Legătura dintre cancere și vaccinul covid. Dr. Roger Hodkinson: Slăbirea sistemului imunitar după administrarea vaccinului ARNm „ar putea duce la un tsunami de afecțiuni”

Renumitul patolog canadian dr. Roger Hodkinson s-a alăturat Fundației RAIR SUA în Ottawa pentru a discuta despre știința „vaccinurilor” împotriva coronavirusului. Conversația convingătoare a avut loc în mijlocul masivei manifestații pentru Libertate „Freedom Convoy”, unde camionagii din Canada au inspirat lumea prin poziția lor fermă împotriva obligativității „vaccinurilor”, scrie Rair Foundation.

dr. Roger Hodkinson

Interviul important, care a fost adesea însoțit pe fundal de sunetul glorios al claxoanelor Convoiului Libertății, a fost împărțit în mai multe segmente, dintre care îl prezentăm azi pe cel dedicat problematicii din ce în ce mai acute și în România: „vaccinul” și cancerul.

Oameni de știință și medici cunoscători și cinstiți, precum doctorul Ryan Cole, ridică deschis problema legăturii dintre vaccinările „anti-covid” și o prevalență mai mare a cancerului.

În timp ce „adevărata incidență a cancerului post-vaccinare nu este încă clară”, doctorul Roger Hodkinson a explicat că „este clar că există suficiente rapoarte la nivel global pentru a sugera cu tărie” că apar cancere din cauza injecției covid.

În timpul discuției sale de grup din ianuarie (minutul 4:57:38) intitulată „Covid-19: O a doua opinie”, senatorul american Ron Johnson a remarcat, de asemenea: „creșterea numărului de cazuri de cancer este un fenomen despre care aud de luni de zile”.

În special un studiu realizat de cercetătoarea Stephanie Seneff de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts [MIT] și coautorat de medicul internist și cardiolog din Texas Peter McCullough și alții, a constatat un potențial risc de cancer asociat cu „vaccinul” covid cu ARNm.

Documentul complet al Studiului îl furnizăm și noi în baza traducerii discuției reputatul și extraordinarului om de știință și luptător pentru libertate canadian dr. Roger Hodkinson:

Moderator: Au existat multe raportări în ultimul timp și au fost vehiculate procente cu 300% (s-au triplat) mai mari ale ratei de incidență a cancerelor, de la începerea vaccinării. Este şi părerea dumneavoastră şi aţi dori să explicaţi puţin mecanismele?

Dr. Roger Hodkinson: Da. Adevărata incidență a cancerelor, după vaccinare, nu este deocamdată clarificată. Ce este clar este că există suficiente relatări personale la nivel global, care sugerează cu tărie că aceste fenomene se produc. Mecanismul prin care s-ar putea produce este foarte clar şi binecunoscut deoarece sistemul imun nu luptă doar împotriva infecţiilor, aşa cum cred majoritatea oamenilor. Datoria sistemului imun este să identifice orice este străin organismului şi care intră sau este în trup şi desigur că în ambele situaţii este vorba de agenţi străini organismului, dar în egală măsură (să identifice) un cancer în care ADN-ul a suferit modificări şi a devenit străin trupului tău.

Una din funcţiile principale ale sistemului imun este să supravegheze trupul în întregime, în căutarea micilor procese canceroase care pot fi înlăturate înainte să crească şi să producă o formaţiune sau un sindrom care să te omoare în final. Credem că acest proces se derulează pe parcursul întregii noastre vieţi, cu o meticuloasă eficiență, deoarece numai atunci când se modifică balanţa de forţe, din diverse motive, pe măsură ce îmbătrânim, nu se mai produce anihilarea acestor mici cancere care scapă de sub control.

Odată cu vaccinarea care are un impact profund asupra vitalităţii sistemului nostru imun, există îngrijorarea profundă că unele dintre cancerele care au fost raportate sau poate chiar toate se datorează fenomenului de „immune escape” (evadare imună) în cadrul căruia sistemul imun îşi pierde capacitatea de control pentru o perioadă de timp şi în timpul acelei perioade de timp, cancerului îi este permis să prolifereze, fapt care nu s-ar putea petrece în condiţii normale.

Cât este de prevalent acest aspect? Este destul de neclar în acest moment. Din nou, nu ştim ceea ce nu ştim. Este posibil să aibă ca rezultat un tsunami de patologii, cancere şi alte probleme medicale care au fost provocate specific şi fără voie de către acest program de vaccinare.

Moderator: Cu siguranţă că este necesar să fim atenţi la relatările personale ale unor oncologi cu activitate în această direcţie.

Dr. Roger Hodkinson: Da, cu precădere doctorul Ryan Cole din Idaho care a fost primul care a denunţat situaţia, dar nu este singurul. Vedeţi, când ceva de o asemenea magnitudine este atât de evident, când ceva de o asemenea magnitudine nu este studiat, apare o îngrijorare profundă deoarece nu aşa funcţionează medicina. Medicina, vaccinurile, de exemplu, sunt studiate cu minuţiozitate cinci până la zece ani în mod obişnuit, vaccinurile obişnuite, nu cele pe baza unei noi tehnologii, ci cele obişnuite, cu viruşi atenuaţi, cu viruşi morţi. Aşa procedăm în mod obişnuit. De data aceasta totul a fost aruncat la gunoi, făcut la grămadă, măturat, pentru ceva ce nu este mai grav decât o gripă de sezon, cu toate aceste gigantice potenţiale complicaţii.

Studiul despre cancere și vaccin – pdf:

Citiți și:
Un medic zguduie lumea științei: ‘Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul e o afacere’
Canada: Guvernul provinciei Alberta a publicat din greșeală statistici covid care arată că peste jumătate din decesele persoanelor infectate post-vaccinare au fost consemnate ca fiind ale unor nevaccinați

 

yogaesoteric
27 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More