Verdict crimă

 

„Sunt studii care arată că dacă masca de protecție e utilizată de 90% dintre persoane, circulația virusului în câteva săptămâni se oprește. Dacă 80% respectă sau utilizează corect masca, situaţia staționează și dacă mai puțin de 80% o utilizează corect, numărul de cazuri crește.”

Asta a spus Alexandru Rafila la oficina de propagandă Digi 24, după două luni de zile de arest la domiciliu, în care nici musca n-a scăpat neamendată. Așadar, dacă 90% poartă mască, trebușoara se rezolvă în câteva săptămâni. Păi dacă nu s-a oprit în timp ce lumea a fost închisă în case, cum o vei opri, bre, inteligentule, cu o amărâtă de mască pe gură? Chiar atât de prost crezi că este acest popor, încât să înghită aceste baliverne?

 
Alexandru Rafila

Domnul Rafila este reprezentantul OMS în România. OMS este organismul care a statuat că orice om care moare trebuie trecut în hârțoage ca decedat de coronavirus chiar dacă e doar suspect și nu i s-a făcut niciun test. De-aceea lista cu morții de coronavirus s-a îngroșat într-un asemenea hal. Au ajuns chiar să revizuiască decesele din lunile anterioare pentru că e nevoie „să dăm țării cât mai mult cărbune”.

Din spatele acestei organizații dubioase se fac ceva jocuri oculte. De-aceea și SUA și-a sistat plata contribuției. La noi însă, agenții acestei organizații au ajuns să facă legea.

Unde-a fost domnul Rafila atunci când în țară intrau cu ghiotura oameni infectați de Covid-19 și nimeni nu instituia carantina? Unde-au fost toți oficialii atunci când vectorii infectați au fost lăsați liberi prin țară? Așteptau oare ca oamenii să se infecteze pentru a implementa programul de dărâmare a țării?

În ciuda percepției generale, în aceste luni s-a murit de cancer, de infarct, de diabet, de AVC ș.a.m.d., în condițiile în care spitalele au fost blocate pentru pacienții Covid. Cine răspunde pentru aceste situații?

Știți câți oameni mor lunar în România? În jur de 21.000. Asta a fost media anului trecut. Știți câți au murit de coronavirus în două luni? 950, conform statisticilor lor măsluite.

Așadar, în România, în cele două luni de carantină, peste 42.000 de muribunzi n-au avut parte de asistență medicală decât dacă s-au numărat printre „norocoșii” care-au contactat Covid-19. Nu vi se pare ciudat? Dar dacă peste ceva vreme vom constata că numărul morților în aceste luni este cu mult mai mare decât cel pe care-l știam și nu Covid-19 este cauza, atunci cine va răspunde? Ar fi vorba de un genocid în toată regula, făcut cu bună știință. Dacă se va petrece așa, oare va fi tras cineva la răspundere?

Citiți și:

Testele PCR, imprecise. Oameni sănătoși, băgați cu forța în spitale

BILD, Germania: «Carantina a fost o greşeală uriaşă»

Medicii îi scriu lui Trump: Izolarea provoacă «victime în masă»

 

yogaesoteric
7 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More