Legătura candidaturii lui Joe Biden la preşedinţia Americii cu isteria Covid-19, confirmată

 

Partidele din SUA îşi aleg cu maximă atenţie şi în urma unor calcule politice amănunţite candidaţii la preşedinţie. Nu de puţine ori se pot observa diferite manevre care să creeze culoar pentru candidatul favorit, cel care corespunde cerinţelor şi intereselor marilor susţinători şi finanţatori ai partidului, fie ei aflaţi la vedere sau din umbră.

 
Joe Biden

De data aceasta, candidatura lui Joe Biden, din partea democraților, se dovedeşte corelată cu isteria creată de Covid-19. Proba că baza campaniei democraților are legătură cu această farsă sinistră este reprezentată de motivul retragerii senatorului Bernie Sanders din cursa internă a Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului la preşedinţia SUA, lăsându-i calea total liberă lui Joe Biden.

Motivul retragerii este acela că… sondajele au indicat că americanii au mai multă încredere în Biden în cazul unei crize precum cea declanşată de Covid-19!

Deci, făcătura iese la iveală – Biden este purtat de isteria colectivă creată în jurul coronavirusului! O isterie care pune SUA în situația de a omite iminența unei crize economice mult mai periculoase. Practic, în acest caz, democraţii au fost convinși să prefere un personaj implicat în dosare de corupție majore, unui socialist autentic fără scandaluri la activ.

Mai mult, „sondajul” decisiv este dovada că strategia democraților – care în mod evident NU a fost făcută în ultima clipă (în decurs de o lună) – a avut în centru un eveniment, pandemia, care a devenit problematic pentru SUA cu o lună înainte de retragerea lui Sanders. Știau ei ceva?

Sputnik a scos în evidență faptul că miza isterizării americanilor ar putea fi Casa Albă, adică președinția unei țări cu peste 20 trilioane dolari PIB!
De asemenea, este semnificativ faptul că la forumul de la Davos 2017, au fost prezenți Biden (în penultima zi de mandat Obama) și George Soros, mare susținător și finanțator al democraților.

În plus, Soros a recunoscut implicarea financiară în lovitura de stat de la Kiev, în urma căreia familia Biden și alți democrați au câștigat imens din punct de vedere material. Iar conform celebrului avocat Giuliani, serviciile ucrainene ar fi oferit un ajutor candidatei democrate, Hillary Clinton.

Iată cum se leagă multe fire, care duc la ceea ce unii numesc „făcătura” isteriei pandemiei. Sau „cea mai mare manipulare”, cum spun alții.

Citiţi şi:

George Soros a încercat schimbarea sistemului de vot în SUA în timpul crizei Covid-19 pentru a-l elimina pe Donald Trump la viitoarele alegeri

Scrisoare deschisă adresată preşedintelui Donald Trump de Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano 

yogaesoteric
7 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More