La revedere, Marea Britanie! – Invazia musulmană continuă

 

Este clar că lumea pe care o știm noi s-a dus pentru vecie… Repede și abil programată treaba… NE TREZIM OARE???!!!

„Cel mai bun argument împotriva unei democrații este o conversație de 3 minute cu un alegător.” – Winston Churchil

Rândurile de mai jos vă pot oferi o mai bună înțelegere a insidiozității migrației musulmane (hegira). Este vorba de preluarea unei națiuni fără a merge la război.

Iată ce s-a petrecut deja cu Anglia în câțiva ani de la deschiderea frontierelor, fără un control asupra intrărilor. Britanicii au cedat pasiv invaziei musulmane:
– Primarul Londrei: MUSULMAN;
– Primarul din Birmingham: MUSULMAN;
– Primarul din Leeds: MUSULMAN;
– Primarul din Blackburn: MUSULMAN;
– Primarul din Sheffield: MUSULMAN;
– Primarul din Oxford: MUSULMAN;
– Primarul din Luton: MUSULMAN;
– Primarul din Oldham: MUSULMAN;
– Primarul din Rochdale: MUSULMAN.

Toate cele de mai jos au fost realizate de doar 4 milioane de musulmani, din 66 de milioane de britanici:
– Peste 3.000 de moschei;
– Peste 130 de curți musulmane șaria în Marea Britanie;
– Peste 50 de consilii musulmane șaria;
– Femeile musulmane: 78% nu lucrează și beneficiază de locuințe gratuite;
– Bărbații musulmani: 63% nu muncesc și beneficiază gratuit de locuințe;
– Familiile musulmane au câte 6-8 copii, care intenționează să beneficieze de avantaje / locuințe gratuite, iar acum toate școlile din Marea Britanie sunt finanțate NUMAI pentru servirea meselor de către musulmani, HALAL! Și noi nu putem decide asupra unei politici de imigrare?

În Suedia, de exemplu, în ultimii ani s-au construit mai multe moschei decât biserici (la fel și în Germania lui Merkel), femeile musulmane nu muncesc, primesc locuință imediat, alocații pentru cei 5-6 copii pe care-i au, iar bărbații musulmani vând pe internet mașini second-hand sau alte lucruri luate tot de pe internet (cum se spune la noi, românii, trăiesc din bișniță). Copiii lor nu sunt învățați limba suedeză de către părinți (aspect fundamental dacă vrei să ai acte de Suedia și să-ți găsești un loc de muncă), fiind înființate grădinițe în limbile arabe sau angajându-se profesori care să le predea copiilor în limbile lor natale.

În Frankfurt, proporția de locuitori germani a scăzut vertiginos, conform datelor publicate de Biroul pentru Probleme Multiculturale al oraşului. Secretarul pentru integrare din Frankfurt a confirmat că 51,2% din populaţia oraşului are un aşa-zis „trecut imigrant”. Acest „trecut” include persoane cu naţionalitate non-germană, precum şi germani născuţi în străinătate şi minori ai căror părinţi au imigrat în Germania.

Fără a fi lipsiți de compasiune față de toți cei care au suferit datorită războiului artificial creat de către Occident în Orientul Mijlociu, principiul autoimpunerii minorității asupra majorității, care are prioritate în prezent în Europa, este o aberație. Acest principiu guvernează și politica de până acum a României vis-a-vis de unguri, cetățeni români cu drepturi depline.

Una dintre modalitățile de a combate invazia și preluarea insidioasă a societăților occidentale de către musulmani este de a distribui aceste informații, pentru ca ele să fie cunoscute de cât mai mulți oameni, inclusiv de cei care ascultă și citesc doar mass-media aservită şi politicienii controlaţi de interese străine naţiunilor pe care, chipurile, le servesc.


Citiți și:

LONDONISTAN. Un raport real dar șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene
 

yogaesoteric
10 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More