L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal? Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure

 

Un medic din districtul Montgomery, Pensylvania, a fost găsit mort într-o zonă montană în apropierea unui drum, la sfârșitul lunii septembrie 2017. Dr. Peter Cianfrani avea 70 de ani și era îndrăgit de mulți dintre pacienții săi. Trupul său a fost găsit în apropierea districtului Perkiomen Trail, din Mongomery County. Nu a fost descoperită cauza decesului, spune poliția, nici nu se urmăresc piste false.

Medicul a fost dat dispărut cu o zi înainte. Poliția i-a identificat mașina în apropierea unui drum, după care s-a pornit la căutarea sa.

Cianfrani avea 40 de ani de experiență medicală în conducerea Pennsburg Family Practice. A absolvit colegiul Jefferson Medical College în Philadelphia 1974.

Unul dintre pacienții săi, conform Neon Nettle, îl numea pe Cianfrani „unul dintre băieții buni” pentru sfaturile sale împotriva vaccinurilor antigripale.
„Mi-a avertizat familia că vaccinurile antigripale sunt periculoase și că trebuie să le evităm, ne-a spus la prima întâlnire. Am știut atunci că este unul din medicii buni. Ce știri triste.”

Conform aceluiași raport, o asistentă spune:
„L-am îndrăgit … era medicul meu de 20 de ani, întotdeauna fermecător și iubitor. Gândurile mele se îndreaptă către familie și staff-ul său din cadrul Pennsburg Family Practice, mulți dintre ei i-au fost alături pentru mulți ani.”


Citiți și:

După Vaxxed, un alt documentar despre vaccinuri, Man Made Epidemic, produs în Germania, a fost interzis în urma presiunilor Big Pharma

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă

 

yogaesoteric
16 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More