Lămuriri suplimentare legate de afirmațiile din articolele lui Dani Bozaru și din materialele Galactis – răspunsul lui Grieg

Site-ul yogaesoteric a publicat recent o analiză sumară a unor erori din articolele pe tema extratereștrilor semnate de Dani Bozaru, precum și din documentarele și articolele publicate pe site-ul Galactis. Am inclus cu această ocazie și opinia profesorului yoga Gregorian Bivolaru pe acest subiect. Deși aceasta este foarte fermă, clară și explicită, am primit ulterior pe adresa redacției o serie de emailuri insistente prin care suntem rugați să îi cerem părerea despre diferite afirmații punctuale făcute de Dani Bozaru sau incluse în documentare Galactis. Pentru edificarea cititorilor noștri, l-am rugat pe Grieg să răspundă explicit la aceste întrebări ale cititorilor.
Iată care au fost aceste întrebări și care este răspunsul lui Grieg:

*
Centrul Galactis afirma că Tehnica de vindecare prin Arcturieni, de David Miller, propusă pe siteul lor a fost deja pusă în practică cu aprobarea lui Grieg în Tabăra de SHAKTI de la Costinești 2014. Este adevărat aceasta?

Răspunsul lui Grieg: Da, este adevărat.
(Precizarea yogaesoteric: metoda respectivă este preluată de Galactis de pe un alt site: http://proxima-mundi.ro/articole/nevoia-de-vindecare)
 
* Am dori să știm opinia lui Grieg despre aceste idei:
– există  nava siriusiană Anais în apropierea Terrei?
Răspunsul lui Grieg: Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.

– există nava lenticulară?
Răspunsul lui Grieg: Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.

– este reală problema ascensionării în Corpul de Cristal la tranziția spre 4D fără pierderea trupului (fără moarte fizică)?
Răspunsul lui Grieg: Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.

– este adevărat că 50 % din populația Terrei va opta pentru îmbarcarea pe biosfere extraterestre spre altă planetă 3D propusă de Federația Galactică ET?
Răspunsul lui Grieg: Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.

*
Am dori să știm dacă în opinia lui Grieg, din experiențele lui D. Bozaru și Ș. Mureșan prin dedublare nimic nu este adevărat?

Răspunsul lui Grieg: Problema este că în aceste articole și relatări ale lor s-au strecurat în mod evident tot felul de bizarerii, care arată în mod evident că în cazul lor se manifestă unele influențe demoniace care au făcut ca ei să fie deviați. Probabil ați remarcat, de altfel, că în mod straniu ei nu au folosit și nu au popularizat deloc niciunul dintre materialele difuzate în cadrul școlii noastre de yoga pe acest subiect, nefăcând referire nici la meditațiile de comuniune cu extratereștrii benefici realizate în cadrul programului de meditații din taberele de la Costinești. În această direcție, este sugestiv și faptul că deși noi le-am pus la dispoziție unele relatări și înregistrări legate de unele experiențe personale pe care le-am avut în această direcție, pentru a le folosi în conferințele, articolele și documentarele lor, cu toate acestea ei nu au pomenit nimic despre această experiență inedită și autentică de comunicare cu o civilizație extraterestră.

 
yogaesoteric
12 iunie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More