La ÎCCJ pseudo-justiţia continuă nestingherită (2)

Pseudo-justiţia ce este realizată prin şantaj, presiuni uriaşe, ameninţări şi intimidări insolente continuă nestingherită în procesul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casație și Justiție


JUDECĂTORUL IONUȚ MATEI, LAMENTABIL „CAMPION” AL ABUZURILOR, DISCRIMINĂRILOR ȘI NELEGALITĂȚILOR DE LA ÎCCJ

de profesor yoga Nicolae Catrina

Citiţi prima parte a acestui articol aici

Așa cum a fost menționat și în comunicatul oficial al biroului de presă MISA, la termenul din 23 mai 2013 al procesului de la Înalta Curte de Casație și Justiție al profesorului de yoga Gregorian Bivolaru a fost audiată Ilie Luminița, sora Mădălinei Dumitru. Aducerea acestui aşa zis martor al acuzării a fost marcată (după cum am arătat în detaliu în prima parte a acestui articol) de recurgerea, de către forțele de Poliție (la ordinul expres al judecătorului Ionuț Matei), la numeroase amenințări, hărțuiri, presiuni și intimidări (inclusiv asupra soțului Luminiței), toate acestea constituind desigur niște nelegalități flagrante ce dovedesc odată în plus cât de îndârjiți sunt judecătorii cei nedrepți din așa-numitul „complet negru” pentru a strânge prin orice mijloace cât mai multe mărturii false care le-ar putea eventual oferi vreun pretext pentru a-l condamna pe nedrept pe Gregorian Bivolaru.

Deși dl. Ionuț Matei, ca judecător ce activează la cel mai înalt for al justiției românești, ar trebui să fie un adevărat model de imparțialitate și corectitudine, cu toate acestea atitudinea lui evidentă de persecutare până și a martorilor acuzării – doar-doar va reuși să stoarcă de la ei „ceva”, oricât de mărunt, cu care l-ar putea incrimina pe nedrept pe Gregorian Bivolaru – nu numai că ne-a confirmat încă o dată că, deși procesul este în curs, el deja s-a pronunțat (adică în realitate Ionuț Matei l-a condamnat deja pe Gregorian Bivolaru) dar totodată acest judecător se dovedește a fi un aprig și impertinent slujbaș al unui gen de poliție politică ce ne amintește de epoca stalinistă. Din această cauză, suntem siguri că până și sinistrul Iosif Vissarionovici Stalin, dacă ar mai trăi, ar fi mândru de judecătorul Ionuț Matei – servil și super zelos funcționar al unei sui-generis poliții politice contemporane ce este însă escamotată cu grijă de ochii opiniei publice (aceasta din urmă trebuind să creadă că așa ceva nu mai poate să existe în România modernă, ce este un stat membru al Uniunii Europene, deși realitatea este, din nefericire, cu totul alta).

Audierea în forță a Luminiței Ilie nu a decurs însă așa cum se aștepta Ionuț Matei, ba chiar el a avut surpriza să constate că martora s-a plâns în fața instanței că a fost hărțuită, șantajată și amenințată de către Procuratură și Poliție ca să vină să depună mărturie. Această declarație a martorei l-a enervat în mod vădit la culme pe Ionuț Matei (care nu s-a sfiit câtuși de puțin să-și manifeste zgomotos și din plin iritarea). Însă furia vădită a acestui judecător a atins apogeul atunci când Luminița Ilie a afirmat că toate declarațiile ei anterioare (atât cele pe care le-a dat în faza de urmărire penală cât și cea pe care a dat-o la Sibiu) i-au fost smulse prin constrângere de către procurori! Ea a adăugat că întreaga sa familie (nu numai sora ei, Mădălina Dumitru, dar și mama lor, soțul ei și restul familiei) au fost supuși unor presiuni uriașe atât din partea procurorilor cât și din partea jurnaliștilor, ce au făcut inițial familia să creadă acuzațiile mincinoase la adresa lui Gregorian Bivolaru, precum și a unora dintre oamenii din sat care, fiind cu ușurință intoxicați de știrile „senzaționale” (dar în realitate mincinoase și răuvoitoare) ce au fost vehiculate de presă, au propagat de-a lungul timpului tot felul de bârfe și de calomnii șocante la adresa familiei lor.
 
Martora a mai declarat, corect, că ea nu-l cunoaște și nu l-a întâlnit niciodată pe Gregorian Bivolaru și, în plus, din declarația ei a reieșit faptul, profund semnificativ pentru caracterul de poliție politică și de „justiție la ordin” al acestui proces, că RESPECTIVELE PRESIUNI ALE PROCURORILOR ȘI JURNALIȘTILOR AU FOST EXERCITATE ÎNAINTE CA EA ȘI MAMA EI SĂ DEPUNĂ PLÂNGERE LA POLIȚIE ÎN ANUL 2003! Cu alte cuvinte, ea a mărturisit că procurorii și jurnaliștii au fost așadar cei care le-au făcut să creadă, pe ea și pe mama ei, că Mădălina Dumitru a plecat de acasă și le-au determinat să depună plângere penală împotriva lui Gregorian Bivolaru!
 
Iată deci că în felul acesta adevărul iese la lumină și cu privire la acest aspect: din mărturia Luminiței Ilie reiese cu claritate faptul (incredibil pentru oricine crede în independența justiției din România) că PROCURORII CARE AU INSTRUMENTAT AȘA-ZISA „OPERAȚIUNE CHRIST” PREGĂTISERĂ DE FAPT DINAINTE „TERENUL” ȘI EI AU DUS O ADEVĂRATĂ CAMPANIE SUBTERANĂ DE CONVINGERE ȘI DE DETERMINARE A UNOR PERSOANE SĂ DEPUNĂ PLÂNGERI  PENALE ÎMPOTRIVA LUI GREGORIAN BIVOLARU, PENTRU CA TOCMAI PE BAZA RESPECTIVELOR PLÂNGERI, EI SĂ POATĂ DESCHIDE LA SCURT TIMP DUPĂ ACEEA O ANCHETĂ ȘI O URMĂRIRE PENALĂ LEGALĂ!!!  

Sau, pentru ca acest aspect – care este esențial pentru întreaga desfășurare a acestei ample tentative de a distruge școala de yoga MISA, precum și a imaginii (ba chiar și a persoanei!) profesorului de yoga Gregorian Bivolaru – să fie cât mai limpede pentru oricine, se poate spune că avem de a face în acest caz cu o acțiune ocultă subversivă, îndelung premeditată, pregătită și instrumentată la ordin politic, împotriva lui Gregorian Bivolaru și a școlii de yoga MISA. După cum am arătat într-un articol precedent, întreaga „Operațiune Christ” a fost fabricată la ordin și apoi pusă în acțiune de fostul procuror George Bălan, slugă docilă a francmasoneriei, procuror fățarnic și avid de putere care în prezent este exclus din magistratură din motive de corupție și datorită apartenenței lui la o rețea infracțională.

Și iată că acum, cu ocazia audierii martorului acuzării, Ilie Luminița, a ieșit în sfârșit la iveală că în acest dosar aproape TOTUL a fost în realitate FABRICAT: până și așa-zisele plângeri împotriva lui Gregorian Bivolaru și a școlii de yoga MISA se dovedesc acum că nu au fost în realitate nimic altceva decât „hârtiile” de care avea nevoie Bălan pentru ca planul său mârșav, de-a dreptul diabolic, să fie acoperit” din punct de vedere legal! Este de la sine înțeles că, întocmai așa cum au acționat procurorii (împreună cu unii jurnaliști cu care s-au aflat în cârdășie) în cazul familiei Mădălinei Dumitru, pentru a smulge (prin abilă persuasiune insidioasă sau prin amenințări, șantaj și presiuni uriașe) o declarație împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, într-un mod similar au acționat și în cazul celorlalte câteva persoane (între unele dintre acestea existând chiar relații de rudenie de gradul întâi) pe baza cărora a fost eșafodat în fals întregul edificiu, de o anvergură uriașă, a „Operațiunii Christ”. Apoi nu a mai contat absolut deloc pentru procurorii obedienți ce erau conduși de George Bălan și Grigore Chaborschi că această „bază” era extrem de șubredă, iar aparenta ei legalitate nu era decât o spoială, căreia oricine ar fi cercetat faptele cu atenție i-ar fi descoperit precaritatea: obișnuiți, din câte se pare, cu vechile metode securisto-comuniste, aceste slugi oarbe și zeloase au avut convingerea că, dacă „prietenii” lor propagandiști din presă vor trâmbița pe toate canalele mediatice și la ore de maximă audiență minciunile obsesiv repetate și cât mai senzaționaliste (ce erau din belșug „asezonate” cu elemente cât mai „picante”, în primul rând sexuale, pe care aceștia nu au pregetat adeseori să le inventeze!), atunci opinia publică, amețită de acest „tir încrucișat” de informații false dar cvasi-identice, nu-și va mai pune niciun fel de întrebări și va „înghiți” pe nemestecate întreaga „făcătură”.

Evenimentele nu au fost însă așa cum au plănuit ei. După cum știm cu toții, chiar și în toiul acelui iureș propagandistic ce s-a dezlănțuit în anul 2004, în care întreaga presă era suprasaturată de minciunile nerușinate dar bubuitoare la adresa MISA (să ne amintim de pildă cum se repeta mereu și mereu, la „știri”, că YOGHINII dețin droguri, arme, foarte mulți bani, că au oameni infiltrați în toate structurile statului, că sunt extrem de periculoși etc.; să ne amintim de asemeni cum unii oameni faimoși din televiziune – ca Emanuel Isopescu și alții – au îndrăznit, cu o incredibilă nemernicie, să instige în mod deschis populația României împotriva yoghinilor etc., etc.). Chiar și atunci, au existat însă multe persoane (inclusiv unii jurnaliști) care au cercetat „cazul MISA” și după ce au descoperit toate acestea au dat în vileag minciunile debitate de tandemul procurori-presă precum și de întregul aparat de propagandă ce fusese pregătit și abil ticluit cu mult timp înainte. Mulți dintre acești oameni (care au demonstrat din plin că populația României nu este chiar atât de lipsită de inteligență cum credeau unii și – totodată chiar mizau – acei cripto-activiști și cripto-securiști) și-au exprimat în mod public revolta față de persecuțiile, discriminările și linșajul mediatic neîncetat la care a fost supusă școala noastră de yoga și mai ales profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Aceasta a făcut ca, încetul cu încetul, întreaga construcție a mult-trâmbițatului „caz MISA” să se dovedească până la urmă a fi un imens fiasco, și tot eșafodajul de minciuni repetate până la saturație, a ajuns să se prăbușească întocmai ca un castel din cărți de joc.
(va urma) 
Citiți aici continuarea acestui articol 
 

Citiţi şi:

Justiția pumnului în gură continuă (2) 
Nedreptățile și abuzurile de la ÎCCJ continuă! (2)

yogaesoteric
10 iunie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More