturat de voi, ticăloșilor! Le-a ajuns tuturor jocul de glezne și blatul pe care l-ați făcut! Dacă e nevoie de o măsură sanitară, atunci aceea nu poate fi decât dezinfectarea statului. Ne-am săturat de paraziți! Este necesar să se facă curățenie, o curățenie profundă.

Să repetăm împreună „JOS MASCA! JOS MASCARADA!”. Este timpul ca tot jocul ticălos să se termine. Este timpul să trăim!

Citiți și:
Manipularea maselor și torturarea psihologică a majorității popoarelor… simultan
Un medic zguduie lumea științei: ‘Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul e o afacere’

 

yogaesoteric
2 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More