SUA dezvoltă un program național de «poliție medicală de stat» pentru urmărirea acoperirii vaccinale


Acesta poate duce apoi la „răpirea medicală” a copiilor


Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) reprezintă în esență departamentul industriei farmaceutice responsabil cu executarea și conformarea la programul de vaccinare. Sistemul lor informatic nou dezvoltat, Immunization Information Systems (IIS / Sistemul Informatic al Imunizărilor), face parte dintr-un fel de „poliție medicală de stat” care ar permite guvernului să monitorizeze și să urmărească respectarea obligatorie a vaccinărilor de către fiecare cetățean.

Aceste date sunt colectate automat; nu există consimțământ. Baza de date vă urmărește deciziile de sănătate personale și familiale, chiar și atunci când spuneți NU unui vaccin. Baza de date va identifica zonele „sub vaccinate” și va urmări cetățenii care nu respectă programele actuale de vaccinare pentru copii și adulți.

În conformitate cu standardele funcționale din 2013-2017, IIS necesită introducerea următoarelor informații în baza lor de date: numele pacientului, data nașterii, sexul, rasa, etnia, starea la naștere, numele mamei, tipul vaccinului, producătorul vaccinului, data vaccinării și numărul lotului de vaccinare. În cazul în care un vaccin este refuzat, această informație se colectează și ea. Registrele de vaccinare de stat sunt utilizate pentru a ajuta la compilarea datelor.

Datele devin valoroase numai atunci când sunt partajate; acesta este motivul pentru care IIS își rezervă dreptul de a împărtăși statutul de vaccinare personală „furnizorilor de asistență medicală, instituțiilor de sănătate publică și altor părți interesate autorizate”, în toate cele 50 de state. De asemenea, IIS declară că pot partaja informații cu școlile, centrele de îngrijire a copiilor și cu taberele pentru copii, oferind acestor instituții datele necesare pentru a asigura conformitatea la programul de vaccinare. Limbajul utilizat de IIS este vag; datele ar putea intra în posesia oricărei industrii sau a unei autorități guvernamentale care are un stimulent financiar pentru a vedea dacă dumneavoastră și copiii dumneavoastră sunteți vaccinați cât mai mult posibil.

Pentru ce altceva ar fi colectate aceste informații în primul rând? Industria vaccinurilor este o industrie de 30 de miliarde dolari la nivel mondial, iar CDC cumpără și vinde vaccinuri de peste 4 miliarde de dolari, deținând în același timp peste 20 de brevete privind vaccinurile. Organizația Mondială a Sănătății încurajează investițiile suplimentare în vaccinuri, prognozând că industria va crește până la 100 de miliarde de dolari anual, până în 2025. În programul de vaccinare pentru copii, care este stabilit de CDC, sunt 69 de doze recomandate. Există, de asemenea, 100 de doze în programul pentru adulți și alte peste 270 de vaccinuri pe țeavă, în faza de dezvoltare. CDC declară în mod deschis și ferm că scopul lor este de a obține o acoperire vaccinală de 95% sau mai mult, ca și cum consimțământul, autonomia corpului, precum și decizia personală în domeniul sănătății nu mai există.

CDC consideră indivizii nevaccinați drept o amenințare pentru agenda lor. Simpla existență a indivizilor și a copiilor sănătoși nevaccinați dezvăluie „nevoia” de reclamă pentru aceste vaccinuri. Acești oameni, adesea catalogați ca „anti-vaxxeri” (anti-vacciniști), sunt considerați o amenințare la adresa acestei industrii; prin urmare, CDC are nevoie de sistemul IIS de supraveghere. Iar copiii și adulții care sunt afectați în mod obișnuit de vaccinuri reprezintă exemple evidente de abuzuri necontrolate ale industriei vaccinurilor.

Guvernul poate folosi această bază de date pentru a „răpi din punct de vedere medical” copiii și pentru a-i aresta pe părinții care refuză să vaccineze

IIS este o bază de date potențial periculoasă, deoarece scopul său va fi acela de a urmări persoanele care nu se vaccinează, pentru a găsi modalități de a le face să se conformeze, fie prin publicitate, fie prin forță sau constrângere. Serviciile pentru protecția copilului sunt deja chemate să răpească copii atunci când părinții refuză să-și vaccineze copilul.

Alt exemplu de luat în considerare: asistentele medicale care sunt acum concediate pentru refuzul de a se vaccina. Angajatorul lor are acces la datele necesare pentru a le discrimina. Cu IIS, nu există confidențialitate în dosarele dvs. de sănătate. Dosarele dvs. de sănătate ar putea fi utilizate împotriva dvs. pentru a vă amenința cu desfacerea contractului de muncă și pentru a vă acuza că expuneți publicul la risc de boli infecțioase, chiar dacă nu există dovezi care să sugereze că sunteți un purtător de boli infecțioase. De fapt, cei care se vaccinează cu vaccinuri vii atenuate împotriva gripei emit prin respirație, în medie, cu 630% mai multe microparticule încărcate cu virus gripal, decât cei nevaccinați. Răspândirea virușilor prin intermediul vaccinurilor este o problemă reală, care perpetuează bolile în societate, însă acest fapt este trecut cu vederea.

Dacă vă îndoiți de faptul că aceste sisteme de supraveghere sunt folosite pentru o vânătoare de vrăjitoare și încă sunteți naivi cu privire la modul în care funcționează lumea, luați în considerare faptul că CDC a câștigat deja puterea de a implementa Community Preventive Services Task Forces (Grupurile de Lucru ale Serviciilor Preventive Comunitare). Aceste grupuri de lucru au fost înființate prin trecerea în Senatul SUA a H.R. 3590, o lege care oferă CDC puterea de a căuta copiii nevaccinați la nivel local. La pagina 1202 din Legea publică nr. 111-148, se precizează că aceste grupuri de lucru ale CDC pot realiza „strategii de promovare a imunizării pentru participanții sau clienții programelor publice, incluzând evaluări ale statutului de imunizare, trimiteri la furnizorii de servicii medicale, educație, oferirea de imunizări la fața locului sau stimulente pentru imunizare”.

În plus, CDC a câștigat puterea de a „asigura vizite la domiciliu care promovează imunizarea prin educație, evaluarea nevoilor, trimiteri, furnizarea de imunizări sau alte servicii” și poate „efectua evaluări și oferi feedback furnizorilor de imunizare” folosind „sisteme informatice care urmăresc imunizarea, permițând tuturor statelor să aibă baze de date electronice pentru înregistrarea imunizărilor”.

CDC este, în esență, divizia militantă a industriei vaccinurilor, nu o agenție de siguranță publică. Baza de date IIS anti-americană este un sistem de supraveghere care poate duce numai la abuzuri grave ale puterii. IIS ar trebui retras imediat.


Citiți și:

Laureat al premiului Nobel pentru Medicină avertizează: «Se intră acum în dictatura vaccinurilor!»

CDC este forţat să recunoască despre faptul că, deși ştia că adjuvanţii toxici din vaccinuri provoacă autism, tot a impus vaccinările la copii!

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman
 

yogaesoteric
10 mai 2018

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More