Singur, doar cu ajutorul tainic ce îi vine de la Dumnezeu, atunci când cei răi și ticăloși se unesc fiind plini de ură gratuită și venin împotriva sa

 

Profesorul de yoga Gregorian Bivolaru este, din perspectiva celor peste 1000 de articole și emisiuni pline de răutăți și insinuări mizerabile ce au explodat în mass-media în ultimele zile, printre cele mai denigrate persoane din lume.

Mass-media, nu numai cea din ROMÂNIA, ci inclusiv cea internațională, a explodat la ordinele secrete ce au fost date din culise de emisarii așa-zișilor ILUMINAȚI cu o virulență morbidă, stranie și în mod vădit excesivă împotriva unui profesor de yoga ce a fost condamnat pentru că în anul 2003 ar fi avut o relație nepotrivită cu o femeie de 17 ani, chiar dacă respectiva femeie a negat cu vehemență pe întreaga durată a procesului veridicitatea acestor acuzații.

Motivul acestei stranii și în mod evident excesive inflamări mediatice care a răbufnit cam pe toate canalele mass-media, punând astfel în umbră realele probleme grave și stringente ale societății românești, este eliberarea din închisoare a lui Gregorian Bivolaru, la momentul îndeplinirii termenului legal (ce este raportat la legea ce i s-a aplicat în caz) – acela de 2 ani (ce reprezintă de fapt o treime din pedeapsa de 6 ani), ce se aplică pentru persoanele de peste 60 de ani. Nimeni din mass-media nu a observat însă, sau poate în mod intenționat toți s-au prefăcut că nu observă că, în realitate, lui Gregorian Bivolaru i s-a dat totuși o amânare a eliberării condiționate, astfel încât acesta a depășit termenul de 2 ani pe care îl avea de executat cu 43 de zile.

Cu o imensă îndârjire și rea-voință ce este paradoxală dincolo de aparențe, mass-media s-a grăbit să incite populația la ură și dușmănie atât împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, cât și împotriva magistraților români, pentru că în realitate a fost posibilă aplicarea corectă a unei legi a statului de drept. În baza aceluiași text de lege sunt eliberate mii de persoane ce au fost condamnate pentru fapte extrem de grave, cum ar fi crimele sau fraudările ori devalizările uriașe de ordinul a zeci de milioane de euro.

Având în vedere aceste aspecte ciudate care ne dau de gândit, merită să ne întrebăm: Oare de ce doar eliberarea condiționată (ce a fost, în fond, perfect legală) a lui Gregorian Bivolaru a declanșat un asemenea scandal de mari proporții?

Mai mult decât atât, este straniu că mass-media a omis să menționeze faptul că prima evaluare a oportunității eliberării condiționate a lui Gregorian Bivolaru a fost respinsă. Prin urmare, dacă luăm în considerare că situația sa era una perfect legală și dacă ne amintim că domnia sa nu a beneficiat nici de scăderi considerabile ale pedepsei pentru motive de genul muncii prestate sau al cărților pe care ar fi putut să le publice pentru a avea astfel zile câștigate cu ocazia eliberării condiționate, atunci merită să ne întrebăm care este interesul acestei excesive agitații ce a fost asezonată cu o mulțime de calomnii, cu felurite aberații și cu acuzații fantasmagorice de „viol” sau „pedofilie”?

Luând în considerare toate acestea, este tocmai de aceea necesar să ne întoarcem în timp cu câțiva ani pentru a identifica acum cu mult bun-simț, cu luciditate, unele planuri mârșave, diabolice, ce s-au concretizat apoi în acțiuni ce au fost îndreptate împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Dacă ne amintim ce s-a petrecut în anul 2012, constatăm că Gregorian Bivolaru tocmai fusese achitat de două instanțe din România pentru toate acuzațiile care îi fuseseră aduse. Atunci, tocmai datorită faptului că fuseseră spulberate acuzațiile ce i-au fost aduse, s-a trecut apoi la ticluirea unor măsuri pe care le putem numi măsuri de urgență:

a. Pentru aceasta, s-a urmărit identificarea unui judecător corupt, șantajabil, căruia i se putea da ordin din culise să anuleze achitările anterioare și care urma să îl condamne pe Gregorian Bivolaru la pedeapsa cu ÎNCHISOAREA. În cele ce urmează, expunem dovada de netăgăduit a realizării acestui obiectiv. Pentru că, până la urmă, adevărul gol-goluț iese la lumină, iată că într-un mod cu totul uluitor, în urmă cu numai  câteva zile, a ieșit brusc la iveală veridicitatea acestor afirmații ale noastre. În data de 18 septembrie 2017, la emisiunea Sinteza zilei, postul TV Antena 3 a avut ca invitată a realizatorilor pe d-na INGRID MOCANU, fost director în Ministerul Justiției, care era cunoscută, printre altele, pentru modul în care a denunțat abuzurile și corupția din DNA și din justiție. Cu acea ocazie, în mod cu totul surprinzător pentru cei care au urmărit respectiva emisiune, d-na Ingrid Mocanu a afirmat pentru prima dată cum că Judecătorul IONUȚ MATEIA FOST ȘANTAJAT CU UN DOSAR INVENTAT, CEL CU CĂMĂTARII, PENTRU CĂ URMA SĂ JUDECE DOSARUL LIDERULUI MISA, CARE TREBUIA CONDAMNAT LA CEREREA «SISTEMULUI».

b. S-a urmărit identificarea unor alte căi, în afara teritoriului României, prin intermediul cărora era necesar să fie ticluită și apoi extinsă prigoana împotriva dlui Gregorian Bivolaru, prin înscenarea unor pretinse infracțiuni similare, respectiv „racolarea” unor false victime care urmau să preia ștafeta acuzațiilor false, dacă era posibil ca strategia de distrugere a școlii de yoga MISA din România să eșueze, sau dacă profesorul de yoga Gregorian Bivolaru avea să fie pus în libertate.

Luând în considerare toate acestea, este binevenit să analizăm cu multă atenție ce anume s-a petrecut și ce s-a declanșat chiar în anul 2012:

– La ordinele ce au fost date din culise, a fost înregimentat, ca să spunem așa, judecătorul Ionuț Matei, care prin înaintarea dosarului profesorului de yoga Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să desființeze, dând dovadă de o maximă obediență, toate achitările ce au fost dispuse de cei 3 judecători ce au fost implicați în analizarea dosarelor respective. Ulterior, judecătorul Ionuț Matei a ales, zice-se, să judece de la zero acel dosar și după o întreagă mascaradă în cadrul căreia a maimuțărit de foarte multe ori, cu insolență, actul de justiție, a hotărât în cele din urmă, într-un mod abuziv, condamnarea excesivă la 6 ani de închisoare a lui Gregorian Bivolaru pentru niște presupuse relații sexuale cu o femeie de 17 ani, pe care, de altfel, a umilit-o în public în sala de judecată adresându-i-se cu apelativul „infractoare”.

– S-au declanșat mai multe operațiuni de așa-zisă anchetare și chiar de prigoană împotriva altor școli de yoga din străinătate ce erau conexe cu Școala de Yoga MISA, și astfel de operațiuni de prigoană, printre care unele au fost chiar anchete ale justiției, s-au desfășurat în Italia, iar apoi acțiuni de prigoană împotriva școlii de yoga au avut loc în unele țări cum ar fi: Uruguay, Danemarca, Finlanda și Germania. Peste tot s-a acționat pe baza unui anumit tipar ce este ușor de identificat: se căuta eventual fie chiar și o singură cursantă care avusese conflicte anterioare fie cu instructorii, fie cu colegii de curs, sau chiar un părinte cumva nemulțumit de faptul că atunci „copilul” său MAJOR urmează cursurile școlii de yoga din țara respectivă. Ulterior, acestora li se punea la dispoziție un consistent material ce friza scandalul și care provenea din mass-media românească și astfel de persoane erau bombardate cu niște așa-zise dovezi sau cu unele materiale video ce erau trimise de unii agenți plătiți să denigreze MISA în străinătate. Printre acești agenți amintim pe ROXANA MĂLINA CHIRILĂ și pe CECILIA GHIȚULESCU TIZ. Aceasta din urmă chiar a fost condamnată de o instanță din Germania pentru calomniile și denigrările ce au fost proferate de ea atât împotriva școlii din Germania, cât și împotriva lui Gregorian Bivolaru.

Atunci când analizăm cu multă atenție și luciditate toate acestea, descoperim că nu este o întâmplare că „emisara” unor pretinse abuzuri care ar fi avut, zice-se, loc în Finlanda a fost desemnată ROXANA MĂLINA CHIRILĂ, căreia despărțirea de fostul ei iubit yoghin i-a alimentat apoi ura nu numai față de școala de yoga MISA, ci mai mult decât atât a făcut-o să devină o înverșunată militantă nu numai împotriva lui Dumnezeu, ci și împotriva oricărei mișcări spirituale, promovând în final ateismul și „libera cugetare” ce se desfășoară în afara oricărei credințe.

Ulterior, Roxana Mălina Chirilă a contactat o realizatoare TV din Helsinki, unde cursul de yoga existent avea deja o dezvoltare considerabilă, ba chiar înfloritoare și cu acea ocazie i-a prezentat o fostă cursantă care fusese evacuată din imobilul utilizat de școala de yoga din Helsinki, pentru neplata chiriei. Este semnificativ că, ceva mai târziu, această fostă cursantă s-a dedat chiar la unele acțiuni de șantaj împotriva instructoarei Daniela Dae. Cu toate că au fost sesizate organele de poliție, acestea au tratat cu o stranie îngăduință acea plângere penală a Danielei Dae și în ciuda dovezilor pe care aceasta le-a prezentat, au închis suspect de repede acel dosar pentru șantaj al acelei cursante. Ulterior însă, respectiva persoană a fost contactată de organele de poliție și a avut tupeul să declare în mod fals că a fost traficată și abuzată sexual. Până la urmă, această fostă cursantă a fost, se pare, convinsă să joace un rol important în noile înscenări ce se pregăteau spre a fi livrate „la nevoie”. Ea a fost până la urmă instigată ca în cadrul interviului pe care l-a acordat unui post de televiziune să se ipostazieze, fără a aduce niciun fel de dovezi edificatoare, că este o așa-zisă victimă a lui Gregorian Bivolaru.

Este necesar să subliniem că legislația cu privire la infracțiunile sexuale din Finlanda este cea mai ciudată legislație de pe glob, fiind în această direcție extrem de protectivă cu orice persoană care chiar în mod mincinos se erijează ca fiind o presupusă victimă. Finlanda este singura țară din lume unde pragul de pornire a investigației pentru protejarea victimelor posibilelor abuzuri sexuale este extrem de scăzut, astfel încât în orice tip de acuzații de acest fel este, am putea spune, anulată prezumția de nevinovăție. Tocmai de aceea sunt întâlnite extrem de multe cazuri în care reclamațiile femeilor care s-au plâns, uneori în mod fals, pentru pretinse abuzuri sexuale au fost totuși luate în considerare și în final, în ciuda dovezilor ce infirmau abuzul sexual, o mulțime de persoane au căzut în plasa stranie a justiției finlandeze, care, în această direcție, este dură și necruțătoare. Tocmai de aceea s-a ajuns ca, în ciuda dovezilor care infirmau aceasta, să se emită sentințe ce s-au lăsat cu ani grei de închisoare, doar pe baza plângerilor false ale unor femei. Actualmente jurisprudența finlandeză evidențiază situații de genul „cuvântul părții acuzate împotriva cuvântului victimei”, fără a exista obligativitatea unor minime dovezi clare.

Este straniu și cu toate că pare de necrezut, Finlanda este singura țară de pe glob unde la simpla reclamație a unei femei care pretinde chiar și după mulți ani de zile că a fost abuzată sexual, chiar dacă nu există niciun fel de probe, este în mod paradoxal cu putință ca respectiva acuzație să fie luată în considerare, și apoi persoana acuzată să fie târâtă în instanță, fiind apoi chiar condamnată pe nedrept doar pe baza unor astfel de declarații aberante care pot fi, în mod halucinant lansate, chiar și după 10 ani de zile.
Așadar, legislația finlandeză permite ca, pe baza unor declarații, chiar mincinoase ale unei femei, un bărbat ce este acuzat pe nedrept să poată fi totuși condamnat la închisoare, chiar dacă nu a abuzat niciodată de persoana care are obrăznicia să-l acuze.

Luând în considerare toate acestea, se poate constata că de aici și până la demararea unei anchete legate de niște presupuse relații sexuale, care de fapt niciodată nu au existat, a fost doar un pas. Tocmai de aceea, cu câteva săptămâni înainte de eliberarea lui Gregorian Bivolaru din Penitenciarul Bistrița, autoritățile din Finlanda l-au vizitat, punându-i în mod vag în vedere că îl anchetează pentru niște presupuse fapte care s-ar fi petrecut în perioada anilor 2007-2011. Cu acea ocazie, d-nul Gregorian Bivolaru a solicitat să i se trimită și apoi să aibă posibilitatea să studieze toate acuzațiile care i se aduc. În loc să se îndeplinească această cerere procedurală, a urmat o foarte lungă perioadă de tăcere.
Iată că acum, după 130 de zile, în mod uimitor, la numai câteva zile după eliberarea lui Gregorian Bivolaru, fără a se fi realizat citarea acestuia, fără să i se fi pus la dispoziție mărturiile care s-ar părea că există și fără să i se respecte dreptul la un proces echitabil, Finlanda a emis în mod bizar un mandat de arest preventiv care încalcă în mod flagrant legile în vigoare.

De fapt, toți cei care au cunoștințele minime necesare cu privire la o astfel de cercetare își pot da seama cu ușurință că justiția statului finlandez a încălcat în mod flagrant prevederile legislației internaționale și iată că, în disprețul prevederilor ce există de mai mulți ani în cadrul Curții Europene a Drepturilor Omului, s-a hazardat să dispună, în mod aberant, arestarea cuiva fără să fi realizat o minimă cercetare personală a ființei umane a cărei arestare a fost dispusă în mod arbitrar, ilegal și abuziv.

Dincolo de aparențe, ceea ce se petrece în acest caz este o oglindire fidelă a amenințărilor pe care Gregorian Bivolaru le-a primit în cadrul unor scrisori anonime, iar situația nouă cu care se confruntă dovedește fără doar și poate că se dorește ca el să fie rearestat și menținut în închisoare fără niciun fel de probe și fără niciun fundament legal.

Este semnificativ că toate aceste aspecte cu care acum Gregorian Bivolaru se confruntă au fost în mod explicit sintetizate într-o scrisoare de amenințare ce a fost primită la data de 11 iulie 2016 pe adresa Cabinetului avocatului Patrice Spinosi, cu sediul în Paris. În cadrul acestei scrisori se află următoarea afirmație, cităm: „vei vedea pe pielea ta că vom face totul pentru a te distruge, ținându-te mulți ani în închisoare”, „nu ai nicio șansă, ai vrut să lupți împotriva noastră dar ești prea mic pentru a reuși ceva”.

 

Citiți și:

Decizia recentă a Curţii de Casație din Paris în cazul lui Gregorian Bivolaru dovedeşte fără niciun fel de dubii că din nou s-a acţionat la comandă ce a fost dată din culise

Cazul Gregorian Bivolaru – 45 de ani de grave abuzuri, amenințări terifiante și tortură

yogaesoteric
23 septembrie 2017

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More