Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice


Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul conştiinţei”


Credeți că cipurile implantabile sunt povești SF? Ați râs când Părintele Justin Pârvu sau Părintele Ioanichie Bălan avertizau cu înainte-vedere asupra planurilor transumaniste? Ele au venit. Sunt aici. Pe masa elitelor globaliste. Care acum le fac publice, în mod deschis.

Globalistul Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial, a arătat clar că transumanismul este o parte integrantă a „Marii Resetări” când a spus că a patra revoluție industrială va „duce la o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Și pe care o descrie perfect în cartea sa despre A Patra Revoluție: implantarea de microcipuri care îți pot citi gândurile.

„Inteligența artificială este deja prezentă peste tot în jurul nostru, de la supercalculatoare, drone și asistenți virtuali la imprimare 3D, secvențierea ADN-ului, termostate inteligente, senzori purtabili și microcipuri mai mici decât un grăunte de nisip. Dar acesta este doar începutul: nanomaterialele de 200 de ori mai puternice decât oțelul și de un milion de ori mai subțiri decât un fir de păr și primul transplant de ficat imprimat 3D sunt deja în curs de dezvoltare. Imaginați-vă «fabrici inteligente» în care sistemele globale de fabricație sunt coordonate virtual sau telefoane mobile implantabile din materiale biosintetice”, scrie în prezentarea cărții A Patra Revoluție Industrială.

În mai anul acesta, Elon Mask, miliardarul fondator al Tesla și SpaceX, care acum plasează sateliți 5G în jurul lumii, a anunțat că Neuralink, una din companiile sale, va produce cipul implantabil în creier până la finalul anului.
În iulie anul acesta, la Forumul Economic Mondial, Schwab a spus foarte clar, în noua lui carte: „COVID-19 este Marea Resetare” (The Great Reset).

„Marea Resetare” a intrat în actualitate în ultimele luni pe fondul pandemiei și după ce premierul canadian Justin Trudeau a spus că aceasta este o „oportunitate de resetare”, aspect repetat și de Joe Biden prin sloganul Build Back Better (BBB, interesant de de observat și cum arată cele trei litere alăturat). Agenda globalistă a resetării se bazează în primul rând pe dezmembrarea actualului sistem capitalist în favoarea unei mai mari stăpâniri tehnocratizate și centralizate, care va duce la un nivel de trai mai scăzut, la un consum mai mic de combustibil, la mai puține libertăți civile și la automatizarea accelerată a locurilor de muncă. Și mai pe scurt, la anularea oricărei suveranități naționale.

Cu toate acestea, un alt aspect-cheie pentru „Marea Resetare” sau „a patra revoluție industrială”, așa cum o definea Schwab, este contopirea omului cu mașina.

„Ceea ce va duce la a patra revoluție industrială este o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”, afirma Schwab la Consiliul pentru Afaceri Globale din Chicago.

Schwab a explicat de ce cartea sa, Modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale, a fost deosebit de populară în China, Coreea de Sud și Japonia, doar armata sud-coreeană cumpărând 16.000 de exemplare. Schwab explică cu mult entuziasm cum tehnologia viitoare va permite autorităților să „pătrundă în spațiul privat, până acum doar al conştiinţei noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”.

Președintele executiv al FEM are motive să prevadă că aceasta va oferi un stimulent pentru aplicarea legii și pentru implementarea unor programe de pre-criminalitate în stilul utopiei/distopiei din filmul lui Spielberg „Minority Report”.

„Pe măsură ce capacitățile din acest domeniu se îmbunătățesc, va crește dorința agențiilor de aplicare a legii și a instanțelor de a utiliza tehnici menite să determine probabilitatea activității infracționale, pentru a evalua vinovăția sau chiar pentru a recupera amintirile direct din creierul oamenilor”, scrie Schwab. „Chiar și trecerea unei frontiere naționale ar putea implica într-o zi o scanare detaliată a creierului pentru a evalua riscul de securitate reprezentat de o persoană.”

Schwab vorbește și despre visul utopic transumanist împărtășit de toți elitiștii, care va duce în cele din urmă la crearea de cyborgi umani.

„Tehnologiile celei de-a patra revoluții industriale nu se vor opri la a deveni parte a lumii fizice din jurul nostru, ci vor deveni parte din noi”, scrie Schwab.

„Considerăm deja că smartphone-urile au devenit o extensie a noastră. Dispozitivele externe de azi, de la computere portabile la căști de realitate virtuală, vor deveni aproape sigur implantabile în trupul și în creierul nostru.”

Mai mult, Schwab susține în mod deschis ceva ce presa mainstream continuă să pretindă că este doar un subiect de discuție pentru teoreticienii conspirației: „microcipurile active implantabile, care rup bariera pielii trupurilor noastre”.

Globalistul salută apariția „dispozitivelor implantate (care) vor contribui, de asemenea, la transmiterea gândurilor exprimate în mod normal verbal prin intermediul unui smartphone «încorporat» și a gândurilor sau dispozițiilor potențial neexprimate prin citirea undelor creierului și a altor semnale”.

Cu alte cuvinte, „fuziunea identității noastre fizice, digitale și biologice” se referă la singularitatea transumanistă și la un viitor în care oamenilor le va fi urmărită fiecare mișcare și fiecare gând le va fi citit de un microcip implantabil, concluzionează Joseph Watson, într-un articol pentru Infowars.

Urmăriți și această emisiune despre Marea Resetare și planurile „elitei” globaliste:

Citiţi şi:

Legătura dintre 5G, cip-uri, nanoparticule și actele biometrice (I)

Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

 

yogaesoteric
27 noiembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More